12

плащайте овце

преди 9 години

Цветан Василев спи за 400 евро на вечер в хотела, където е отседнал - "Скуеър найн". Това пише сръбският вестник "Блиц", който единствен е отделил място за сагата на българския банкер. Такава е цената на стаята в един от луксозните белградски хотели. Както вече стана известно, Василев се яви сам в полицията и беше пуснат с мярка "подписка". Той трябва да се разписва всеки ден в най-близкото полицейско управление между 9 и 15 часа.

11

Анонимен

преди 9 години

Като направят анализ и на другите банки ще установят че положението е същото като в КТБ.Този анализ едва ли ще бъде оповестен или ако го дадат на медиите ще го поправят да изглежда добре,че нали се сещате какво ще стане.Но всеки логично мислещ знае какво е състоянието на банките-същото като на държавата

10

Анонимен

преди 9 години

Аз не разбирам следното:В момента кредиторите обслужват ли кредитите си?Плащат ли си всеки месец вноската? Ако да, кому и къде?Ако не, защо не? Също, ако не си плащат вноските, после ще им се начисляват ли лихви за тези просрочвания?То това дали си плащат вноската, вече е нелоша индикация дали кредита е лош или не. Ако не си плащат вноската, толкова месеци наред някой отиде ли при тях да пита за тия вноски?

9

Анонимен

преди 9 години

Половината от дадените кредити са на фирми без нито един работник(служител)! Класическо източване на КТБ.И е толкова лесно да се види на кой са тези кухи фирми.Но няма да се направи защото всички водещи партии са вътре в играта!

8

Анонимен

преди 9 години

Наивници!Няма правителство, което би се самоубило на момента ако се опита да накара народа да плати сметката КТБ.Колкото да и се иска на мафията, няма как да стане.Всъщност едната мафия, открадна парите на другата мафия, което си е мега ЯКО.

7

Анонимен

преди 9 години

Съвсем сигурно е, че номера няма да мине особено след протестите за тока, когато ББ се скри като мишок...или избяга като страхливец

6

Анонимен

преди 9 години

до анонимен 2Няма как да се търси лична финансова отговорност от манипулирани от властта и най-високо ниво хора, които са били едни служители в държавната администрация.

5

дамн

преди 9 години

*** рекло: Ако имахме вкъщи сирене и масло, щяхме да ядем баница, но нямаме брашно.Висшите финансисти писали на Брюксел: Ако законите ни бяха европейски или поне имахме парламент да ги промени, щяхме да изплатим в 5-дневен срок гарантираните суми на вложителите в КТБ, ама нямаме пари

4

Анонимен

преди 9 години

Крадци гадни...бял ден да не видите!

3

ИСТ

преди 9 години

Отлагат решението за КТБ ,за да кандиса народа и да плати сметката. Който е крал , крал. Тъпият народ пак ще бъде прекаран. Богатите не губят пари, дори да са ги откраднали.

2

Анонимен

преди 9 години

В нормалните страни банките фалират и точка по въпроса. Има си фонд който е на банките за гарантиране на депозитите до определна сума. Другите тарикати да си носят последствия а колкото до общини и държавни фирми лична финансова отговорност!

1

Анонимен

преди 9 години

Стига с тая държава бе, просто е, който е откраднал парите да ги върне и толкоз !А за извършеното престъпление има съд и затвор.