21

Анонимен

преди 9 години

Екоравновесие не си вършат работата - това е. Те са за съд. Като им подадеш сигнал отиват не където си посочил и не по което време си посочил и после звънят и държат тон и се заяждат. На кучезащитниците им пожелавам улични кучета да им нападнат децата, да видим дали пак ще са на същият акъл. Просто нямам думи!

20

Анонимен

преди 9 години

Отдавна съм стигнала до извода, че огромен процент от българите са прости, ограничени, неграмотни, злобни, завистливи, мързеливи, псевдоморалисти, корумпирани, ЛОШИ и т.н. С една дума - ЛОШ МАТРЯЛ. Животните ги превъзхождат по толерантност, обич и отношение между тях.

19

Анонимен

преди 9 години

Значи човека е имал проблем с две кучета?

18

До 10

преди 9 години

В други държави и пиенето на бира по улиците и парковете, хвърлянето на *** през балкона или прозореца на колата и повсеместното омузичаване, да не говорим за облекчаването в шадравани, подлези или край пътя, също не са на почит и затова често се наказват.Бива ни да поучаваме другите, но не търпим когато някой започне на нас да ни размахва пръст.И какво ни остава, след като и кучета и пешеходци ежедневно са в черната хроника, но това не спира ни на йота любителите на високата скорост.

17

outlaw

преди 9 години

независимо от факта за кучето според мен ако това се случи в друга държава да нападне полицай с нож досега вече тия полицаи да са с награждение за храброст приотстрелване на опасен за обществото човек.

16

GO

преди 9 години

Чета коментарите и се изумявам. Как може да коментирате неща от рода "може би, се бил защитавал от кучето". На никой ли не му прави впечатление, че този садист е нападнал полицай... Но за какво да обръщаме внимание на сериозните неща, като може да си лаем за кучетата. Само едно ми е интересно- на тези, на които всичко им пречи, като изтрепят, кучета (хапят), котки ( носят бълхи), птици (носят зарази) и всичко, какво ще трепят тогава...

15

Анонимен

преди 9 години

Като гледам форума май е по-важно кучетата да си получават телешките си пържоли, отколкото гласуващият материал да живее ненахапан. Това ни чака след 5-ти октомври.

14

до 18

преди 9 години

Спор няма - агресията поражда агресия. А тук, в конкретния случай, дори не се знае дали кучето е нападно "човека". Кофти мат'рял, слаба държава!

13

Анонимен

преди 9 години

Докато кучетата са с предимство спрямо хората, тази държава няма да се оправи.

12

Анонимен

преди 9 години

16 ,Това е ясно , но дали едно куче би те нападнало , ако преди това не са го били , тормозели и прилагали всякакви гадории ?

11

123

преди 9 години

Бездомните кучета не са паднали от небето, те са там благодарение на едни наши "много отговорни съграждани", на които им е писнало от "играчката" и са и били шута. Същите тези наши мили съграждани, дето после реват, че бездомните кучета ги хапят и разнасят зарази. Солени глоби трябват за всички тези съграждани (и съселяни) и като искат европейски принципи, ще си спазват законите по европейски.

10

онбашията

преди 9 години

До Анонимен 9съгласен съм че кучето не е виновно, кучефилите сте виновни и ще ядете хурката. не че ще ви колим, няма, всички имаме близки кучефили, но подозирам че накрая ще се стигне до пълна забрана за отглеждане на кучета. впрочем ме е яд че славчо, бившия кмет на пловдив, не си играе добре картите. можеше просто да си направи партия и да си сложи едно изречение само на сайта "избих кучетата в пловдив, същото чака и другите вредни елементи". пък нека другите обещават благоденствие.

9

Анонимен

преди 9 години

Ужас,и на мен ми е идвало да убия някои Пес... но нали все пак освен Първа Сигнална имаме и Втора... аман От Първосигнални Същества .... явно не всяко човещко съшесво носи Душа... явно

8

Анонимен

преди 9 години

Ако го е направил при самоотбрана или защита на друг човек ок , но мисля че много станаха насилниците . Днес куче , утре човек . То на такива хора все другия им е виновен

7

Анонимен

преди 9 години

Съгласна съм , но кучето не може да реши къде да е само . Те живеят на истинкти . Там са където ги хранят и се чувстват сигурни . Така че нека не обвиняваме кучето . :) Има и други начини да го разкараш когато не го желаеш , а и повярвай ми то няма да се натиска само да седи там където не го желаят . В такъв случаи моля да не се оправдават своеволията на господина , който е тръгнал на своя глава да " решава " проблемите на държавата

6

няма значение

преди 9 години

И докога живота на кучета, мечките и тям подобни ще е по-важен от този на хората в България ??? Не стига, че разнасят куп болести и улиците и градинките са осеяни с ***, че нощем не се спи от лаещи глутници, а после хората били виновни. Много може да се пише по темата, а общината само ги кастрира и чипира, сякаш ще ни пази от е..не.

5

Стършел

преди 9 години

Този, ако посегне на полицай в друга държава е мъртъв.

4

онбашията

преди 9 години

аз на моите деца нищо по-голямо от мишка няма да им позволя да отглеждат, ей на до къде стигнахме от "безобидното" гледане на кученца.

3

Анонимен

преди 9 години

Според мен е крайно време за своеволия да се лежи в затвора ...

2

-10

преди 9 години

Опитал да убие куче на улицата...а какво прави кучето на улицата и какво е направило? Ако е ухапало примерно сина на човека, аз го оправдавам!-----Най-вероятно и полицаите са ухапали сина му!