24

Анонимен

преди 9 години

Мазен турук.....

23

:-)

преди 9 години

Поне си призна за геополитическия аспект (другите 1-ви и 2-ри аспект са за пълнеж). Трябва да се обединят всички политически сили поне срещу тази терористична клетка - ДПС, и нейните лидери. Иначе не ни чака нищо хубаво.

22

Исмаил

преди 9 години

Аз задължително ще гласувам за ***. Но ако искаме *** може и да сме втори но е по умно друг да обира и медалите и псувните.

21

Шива

преди 9 години

Абе, няма ли кой да го отстреля тоя нагъл резак?!

20

Анонимен

преди 9 години

tapanari sre golemi otgore do dolo ste oble4eni s stoki ot yjnata si sasedka i pak mnogo znaete

19

Лала

преди 9 години

Който е прочел тази статия единственото което може да усети е чв Местан единствено блафира, този найстина ни мисли за прости хора българите. Много добре умее да манипулира!!!!Кои е тои да представлява българските граждани в Турция, ние си имаме правителство за тази цел, явно вече се вживява като глава на мюсюлманска България ? каквито се опитва да ни направи!!!!!! Хахаха

18

Винету

преди 9 години

ДПС са ни толкова противни вече, че като гледам няма и много коментари. А бе, Местане, и за трите ти причини визитата можеше да бъде преди една година или след няколко месеца, а не точно преди изборите. Тези наивни обяснения си ги давай на твоя електорат.

17

Анонимен

преди 9 години

Гади ми се от тия - подли, мазни , лукави , маниполатори - предатели !

16

Samo minavam

преди 9 години

Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои.Възнаградете Го по царски.Лукав ,мазен фес.

15

ставри

преди 9 години

Ех Павле,Павле......

14

? Приветствия

преди 9 години

Какъв е Ердоган за България бе , та ще те приветстваме !Тия ни взеха , за съвсем ***, които ще ни манипулират 25. Години !Ердоган не се харесват на Запад , с отказа му да помага против ИДИЛ.Ясно им е че защитава радикализма и под тиска сведското общество в Турция . Този диктатор ще бъде свален , ще му вдигнат мерника !

13

и защо

преди 9 години

И защо си го очаквал бе Местане. Та Ердоган е известен със антидемократичния си и деспотичен стил на управление,заявява някакви претенции към Балканите,забранява ,ютуб феисбук и др. сайтове в нета които пишат нещо което не му харесва,смазва с кръв недоволството на сънародниците си и самоизолира страната си.Турция просперира не заради Ердоган а въпреки него зашото до епохата на Тансучилер Турция беше свецка държава със силно образование но това вече не е така и след 15 години ще страдат в Турция.

12

Предатели на БГинтер

преди 9 години

Местане , само ми е интересно , защо Южен Поток може да минава през Турция ( за което работите , заедно с Борисов и Плевнелиев ) а не може през България !Защо Турция може да строи 2 АЕЦ-а , а България неможе ? ( за да внася от Турция ) И трябва да ви приветстваме ,?Ходи да работиш за Турция в Турция !

11

Рали1

преди 9 години

Среща,на която се обсъждат предстоящите избори у нас!След като от ЦИК разкриват над 4000 заявления от един IP адрес!До 2002 г.ДПС за взимали около 2000 гласа от Турция!/Осман Октай/150 секции сега,кое го налага?Хора,които са избрали за живеене друга държава,хора,които не говорят,не знаят,не пишат на БЪЛГАРСКИ не желая да решават съдбата ми!Местан БЪЛГАРСКИ политик ли е или е член на партията на Ердоган?Разговорът на майчин език?Удобен момент за отцепване на част от България?Излезте и гласувайте

10

читател

преди 9 години

Обикновен предател.

9

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Не лъжи Местане. свидетел съм на три изселвания на българи с насилствено втълпено турско съмо съзнание и трите ставаха с усилието, заплахата и изключително насилие върху хората. Н-Струва си да го якои външни им внушаваха ,че са турци и тяхното място било в Турция. Като пример ти давам съдбата на семейството на ,,Калайджията,, от с Караманци при изселването през 1950/1951 година Струва си този случай да го проучиш и дай му гласност.

8

Часовника

преди 9 години

Местане,визитата ти е класически пример за ЧИТАШКО ПОДМАЗВАНЕ и сипане на угодничес ки поклони! Дано Бойко спечели изборите та да ви измете всичките от управлението на дър жава та,дето родоотстъпниците Станишев и Сидер-оглу ви поставиха!А тия дето не живеят "по своя воля и желание" в Турция какво им пречи днес да се завърнат? Е,бай Тошо го няма отдавна,а те още не се връщат,а не сме и чули да имат подобни намерения?!Говориш пак ала -бала приказки !!! И ти си срам за България и българите!

7

Анонимен

преди 9 години

Ердоган е най-големия РАДИКАЛИСТ , защитник на Джихадизма ! Това НАТО го отчита !1.) Българско -Турската граница трябва да се защити с войници по границата и никакви Джихадисти - представени за бежанци ( заедно с деца ) да не се допускат да влизат в България ! Както тези които са израсли в Лондо и сега обезглавяват християни 2.) Ердоган иска Местан да е против ЮЖЕН Поток през България , целта е да преминава прец Турция и Гърция !Работят за турските интереси и ние трябва да ги приветстваме

6

Анонимен

преди 9 години

Горките български граждани.От 25 години никой не ги спира да се върнар и те все не могат.Е ако се наложи ще се върнат да гласуват за ДПС.

5

Анонимен

преди 9 години

Големи дяволи са тия турци бе ?