13

Анонимен

преди 9 години

"Да оставим мястото празно, означава да направим победители Гьобелс и Улбрихт", смята бившият епископ."Куха логика, а през последните 40 години защо мястото стои празно?

12

Анонимен

преди 9 години

Историята си е история, не трябва да се дели на добра, лоша, правилна, неправилна. Национал-социализма, комунизма, фашизма, милитаризма - колкото и да са човеконенавистни тези режими - изучаването им в цялата им светлина е пречка пред идеализирането им от комплексирани ***.

11

до 12

преди 9 години

"Бах е свирил на орган там, а кралете на Прусия, включително Фридрих Велики, са били погребани в църквата."Ето ти няколко причини, поради които трябва да е със средства на цялото общество.

10

Анонимен

преди 9 години

Реновирайте я , но само със средства на нацистки фенове, а не на цялото общество.

9

Анонимен

преди 9 години

На Юди/Евреи вяра да нямаш.

8

Анонимен

преди 9 години

Евреите убиха Христос.Християни-руснаци спасиха евреите от немците.Ето това е парадокс.Нито Америка,нито Англия щяха да победят Хитлер.Победи го Христос.Победи православието чрез руския православен войник.Така отново Иисус доказа на всички евреи,че трябва да го приемат,защото той е месията и Сина на Бог.

7

Анонимен

преди 9 години

Претопете всички ножове, с които си режете хляба.С тях може да се убива.Убийте делфините в морето.Те ядът рибата от мрежите на рибарите.Евреина трябва да е преди всичко човек,който твори,а не разрушител.Вместо да се гордеят,че истинския Бог -Иисус заедно с християните от Русия нанесоха последния и смъртоносен удар срещу Хитлер, те мърморят стещу миналото.Всички помним как всеки техен пророк беше пороган,гонен и убиван от тях.Всички ще помнем и Хитлер.Няма как да премахнеш истината

6

Шаран -БГ

преди 9 години

! Германците не са тъмни балкански субекти и каквото и да направят, ще го направят умно! А каквото било било.

5

Анонимен

преди 9 години

Вградете един камък с надпис "С благодарности от българския народ за Южна Добруджа".

4

до 4

преди 9 години

Мисълта ти не трябва да спира дотук, нямаше да ги има и ЕС, САЩ, Израел... светът можеше да е едно по-добро място.

3

Волф Шпиц

преди 9 години

Тази църква трябва да се направи паметник на културата обект от световно значение.....Да ходят всички в нея,да ронят сълзи и да си спомнят за човека,който щеше да промени тая смрад всичката,която е сега ;(((

2

Третия Райх

преди 9 години

Не само църквата трябва да се възстанови.

1

Анонимен

преди 9 години

Ми сринете Мюнхен бе - там фюрерът е стартирал политическа кариера -