7

Анонимен

преди 9 години

Нека да изкарат някой лев цветарите

6

Общините да осигурят

преди 9 години

и букети за по 2 лвНа някого изобщо идва ли му наум, че бедните семейства няма да могат да купят букет и, ако нямат двор с цветя, за да наберат, детето им още от първия учебен ден ще получи комплекс за малоценност, като видят, че една част от връстниците му хем са издокарани като кукли, хем носят раници, за които то разбира, че са много скъпи и достъпни не за всекиго. И точно тези издокарани царчета носят разкошни букети.Защо още от първия ден да възниква завист, тъга и омраза към по-богатото?

5

до 6

преди 9 години

4 го е казал много хубаво ама ти са май един *** атакист.

4

Анонимен

преди 9 години

до 4Мама ти *** американска изгнила. Букета едно време струваше 50 стотинки от 7 бели рози. Тогава подарявахме букети + уважение. Сега подаряваш к.ра ми!

3

Посмали, Манго!

преди 9 години

Нито един от букетите на снимката не заслужава цена 13 лв.Ако купувам букет по много важен повод за близък човек или за такъв, когото много уважавам, ще дам и 50 лв, но ще искам букетът да е такъв, че да си заслужава парите.Първият учебен ден е хубаво, весело събитие, но да не забравяме, че повечето семейства са материално затруднени и освен това са се охарчили доста, за да стегнат по един или двама ученици за началото на учебната година. Редно е букетчетата да са на достъпна цена.

2

факт

преди 9 години

Нямаме нужда от комунистическо лицемерие - букет за даскала и от капиталистически обир - 13 лв за два стръка маруля.Едно ,,здрасти,, на даскала е напълно достатъчно , а за 13 лв ,цялото семейство може да хапне фамилна пица с кола - факт.

1

Анонимен

преди 9 години

"13 лева удари букетчето в Пловдив преди 15 септември"-Така е букетчето за 15 септември, рибката за Никулден , свинското по Коледа , яйцата по Великден и житото по Задушница типично по Нашенски.