10

до тъп опора няма

преди 9 години

Фирми не фалират само в Русия, но главно в Русия.Новината е коректна, какъв ти е проблемът?

9

ivailo

преди 9 години

Tova e nai tupata durjava su6testvyvala nqkoga na planetata zemq ..Narod ot oligofreni i purveniuta i vsi4kite im kompleksi idvat ot USA ...tova e samata istina za velika Rusia

8

Анонимен

преди 9 години

Да ходят на ски в Сибир :))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 9 години

Еее що така бе "велика" русия нали сте голямата работа... ?

6

луд умора няма

преди 9 години

Я сега домораслите драскачи джорналя,които така стриктно отбелязват всяка фалирала руска фирма да вземат и да преброят колко американски фирми са фалирали.Или важното е да се набива в тъпите кратуни на аборигените,че фирми фалират само в Русия.Аман от *** соросоидно-гьобелсовска пропаганда.Но това е възможно, явно само в Тъпландия, за употреба на местните аборигени,върхове, в интелектуалното развитие, на биомасата.

5

Варна

преди 9 години

Руснака е страшен комплексар. Често младо семейство живее в 20 кв жилище (една стая) с бабата или дядото на единия. Купува кола на кредит, като лихвите варират от 14% жилищен, през 18% ипотечен до 25% кредитна карта. За тях е важно съседите в панелката както и колегите на работа да ги видят и да ги коментират че са ходили на почивка.

4

Анонимен

преди 9 години

До до 5е сега ще си седят в ***

3

Българин

преди 9 години

Айде хаирлия да е!

2

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Глупости дрънкаш, руски ! Я влез в някой от многобройните форуми на руснаците в България. Само от падащия курс на рублата месечните им доходи се сринаха със 100лв. По тази логика китайците и руснаците са с най-високите доходи в света. Много са, купуват в чужбина, особено руснаците. Защото при тях е скъпо и, най-важното, няма сигурност за парите им. Държавите им са тоталитарни диктатури и животът им е последна грижа на сатрапа, който ги управлява. Затова е тази масова емиграция.

1

Возилник

преди 9 години

Кат няма кинти ша фалират я