65

az

преди 9 години

Bulgaria e ve4e umrqla trup e nqma spasenie

64

Исмаил

преди 9 години

Е освободихте се от Османско присъствие и какво?Българите са на изчезване,най-бедните,най-крадливите,селата и през турско не са били така опразнени,плодородните земи в трънаци.Най...най..най..Пак ли ви са виновни малцинствата че за 10 ще банкрутирате държавата за втори път

63

Анонимен

преди 9 години

До Резервите свършватЕй я къде е СЪрбия -купуваш един макаров за 100 лева взимаш патрони за 20 - трябват ти още 100 за път и айде да кажем още 200 за режийни и му обръъсваш мустака и ставаш национален герой - певци за тебе песни ще пеят като за Хаджи Димитър - не ставай зян курбан...

62

Анонимен

преди 9 години

До Резервите свършватТърсиш друга работа и банка и продължаваш да гласуваш за демокрацията.

61

Анонимен

преди 9 години

Що да пада борда - просто ще се промени курса )))))

60

Анонимен

преди 9 години

Прехвърлят ли КТБ на държавата и 8 милиона души, ще се стигне до хиперинфлация и падане на борда.

59

ИСТ

преди 9 години

Колко от тези 500 хиляди са засегнали българският данъкоплатец. Говори се че има огромни депозити с неизясним произход. За тях ли сте се загрижили.

58

Анонимен

преди 9 години

Щом вложителите в КТБ не искат да дадат парите си за спасяването на банката, държавата също не трябва да я спасява.

57

СССРейчо

преди 9 години

ЗАЩО не и 8 милиона засегнати ??? ТОВА е поредната манипулация....... От мафията, , която години е лапала лихви от по 7-8%, вземала е кредити, които не иска да връща и сега искат да прекарат пак народа да плаща. ЗАТОВА - само в Западни и Европейски банки. БГ мафията краде здраво и е над законите - пази я прикриватурата.

56

Анонимен

преди 9 години

всички пари от гаранционния фонд са сложени на срочен влог в КТБ! затова още не са почнали изплащането!

55

Анонимен

преди 9 години

Докога ще чакаме да се изпълни закона за гарантиране на влоговете в банките. В ЕС ли сме или в Бантустан. Следва ли, че както държавата спазва законите, така и ние трябва да ги спазваме.

54

Анонимен

преди 9 години

Тотален провал на държавата, депозитите до 100 хил. трябваше да са възстановени ОТДАВНА. Вече никой няма доверие в банките след този случай, май държавата ще ти върне парите ама когато вече не ти трябват...

53

Гаранционен фонд

преди 9 години

Който не спазва закона трябва да бъде съден.

52

Тутти Фрутти

преди 9 години

Във гаранционния фонд в момента би трябвало да има 30 000 000 000 лева за да се гарантират влоговете до 100 000 лв. Ъ ?

51

Закон има ли или не?

преди 9 години

Гарантирани влоговеЧл. 3. Гарантират се влоговете в левове и в чуждестранна валута.[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]Размер на гаранцията (Загл. изм. - ДВ, бр. 109 от 2001 г.)Чл. 4. Фондът гарантира пълно изплащане на сумите по влоговете на едно лице в една банка независимо от броя и размера им до 196 000 лв.(2) (Изм. - ДВ, бр. 109 от 2001 г.) В посочената сума се включват и начислените лихви към датата на решението на БНБ.

50

Анонимен

преди 9 години

Samo Grackiq ZAKON, ustroiva Balgarskiq narod! Samo taka shte namalim korupciqta! Wijdam na snimkata, samo okolo 50 60 choveka! Qvno na ostanalite vlojiteli v *** ne im e chista rabotata!!!

49

Анонимен

преди 9 години

500 хил. българи ЩОМ ВИ МАМЯТ КОКВО ЧАКАТЕ НАПУСКАИТЕ СТРАНАТА И НЕ СЕ ВРЪЩАИТЕ....

48

Циганин

преди 9 години

Не разбирам защо НЕ СЕ СПАЗВА ЗАКОНА в тази дъРЖАВА ????!!!!Има закон в който е написано ,ЧЕ на физически лица до 100 000 евро (195 000лева) е гарнатиранно тяхното изплащане , на юр лица и над 100 000 евро какво остане след разпродажбата на активите на банката -се раздава . Видимо има много държавани и известни личности в тази КТБ -щом И омбудсманът Константин Пенчев се "загрижил " за парите на "народа" . Закона е за всички - а не само за народа !!! Искали са високи % -да си поемат риска .

47

Анонимен

преди 9 години

мога и съм се договарял с едни 5000 евра надолу с наглец подобен на теб + това сподели ми цедните на тристайните в лоши квартали или подобни на люлин и младост в софия не център и морска градина :) ужасно наивен и некомпетентен човек си :)

46

Анонимен

преди 9 години

V Balgariq, trqbva da se prieme Grazkiq ZAKON! Koito imat nad 100 000 hiledi euro, tqbva dase razpitat ot kade i kak gi imat? Ako nemoje liceto da dokaji, da mu se otnemat parite i razdat na pretarpevshite ot skoroshnite navodneniq!!! Taka shte se namali i korupciqta v Balgariq!!!