12

Рали1

преди 9 години

1.2 млн."мъртви души"-кой има интерес и кога ще се приключи с това?Честни избори ли ще са?"На Флоат Джафер,който в досегашната си партия бе на неизбираема позиция,формацията на Г.Първанов даде второто място в хасковската листа.В нея обаче той ще участва с българското си име-Христо Димов."-1.09.14г.!"ДПС започна масовата регистрация на"независими"наблюдатели за изборите"-легалната форма за купуване на гласове.Целта е една-запазване на статуквото!Висока избирателна активност-това е лечението!

11

Анонимен

преди 9 години

Ако фантомите останат - значи Близнашки не си е свършил основната работа. Честни избори!!!

10

Анонимен

преди 9 години

ne glasyvam za predateli i izmenici na rodinata,raztrel za taia paplach v sofia.

9

Анонимен

преди 9 години

A купувaнето нa *** глaсове и всички друго подменки от трите големи пaртии нерушaт ли доверието?

8

До 1

преди 9 години

Ха, ха ... Стойте и не гласувайте, щото всички били маскари! ДПС само това чака - да е "балансьор". Скоро ще осъмнем с турски имена всички, преди да се усетим! За останалите, които разчитат да спечелят 121 места в парламента (ако гласуват под 25%) няма да споменавам ...

7

избирател-безпартиен

преди 9 години

Ало другари къде е Станишев , нали според вас щеше да получи отговорен пост. Забравих сега се обсъжда създаването на комисар по копчетата на униформите в червената армия. В БСП ги налегна още по голяма мъка, Оказа се, че никой не ги бръсне за слива не само у нас, а и в Брюксел.

6

Анонимен

преди 9 години

фантомите в избирателните списъци рушат изборния процес....

5

ИСТ

преди 9 години

Голяма мъка. ДПС открадна бат Сали и *** от БСП. А колко много си приличаха БСП и ***.

4

България

преди 9 години

Само тука го има това , да хванат стотици хиляди фалшиви бюлетини ....да се знае на кой са ....и да няма 1 осъден ! Само тук може да изнесеш страшно много пари от една банка (фактически да я окрадеш) , да знаят кой е , и да няма 1 осъден ! Само тук може да присвоиш милиарди заем който народа ще плаща, да се знае кой е виновен и същия този да говори че ще тегли нови заеми защото нямало пари ? Само тук може да хванат младеж с 0.5 гр угарка от марихуана ....и да му лепнат 8 месеца затвор !

3

Анонимен

преди 9 години

То само фантомите да бяха...Ами купените *** гласове, контролирания корпоративен вот, подмяната на резултати в изборните секции...С нищо не сме се променили от времената на "Бай *** прави избори"

2

избирател

преди 9 години

до 1 Ами като не отиде народа да гласува,пак *** ще му решават бъдещето :) щото те гласуват редовно !

1

Анонимен

преди 9 години

Каквито и пинизи да правят народът няма да иде да гласува на изборите, защото вече е разбрал - ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ!