102

Анонимен

преди 9 години

Това е така наречената американска демокрация.През 1990 година ,ние българите за съжаление не знаехме какво наистина,представлява.Информационната им обработка е страшна,по -голяма от тоя на комунистите.И какво излезе,вместо жадувана демакрация,българите получиха -ФЕОДАЛИЗЪМ в най- чист вид.Такъв е бил явно през средновековието.Роби ни направиха ,но то и РИМ е бил такъв,само,че Спартак им е разказал играта.А той се е родил по нашия край,в българския...

101

Да ви кажа пък аз

преди 9 години

Правото на притежаване на оръжие и този *** инцидент са сравними колкото правото на притежаване на кола и качването зад волана на 5-годишен шофьор с калпав инструктор.

100

Анонимен

преди 9 години

Кое е по опасно да дадеш власта на бандити или пушки на хората след като може да гласува ТРЯБВА и да има пушка

99

Анонимен

преди 9 години

До bh Обаче в Тексас убийствата на глава от населението са в пъти по малко отколкото в ню йорк а там трудно се разрешава дори пистолет

98

ODESSA

преди 9 години

На твое място сериозно бих се разтревожил, говедата на топло ли са, и кокошките дали са снесли. И аз съм роден на село. И не се срамувам.

97

bh

преди 9 години

Хонорчо , няма никакво значение че Америка е 300 милиона а България е 7.5 милиона когато казвам че в Америка има 3 пъти повече убниства имам предвид НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ... Ако пък смятаме абсолитния брой на убийства в БГ и Америка свят ще ти се завие защото в образцова Америка са вероятно към 100 пъти повече! АЛО, хонорчо дъл говорим за една и съшра Америка... и България !

96

V

преди 9 години

До 123 Моли се англосаксонските ти господари да не клекнат пред Русия и да избягат от България ... защото ще те направя *** . Нали знаете кучета , че българският идеал никога няма да умре ? ... да да ... бог избра мен за оръжие на своят гнев куче .

95

ODESSA

преди 9 години

Не бях шефче, тогава преименуваха турчетата, и бях предложен на разпит. Носи се като виц но ми беше зададено като въпрос, колко са били петимата от ремса. Шах със пешката. Ако искаш да ти напиша име и фамилия кой ме е питал?

94

Анонимен

преди 9 години

До VSi vis pacem, para bellum.

93

хунор

преди 9 години

ДО ОДЕССА ЗАЩОТО ТИ СИ БИЛ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР НА 14 ГОДИНИ , А АЗ СЪЩО НА ТОЛКОВА БЯХ ДАЛАЙ ЛАМА!!! ХА- ХА-ХА...

92

ODESSA

преди 9 години

Защо да чета бе умник? Колко още? Не ми пука за твоето мнение, дали се излагам или ще ме възхваляваш. Аз си имам свое собствено.

91

Анонимен

преди 9 години

До неутраленО не момчето ми .. не е анархия .. - плутокрация е . Рим се върна . Само за избраните е анархия и само те са над закона . За теб закона тежи с цялата си сила.

90

jan

преди 9 години

Бъдещите американски убийци.

89

V

преди 9 години

В света винаги е имало два вида народи : - такива , които живеят чрез меча и такива , които живеят чрез плуга. Вторите винаги са били роби на първите и днес е така. В това се състои разликата между успехът и провала Поробвай или ще бъдеш поробен . Това е култура .Тя се налага от елитът , който винаги е моделирал генетичният ***(вас) така , както си иска . Дайте ми ресурсите на държавата и ще ви го покажа нагледно.

88

неутрален

преди 9 години

Най-вероятно си учат децата но без да употребяват оръжие след това, също така ги учат на употреба на наркотици но без после да употребяват, иначе Америка е ЗА човешките права... Може би това означава да си правиш каквото искаш стига джобовете на някои да се пълнят. Научиха и българите на престъпност ...все пак нали е демокрация тоест анархия.

87

хунор

преди 9 години

До ODESSA 114Глупако, прочети и се запознай с това което е ODESSA и тогава се излагай публично!

86

хунор

преди 9 години

До 113Не, там се учат да убиват!!!

85

ODESSA

преди 9 години

Не съм във, час и никога не съм бил, особенно не бях във час, когато на 14 години избран за комсомолски секретар, писах на стената на училищо хайл Хитлер със блажна боя:)

84

Румбо

преди 9 години

Явно в Америка не уважават и зачитат собствените си интелектуалци,но такъв е основния им принцип-всяко нещо ,което не носи пари,не струва!А можеше да прочетат,примерно, книгата на Кърт Вонегът "Точният мерник"(Deadeye ***)!Написана е отдавна,но е актуална!Изобщо,там четат ли собствените си класици?

83

Анонимен

преди 9 години

До старотоKato gledam ti si izdurjal na prostutiata ....