37

До 60

преди 9 години

Никога до сега не се е чуло и видяло еврейн да влезе в арабска къща и да иска да им смени религията и ако откажат да изнасили жената и дъщерите на арабина! А обратния пример са хиляди случаи! Така, че не е нужно да си еврейн, просто трябва да гледаш телевизия и да четеш пресата! А не да пишеш глупостите на другаря Кутев! Не знам защо за комунистите Израел продължава да е голям враг, а арабите са им най-големите приятели още от време оно, явно на левите им харесва, че арабите са ***!

36

Анонимен

преди 9 години

ДО 55 ДА ОСЕЩАМ РАЗЛИКАТА ЧЕ, РУСИЯ НЕ СИПИ БОМБИ В СИРИЯ , А АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СПИРАТ ДА БОМБАРДИРАТ , КАКВО ТЪРСЯТ ТАМ , ТО МНОГО ЯСНО ,КАКВОТО НЯМАТ НЕФТ ,

35

Анонимен

преди 9 години

Ей еврейчета, стига сте се пробваи да натяквате на българина, че сте много хубави. Няма такова нещо.Знаем ви циганские номера много добре. Никой по света не ви харесва, и Господ не ви харесва, защото сте безбожници. Убийствата и интригите ви край нямат. И сега тук като пишете от името на българи пак правите интрига, ама българите не са тъи да ви повярват. Българина не харесва интриганти. Пробутвайте си фалшивите приказки някъде другаде, не в България!

34

Анонимен

преди 9 години

КАДЕТО НЕ Е СТЪПИЛ АМЕРИКАНЕЦ , ТАМ НЕ Е СЪЗДАЛ ПРОБЛЕМИ , СТИГНАХА И ДО РУСИЯ ДАСЕ МЕШАТ , ЛОШИ ХОРА , НЯМАТ СПИРАНЕ , ВСИЧКО КАКВОТО МОЖЕ ДОСЕ ЗАГРАБИ ОТ ВСЯКА ДЪРЖАВА , РАСИПВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА Е ТАКА НА Т,,,,,К

33

До червените тролове

преди 9 години

Еврейн е и Станишко, пък му се кланяхте!

32

до 44

преди 9 години

Бързо отивай да се прегледаш!

31

Анонимен

преди 9 години

Комунистите винаги са били безбожници, навремето палеха църкви, гореха църковни книги, убиваха поповете, забраняваха на хората да влизат и да се молят в църква! така че не се учудвам как червените *** плюят постоянно срещу Израел - защитника на Християнството и възхваляват мюслитата като много толерантни, видяхме ги колко са толерантни след като избиха хиляди християни само защото не са се съгласили да приемат исляма! Така че видиш ли коментар на червен *** веднага се прекръсти!

30

Анонимен

преди 9 години

До До 42ИДИЛ са създадени от евреи. Значи искаш да кажеш, че евреите убиват християни, само защото са християни.

29

Анонимен

преди 9 години

Еврейн предател е причината за падането на Царевец. Еврейска царица е причината за отслабването на България преди да падне под турско. Евреите не спасиха никой друг освен себе си на 11.09. Евреите създадоха ИДИЛ. Евреите създадоха Хамас. Евреите спряха кораби с хуманитарна помощ и убиха цивилни хора. Евреите крадат нееврейски деца за жертвоприношения изисквани от скапаната им религия. Евреите са алчни, Евреите са крадливи. Евреите са ГРОЗНИ!ДНК-то им е като на арабите и ***.

28

До 42

преди 9 години

Със ислямисти - джихадисти не ми се спори, сменяйте си религията и се пишете с истинските си имена Аслан, Байрам, Мустафа и други подобни! Щом на фона на тези масови зверства, които сега стават в Арабския свят, където избиват християни само защото са християни и цели християнски общности като изидите са прогонени от домовете им, убивани и изнасилвани от джихадистите и червените *** продължават да подкрепят мюслитата какво повече да спорим!

27

циника

преди 9 години

36, със сигурност не си запознат с Коран нито, с която и да е Свещена книга! Щом като в Корана се твърди, че друговерезът трябва или да приеме исляма или да бъде убит защо ислямските халифати от средновековието са най-толерантните към другите религии? Всъщност в традиционните халифати от друговерците - християни и юдеи се е искало един допълнителен данък, за да откупят правото да изповядват своята религия...

26

циника

преди 9 години

"Защо си против Израел и поддържаш мюсулманите, които само малко им трябва и стават джихадисти"Изключително глупаво изхвърляне, маскирано като мнение. На никой не му е нужно "малко", за да отиде и да коли някого. но със сигурност ще има много хора, колещи други, дотогава докогато има несправедливост на този свят!

25

до 33

преди 9 години

Само да попитам, ти ислямист ли си?!

24

До 33

преди 9 години

Ти си ***, ама трагичен ***! Защо си против Израел и поддържаш мюсулманите, които само малко им трябва и стават джихадисти! Не четеш ли как интелигентни араби, завършили университети стават джихадисти и заминават за арабските страни да колят християните - това е истинското лице на мюсулманите, колкото и да си представят религията за уж много толерантна, но в самия Коран го пише, че неверниците трябва да приемат исляма или да бъдат убити! А ти като толкова подкрепяш мюслитата стани мюсли!

23

Анонимен

преди 9 години

до "До 30":А ти задаваш ли ви въпроса защо тези европейски наемници в Ислямската Държава не нападат въобще Израел, а вместо това ходят да убиват ученици и студенти в Ирак?Толкова ли ти е малко акъла, че мюсюлманин няма да иска да убива друг мюсюлманин. Няма ли врагове евреи, че ще тръгне да убива от своите?

22

Анонимен

преди 9 години

"Ти добре се спукваш от смях, но само се моли да не падне Израел и после да дойдат джихадистите, щото ще спукат задниците на твойте женски роднини, а мъжките роднини ще ги обезглавят, ако не приемат исляма! Повтарям, не хапи ръката, която те закриля това горното да не ти се случи!"Абе ***, ИДИЛ е създадена от Израел, за да може арабите да се избиват помежду си. Виж как евреите се отнасят към християните, смятат ни за ***. Та нали се мислят за богоизбрани. Ти като си евреин си мълчи!

21

До 30

преди 9 години

Ти добре се спукваш от смях, но само се моли да не падне Израел и после да дойдат джихадистите, щото ще спукат задниците на твойте женски роднини, а мъжките роднини ще ги обезглавят, ако не приемат исляма! Повтарям, не хапи ръката, която те закриля това горното да не ти се случи!

20

до 29

преди 9 години

Ами много ясно, че ще бъде напрегнат след като знае, че това са последните мигове от живота му, но не хленчи и моли за милост! За мен този човек е истински герой, а всеки който се опитва да го унижи като пише глупости е меко казано ***, ***!

19

Анонимен

преди 9 години

"Израел е пазител на Християнството в Светите земи!":))))A ти си комедиен артист? Спуках се от смях на това изказване.Гледай клипа който ти показвам и пак си помисли относно това което си казал.youtube/watch?v=5jG6kJm-50k

18

Анонимен

преди 9 години

"От видеото се вижда, че той не се страхува, каза Майкъл.Жалко за човека. Все пак е човешко въщество. Жалко и за хилядите убити хора от евреи в Ивицата Газа, след престъпната инвазия на Израел.И все пак никак не ми изглежда да не се страхува. Напрегнат е, диша тежко и бързо, гласа му е непостоянен, кръвта във вените по врата му пулсира - вените сякаш ще се пръснат всеки момент от напрежение, прави гримаси.