66

Анонимен

преди 9 години

ТРЯБВА ..."ЧАВКА ДА ТИ Е ИЗПИЛА МОЗЪКА " ...ЗА ДА СИ СЛОЖИШ ФЕРЕДЖЕ И ДА СЕ РАЗХОЖДАШ КАТО БОСТАНСКО ПЛАШИЛО ПРИ 35 - 40 ГРАДУСА ЖЕГА ... ГОРКИТЕ ЖЕНИ , ЯВНО НЯКОЙ ДРУГ МИСЛИ И РАЗСЪЖДАВА , ВМЕСТО ТЯХ ...

65

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига с тази пропаганда! Това не е доброволна мода, а демонстративно отграничаване от обществото, в което живееш. Как пък не прочетох за поне един мюсюлманин, който бил против жена му да се забулва. И после - не им оказвали въздействие... Лицемерието е взаимно - на елитите в приемните общества и на гетоизираните мюсюлмански общности в тях. Маските ще паднат, когато мюсюлманите достигнат "критична маса" в "старата Европа".

64

ДемонстративноНосене

преди 9 години

на шалвари, забрадки, бурки и т.н. ОБИЖДА мен и жените край мен, включително и най-близките ми. Подобни атрибути на ислямско религиозно облекло изтъкват, че чрез тях притежателката им се отграничава от НЕМОРАЛНИТЕ и НЕДОСТОЙНИ жени и от погледите на НЕДОСТОЙНИТЕ мъже.Откъде накъде някаква си ще обижда 90-95% от хората в родината ми?Аз пък си мисля, че подобни парцалаци лицемерно прикриват К.УР.ВЕНСКАТА същност на притежателките си, но не им натрапвам това мое мнение, за да не ги обидя!

63

В някои бели страни,

преди 9 години

вследствие на натиск, беше забранено откритото носене на всякакви религиозни символи - например, не можеш да носиш върху дрехите си колие с кръстче. В една от страните в Северна Европа, преди няколко години бе махнат кръстът от фасадата на християнски молитвен дом, защото някакъв мюсюлманин се оплакал, че вижда този кръст от прозореца на дома си (Кой го е карал да дойде в тази страна?)Е, след като ние до такава степен им угаждаме, нека те не ни изнудват да търпим смрадливи шалвари и забрадки!

62

Анонимен

преди 9 години

тия слагат забрадки за да не се вижда на какво мязата след 3-тото раждане, че направо не са за гледане, как мъжете им после ще им правят по още 5-10 деца ако ги видят какви са крокодили без забрадки, ужас, не е случайно товамахнат ли забрадките - няма кой да ги погледне тия грозили и остават ***

61

Анонимен

преди 9 години

До Анонименe ti si goren lis 4e ALLAH e poiskal tova koga si cel KORAN ce da znaej kakvo E iskal TOI

60

Анонимен

преди 9 години

PINGVINI

59

Горубляне

преди 9 години

Интересно е дали Афша, Мадифа, Бренда и Амира са с отрязани клитори, както изисква исляма?

58

алах не е Бог

преди 9 години

исляма е фалшива човеконенавистна религия

57

старото

преди 9 години

Абе, тия кухи кратуни могат ли да четат? Да прочетат "Не без дъщеря ми", и пак ще ги питам дали ще са толкова въодушевени от исляма!

56

до 68

преди 9 години

А по какво да разберем, че точно този пингвин е Бренда?

55

me

преди 9 години

Днес.бг, вие шегувате ли се? Преди дни англичанин-мюсюлманин отряза главата на американски журналист в ефир, целият свят се побърка, а вие намирате за уместно да копирате статия на ББС за ИЗБОРА на жените да носят забрадки, шалове и бурки?Никакъв избор не е когато от малка ти промиват мозъка колко е важно да го направиш и когато ако не го направиш рискуваш психологически и/или физически терор в твоята общност! Знаете ли че само в ЕС има 500к *** момичета?! Защо пропагандирате тази отврат?

54

istinata

преди 9 години

Ne stava duma za viarvania.stava duma za prostotia i kompleksarshtina.dali si mislmanin ili ne e bez znachenie ama te opravdavat bednosta i gluposta si s religiata

53

Анонимен

преди 9 години

Я не ме разсмивайте! Като знак за висок морал от утре всички *** на околовръстното да са със забрадки! Забрадката е послание и демонстрация на религиозна принадлежност и се използва за политически цели. По правило исляма се цели в жените, те са не просто по лесни за натиск и зависими, но и веднъж ислямизирани, раждат задължително мюсюлманчета. Ходжите дори насърчават тези бракове, защото няма начин жената да остане християнка, децата по правило са собственост на бащата, буквално.

52

старото

преди 9 години

Тъй се започва/като с наркотиците/- от гъзария, и после вече са "тотал щета" без мисъл и воля

51

Анонимен

преди 9 години

До 15-20г. Лондон ще е с 80% мюслмани и черни

50

Анонимен

преди 9 години

До До 55И идва Джак Изкормвача

49

До 55

преди 9 години

Чети повече.И в Западна Европа селянките са носили забрадки. Изоставят ги, режат плитките си, скъсяват полите си,когато се преместват в града. Градските жени вече са скъсили роклите, започнали са да носят не широкополи и пищни, а малки шапчици,стрижат косите си или да ги прибират в малки, стегнати кокове; по-късно престават да носят шапки. Кога се случва всичко това? Когато се развива фабричното производство и жената става промишлена работна сила.Не бъркай практичността с морала!

48

Анонимен

преди 9 години

До До 47Тука говорим за религията а не зрелости и забременяване.

47

Анонимен

преди 9 години

London-Reuters-Reuters-London-SKRITA BOLSHEVISHKA PROPAKANDA-Peevski svinio otvratitelna-opravi si saitovete,glupak!