8

:)

преди 9 години

Докато ги е страх от умните и възпитани хора от Източна Европа се напълниха с *** и сега ще се чудят как да се оправят. Жалък народ.

7

gtf

преди 9 години

трябват им бачкатори... не само квалифицирани.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонименmnogo tochno kazano. mnogo

5

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че за МОХАМЕД, роден в Англия, по-близък ще е Мохамед от която и да е ислямска държава, както и идеите и манталитетът му. Какво друго очакват на гордия Албион?

4

Долф

преди 9 години

Аре, махайте се от Съюза и си гледайте рахата на великия Остров, на който най-популярното име за новородено е МОХАМЕД. Нас Германия ни устройва :-D

3

Анонимен

преди 9 години

Странни разсъждения за една нация, която се счита за интелигентна. Плашат обикновените англичани със "страшния" наплив от българи и румънци, повечето от които са образовани, християни, работят и се държат нормално за европейци. *** от двете държави не са чак толкова много и с тях могат да се справят, ако не са лицемерните призиви за хуманно отношение към тях. Същевременно допускат многочислени орди от мюсюлмански държави, които са не само безполезни, но са и потенциални джихадисти.

2

Панталеев

преди 9 години

Камерън ще закопае Великобритания с тази политика,трябва им някой като Бойко Борисов. ГЕРБ ПОБЕДА .ДЯНКОВ Шампион по Икономика сега спасява Руснаците вместо нас

1

Анонимен

преди 9 години

Да, не искаха качествения генетичен материал на българите да отива на острова. Предпочитаха *** от Близкия Изток, Пакистан, Индия, Индонезия, Виетнам.Сега се чудят как да хванат такива като онзи който обезглави американския журналист в Ирак. О да... той бил от Лондон.