44

политолог

преди 10 години

Рева на червените *** е музика за честните Българи. Това показва, че за Държавата е много добре. Само за протокола - Цяла година БСП-ДПС-Атака-ДС -КГБ се подиграваха с над един милион избиратели на ГЕРБ. Даже онова *** Бисеров се изцепи-боли ли като ви вадят зъбките , е сега другари и депесари вас боли ли ви като ви вадят зъбките. Боли нали , е който нож вади от нож умира

43

анонимен

преди 10 години

Браво Яне.Врече имаме 241 депутати.Кофти е че имаме само 240 длъжности.Явно , че МУТРАТА ще се връща в пожарната..

42

политсволоч

преди 10 години

Българийо, за тебе те умряха,цял живат за власт ламтяха,и на народа м...та е..х.:-)

41

Анонимен

преди 10 години

До Десен по добре върви за гъби в този неделен ден отколкото да гласуваш за един изпечен лъжец на който дядо му е бил крадец - фашист, вуйчо му полковник - комунист, баща му полицай по време на Т.Живкова той самия член на БКП бодигард на Т.Живков и репресиран от БКП новоизпечен демократ борец против комунизма

40

Къде е

преди 10 години

Къде е?Къде е на Янка бенката?Да не би от лИбов да я подари на Батман Бойко?

39

смачкай трола

преди 10 години

... ха, някой изненадан? И Яне имал партия... партията имала за цел "ред, законност, справедливост"... е сега Яне се изхрачи връз платформата си и пак се отърква като псе в галошите на Боце... Не е смешен... жалък е.

38

Анонимен

преди 10 години

Всички партии милеят за власт, пардон, за България. И Янето също.

37

41

преди 10 години

Ами почни да мислиш, дали си заслужава твоето унижение

36

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Янето имал...структури в страната и те...доброволно ще съдействат на Герб за да...спечелят изборите.Ами...сега,това не е...честно;Боко пак е с едни...гърди напред.

35

Пфу

преди 10 години

Я.Я. печели титлата за *** за 25 години демокрация и всички времена въобще.Този, който щеше да уволнява Б.Б., сега "ще работи с всичките си структури за победа на ГЕРБ".Гади ми се от тая политическа плюнка.

34

Анонимен

преди 10 години

ЯНКЕ ЯНКЕЕЕ ПАРДОН ЯНЕ КАКВИ ГИ ДРОБИШ БЕ МАКЕДОНЧЕ ПАЛАВО? НАЛИ ГО УВОЛНЯВАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ ТИКВАРО А СЕГА ЩЕ МУ ГИ ПОДКРЕПЯШ. С ПАМУК ЛИ? И НЯКОИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ НЯКОГА ОТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЩЕ СТАНЕ ДЪРЖАВА. ЩЕ СТАНЕ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ. ДОБРЕ ЧЕ ПРЕДИ 19 ГОДИНИ СЕ ИЗСЕЛИХ ОТ ТАЗИ ***. САМО МИ Е ЖАЛ ЗА БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ НИ КОИТО ИЗМРЯХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗМИРАТ В НИЩЕТА И МИЗЕРИЯ.

33

национал

преди 10 години

С тоз сътрудник, Бойко ще смачка тотално Българит....ъъъ. така де, комунистите !!!

32

Десен

преди 10 години

Като чета коментарите след снощния мач и сега политическите за пореден път се убеждавам че в Бг всички разбират от политика и футбол. Е резултат го виждаме всички. Докато не се научим да мислим и да правим правилни преценки ще страдаме и ще си бъдем на това дередже.Мислете хора мислете преди да кажете или да направите каквото и да било.

31

до 38

преди 10 години

проблемът е и че те виждаме и теб... напъваш се, напъваш, а не си убедителен кой знае колко.кОСТОВ КОМУНИСТ А твоичките едни такива антикомунисти, едни репресирани от комунистите (чрез постове преди и след десети, свят да ти се завие) чак живи да ги ожалиш от непрекъснатия комфорт... :-)

30

Анонимен

преди 10 години

поредното унижение нанесе Яне на Алчначио Властачио :-)

29

Десет до 36

преди 10 години

А за кой да гласувам за Костов ли който от 2001 година откакто съсипа СДС с действията си обслужва само *** като създава постоянно интриги в дясно. Ако ДСБ ги нямаше в РБ щях да гласувам с две ръце за тях но сега не докато този човек не бъде изхвърлен от политиката спокойствие в дясно няма да има а това нали се сещаш кой обслужва. Крайно време е да се научите да мислите и да виждате кой какво прави.

28

Летфи ага

преди 10 години

Аферим пехливан ефенди, а след изборите по байрама (пак аферим, ашколсун) шъ са калесваме, годеж ни чака...

27

Анонимен

преди 10 години

До Десенти не може да си десен щом гласуваш за комуниста Бойко Борисов

26

Анонимен

преди 10 години

до сега Янка купуваше гласове за РЗС а от сега нататък ще купува за ГРОБ

25

Десен

преди 10 години

Гросмайсторкси ход на Яне вместо да размива гласове той ще помогне на ГЕРБ и РБ. Дано Костов си вземе поука от това. А *** и производните им ДПС и Бареков газ пикаят защото представете си че именно гласовете на Яне колкото и малко да са помогнат за дясна коалиция.