88

123

преди 9 години

Поредното доказателство, че не са ни нужни избори, а въстание.

87

Анонимен

преди 9 години

защо край бе.тоя дрът пръч затова ли го сложиха за шеф на митниците да се замаже всичко.ТЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА НЕМА.

86

Анонимен

преди 9 години

Има Цацаров,има престъпление.ИМА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО.В някоя от белите държави веднага прокуратурата би се самосезирала и би подвела под отговорност съответните лица,но в *** това няма как да се случи.

85

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИТЕ -ТОВА Е НАРОДА КОЙТО ИМАШЕ ВСИЧКО,КОЕТО Е ПОЖЕЛАЛ,ТЕ ВЯРВАХА ЧЕ СВЕТЪТ Е ОТКРИТ ЗА ТЯХ,ТЕ НИКОГА НЕ СЕ СЪМНЯВАХА В ПОБЕДАТА СИ,ТОВА Е НАРОДА КОЙТО СЕ УЧУДВАШЕ СВЕТЪТЕНОИДИЙ 486Г.УТРЕ ОТ 17 ЧАСА ПРЕД ЦИОНИСТКОТО ПОСОЛСТВО НА САЩ,ВОЙНАТА ЗАПОЧВА,ВСЕКИ НЕДОВОЛЕН ДА ЗАПОВЯДА

84

Анонимен

преди 9 години

Три дела са важни и ще бъдат възстановени - за секретните доклади предадени на мафията от Сергей Станишев, за аферата Хохегер и срещу Мая Манолова и *** за манипулиране на изборите чрез опорочаване на денят за расмисъл.

83

Анонимен

преди 9 години

Че то в България никога няма виновни, учудва ли се някой?

82

Анонимен

преди 9 години

E нормално, нормално, пак се смени властта

81

Анонимен

преди 9 години

ЕГН-7105204856.За всеки случай Ванка ,ако забравиш телефона.Хора тия дърти пенсионери са ***!!!Боко също!!

80

Анонимен

преди 9 години

Егати парадокса! Престъпници има, престъпление няма....... Да благодарим на безценната българска прокуратура, която пази задниците на поредните престъпници.

79

Отвратен

преди 9 години

При такава ситуация винаги трябва да има наказани-или разследваните са виновни,илиподалите сигналите са клеветници.Само когато знаеш,че при всяко положение ще ти сетърси отговорност,се държиш подобаващо.Липсата на нормални прокуратура,следствиеи съд в страната са благодатна почва за политическата класа,която е главната причиназа отвратителната ситуация, в която се намираме.Водени от презумпцията за недосегаемостпартийните велможи отравят политическия климат,лъжат и клеветят в свой интерес.

78

Анонимен

преди 9 години

НАЗНАЧАВАНЕТО НА ТАНОВ ВЗЕ ДА СЕ ОТПЛАЩА,НАТЪПКАНА ЯХТА С НАРКОТИЦИ ,ПРИКРИТА С ИМИГРАНТИ ЗА КАМУФЛАЖ АКОСТИРАХА НА ТЕРИТОРИЯТА НА *** ВАРНА

77

Анонимен

преди 9 години

УТРЕ 17 ЧАСА ПРЕД ЦИОНИСТКОТО ПОСОЛСТВО НА САЩ-ВОЙНАТА ЗАПОЧВА

76

ХХХ

преди 9 години

Налагане на господството на една престъпна империя разполагаща с милиарди евро лични средства заграбени от народа !

75

Анонимен

преди 9 години

как да няма престъпление,Божееееее???/Народе за да се изчистим от тези политически престъпници и тази мухлясала съдебна система истината е масово за АТАКА.Нарежда да се спре проверка - това е влияние с власт,това е престъпление.Само АТАКА само Волен

74

аС

преди 9 години

Не кради никове герберастка подлого

73

мери

преди 9 години

При управлението на ГЕРБ голям глад чака троловете на кутев,*** и моника!

72

аС

преди 9 години

Само ГЕРБ!ПОБЕДА на ИЗБОРИТЕ!!!

71

аС

преди 9 години

Само ГерП ! Нашите не могат да бъдат виновни ! В никакъв случай! Щом сме на власт, всичкия *** ще е под килима . Скрито- покрито. Но така прави всяка власт. Краде и маже ...Продажници. Гласувай за тях, заспали народе !

70

detelina

преди 9 години

АФЕРИМ НА ПРОКУРАТУРАТА-ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ, ВИНА ИМА ,ВИНОВНИ ,НЯМА!?КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ, РОБСКИ НАРОД СМЕ И ТОВА Е! НЯМА ТАКЪВ НАРОД КАТО НАШИЯ, КОЙТО ДА ИМА ПОГОВОРКА-ПОКОРНА ГЛАВИЦА-САБЯ НЕ Я СЕЧЕ! РОБИ СА И ДЕЦАТА НИ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!В КАКВА ,ДЪРЖАВА СЪМ РОДЕНА!?????????!!!!!!!!!!

69

митничар

преди 9 години

Вчера един мой авер вика-брато голям глад ни чака с тоя Ваньо Танов. Той кара само по закон , а нашите от БСП-то викат крадни колкото искаш ама и за нас да има.