57

Анджи

преди 9 години

Светлина по пътят му!

56

поля

преди 9 години

Мир на душата му! Благодарност за всичко което е дал на хората!

55

я

преди 9 години

Не може един истински творец и чувствителен човек да се чувства щастлив в едно мрачно царство на лицемерието, полицейщината, лъжата и подменените ценности. Парите в случая нямат никакво значение.

54

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази американска мечта, че всички, които са я постигнал,и умират от алкохол и наркотици!Колко трябва да ти е безсмислен животът, та да се самоубиваш! Бог да го прости!

53

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 52алооо руснак ..аре заминавай в сибир и си живей в 1940та ..тука сме 21ви век ако не ти е ясно партиини секретарю ! Майка ви чужденци крадливи , аре заминавайте си ...кой от кадето е ...един от предателска *** долна русия , други от крадлива и терористична америка ..вдигайте си партакешите и изчезвайте от нашата държава ..тука място за вас вече няма долни изчадия проклети кръвопийци , масови убийц и терористи говедари долни !

52

Анонимен

преди 9 години

а някой задавали си въпроса защо толкова известен и уважаван човек умира по такъв начин, защо този човек е бил алкохолик или е друсал ...отговра е много *** ..хора като него нямат истенски прятели ..всеки иска да му е прятел , всеки иска да смучи като пявица от портомонето му ..и докъто има за смучене всички са му прятели ..но ни един не е ставал то и няма как да става... не е яко да си милионер актюр ...чувствителен, предаден ...ужас господ бог да пази , мир на праха му !

51

Nox

преди 9 години

"американската полиция е в пъти по-съвестна от нашата"Дооооообре... ще му предам.Пусни си канала на Алекс Джоунс на youtube, потърси видеота на police brutality и ще си говорим пак.Тия дни имаше репортажи по RT за отвратителната полиция в САЩ:как на един му седнаха на трахеята и го задушиха до смърт (буквално, умря човека);как застреляха един чернокож ученик на първия му ден в колеж за без нищо;как биха жени по главата с удари от ММА (такива за при бой на земята), вкл. преподавателка...

50

Анонимен

преди 9 години

Робин Уилямс е намерен мъртъв, вероятно някой го е самоубил досущ както направиха на Филип Сиймор Хофман от Игрите на Глада. Въпрос на време е да се разбере кого и с какво е издразнил.

49

Анонимен

преди 9 години

Остави големи филми... Довечера в негова памет ще си пусна "Обществото на мъртвите поети"

48

Hiffaforalkus

преди 9 години

От толкова много *** на земята - Бойко Борисов, СерГЕЙ, Обама, ***, Джъстин Бийбър, Кейни Уест, Кардашианките, Ребека Блек и прочие ненужни *** - точно прекрасен човек като Робин Уилямс ще се спомине. Несправедлив свят, ЕЙ! Лека му пръст на човека! Ще си пусна "200-годишен човек" в негова чест!

47

Небраска каубой

преди 9 години

Eлвис, Уитни, Мерилин, Джексън, Уилямс - корпоративната шоу бизнес мафия създава звезди и после ги убива. Така е в задокеанската империя на злото - като не си нужен на системата умирай. Важното е да те изсмучат разни ПР пиявици. Който не разбира нашата демокрация е лузър или *** комунист.

46

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 52Не знам парите от неговите данъци за какво са отивали, но ти определено трябва да си горд, че твоите отиват за да спонсорират мафията! Така, че замълчи.

45

Анонимен

преди 9 години

Тъжно! Дано сега е на едно по-добро място! Ама някак не вярвам, че се е самоубил, то и за Уитни Хюстън твърдяха същото, ама май си излезе, че е било нещастен случай.

44

Жорко

преди 9 години

Робин, няма да почиваш в мир. Там където си, където и да е това, все ще има кой да разсмееш или разплачеш.

43

Анонимен

преди 9 години

Всяка вест за мъртъв американец е добра за останалата част от човечеството. Тоя е получавал тлъсти доходи и голяма част от данъците са отивали за спонсориране на американските военни операции зад граница, които сеят смърт и разруха сред народите където стъпят. По CNN върви реклама, в която 7-8 годишно момиченце негърче казва за загиналия си баща в Афганистан: "Благодаря ти татко, че защитаваш нашата родина." Единствените държави които в момента водят война извън територията си са САЩ и Израел!

42

ДА

преди 9 години

ДА ДОЧАКАШ ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ И ДА СЕ САМОУБИЕШ С ТЕЗИ ПЕНСИОННИ РЕФОРМИ-МАЗОХИЗЪМ!А ИНАЧЕ УНИКАЛЕН АРТИСТ!КОЙТО Е ГЛЕДАЛ"200 ГОДИШЕН ЧОВЕК"ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ!!

41

Данчо

преди 9 години

До ЗащоЗащото, когато си известен актьор, нямаш лично време и пространство...навсякъде те дебнат фотографи, звънят телефони, уреждат ти срещи, договори. Отделно стресът на работната площадка е огромен и се бърза, за да се спазят сроковете. В един момент такъв човек има всичко- пари, коли, къщи, деца (вероятно) - но няма любов...всеки го дърпа, заради интересите и този човек започва да се чувства незначителен и живота му няма смисъл.

40

Ръмпълстилскин

преди 9 години

Поредния голям талант, който залезе по най-глупавия начин. Колко жалко. Почивай в мир, Робин....

39

Тракийски

преди 9 години

Велик артист! Бог да го прости.

38

Анонимен

преди 9 години

Neednokratno se e lekuval srestu alkoholizam i upotreba na narkotizi.Pak kato e stignal 63 godini , za edin narkoman e mnogo dulgo.Dano bog mu prosti.