7

Анонимен

преди 9 години

Аз пък питам ТРОЛИТЕ защо ми слагат минуси на коментар 2?Те защитават всичките 240 прънделника там ли? Къде в моят коментар взимам страна на някоя политическа сила? Всички са сложени под общ знаменател, както тези от ГЕРБ така и неявилите се от БСП, ДПС и Атака! На вас този цирк ако ви допада слагайте колкото искате -

6

Do 3

преди 9 години

Не трябва ли всеки един депутат да е задължен да ходи на работа? За какво ги пращаме там да взимат по 5000 лв. заплата? Нали всички се разбраха за здравната каса, защо не гласуват поне това където постихнаха пълен консенсус.

5

Анонимен

преди 9 години

Странно този *** който е гласувал против #3 коментар - какво не харесва в коментара?? Факта си е факт - 48 души от ТЯХ ги няма в залата. А тръгнали да търсят и да се оправдават с Борисов. ..

4

bobo

преди 9 години

Миков,Миков,и за *** не ставаш!!

3

Анонимен

преди 9 години

Ама и комунистите и журналистите се излагат - питайте КЪДЕ са останалите 48 депутати от същите тези БСП и ДПС? ?!!! В дата имало днес САМО 76!!! А заедно двете партии с няколко то независими правят 124... преди Миков да търси ГЕРБ - да си потърси неговите хора. .. и вожда им съсел Станишева я няма....

2

Анонимен

преди 9 години

Залагат на карта здравето на всички българи заради политическите си интереси. Честито българи и приятно гласуване на 5.10.2014. Това за нас ще е самоубийство ако изберем да ни управляват тези кухи, дебелооки нехранимайковци. При такова отношение всички трябва да сме по площадите, как може така? Крадяло се от здравната каса! От сега ли само? Кой е конструира? Кой не е реформира? Кой е отговорен за това? Не сте ли всичките тези 240 *** от парламента. Независимо в управление или опозиция?

1

Мимоза

преди 9 години

Добре, че при нас има кворум по работните ни места, за да има кой да ви изкарва заплатите...задни.и!