8

Анонимен

преди 9 години

Ами защо да не рекламира руска бира и Русия. Няма нищо лошо Америка и Западът се издъниха и се натресоха в казан с *** и сега всеки, който каже и една добра дума за Русия е лош и неразбиращ от демокрация. Айде би. Аз харесвам руснаците - много са готини.

7

Анонимен

преди 9 години

Има една теория от старо време, че англо-саксонците смятат, че те и англоговорящия свят трябва да се разпорежда с планетата. Подобен "скандал" се случи наскоро с моя близка, която има туристическа фирма и организира екскурзия до Куба. Познайте, американска банка й запорира сметките и прибра парите на 10 човека, понеже били нарушавали ембаргова страна, ей така щото им е кеф! Има нещо много сбъркано в "западняците"

6

в правото си е

преди 9 години

"Звездата от сериала Досиетата Х Дейвид Духовни се въвлече в интересен скандал, пише британският "Телеграф". Актьорът, който има руски корени, участва в реклама на руска бира. В края на рекламата Духовни заявява, че би имал много причини да се гордее с факта, ако беше руснак."Изглежда за британците от в. "Телеграф" всеки, чиито корени не са американски или британски - няма право да се гордее с корените си. Е аз кво - като съм българин да се срамувам ли от това "Телеграф" ???????

5

Тракийски

преди 9 години

Единственото, което ми се струва неправилно е, че Русия стана комунистическа страна със строга цензура, нетолерантност и насаждане на Агресия към САЩ и политиката му спрямо съседни държави като Куба и др. в началото на миналият век след, края на ПСВ. А САЩ са на път да се превърнат в нейно подобие в началото на този. Нередно и нелепо е страна символ на прогреса през миналия век , да е на път да се превърне в символ на деградацията през този. На всички е явно, че се опитва да изпросят война.

4

Студент

преди 9 години

Не виждам причина да не може да рекламира. Също както не виждам причина за "скандал". Само тия зад океана могат да правят от мухата слон и да търсят под вола теле.

3

Анонимен

преди 9 години

Човекът е преди всичко популяен актьор, договорили са се, платили са му, снимал. Американците тотални изтрещяват вече.

2

zeus

преди 9 години

Защо да няма, ако иска може да рекламира и кубински ром или севернокорейски ориз, въпрос на пари.

1

Заяц

преди 9 години

Ну, Депардье, ну, погоди!!!