18

Анонимен

преди 9 години

много *** стана из наща земя.накрая ще се изядат помежду си сиганските племена,като нема лев за никой от тях и чаветата.

17

Анонимен

преди 9 години

Абе к'во преместване в Харманли за тия 50 нагли ***? Вкарвайте ги в каминонетките и ги изсипвайте на границата с ***. Те да се оправят с тях, защото един бежанец трябва да го приеме първата страна с която граничи държавата му. След като са добили статут на бежанци да си се оправят турчолягите с тях. Всичко си е по правилата и нормите.

16

Валентин

преди 9 години

Не зная, но *** ми е изстрил мнението. Явно *** са навсякъде братя и скоро ще четем само сополиви истории за сладки имигрантчета, а под статиите мненията ще са от типа: Колкото повече *** и араби толкова по-европейци; Араби и *** - нашият европейски избор; Да кажем не на расизма - да платим издръжката на всички "бежанци", да платим превоза им ДО БГ и на цялата им фамилия и да ги храним докато не издъхнем. Да си подобрим генофонда с *** и араби и т.н...

15

Рали1

преди 9 години

"Миграционният натиск е нараснал многократно, но критична ситуация с бежанците няма, успокои вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев.Той съобщи, че в местата за настаняване има над 70% свободен капацитет." 23.07.2014 г."Похвали се с преодоляната бежанска криза, която съвпаднала и с тежката обществено-политическа обстановка." -от днесДва пъти повече влизат,но криза няма! Въпреки телта по границата!Като има свободни 70 % от местата,защо ги местите?Взехте парите- ние да му мислим!

14

Georgi Georgiev

преди 9 години

Един добър начин за справяне с Нелегалните Пришелци е да създадем Гражданска организация по примера на USA " Minute Man ". Да се организират патрули съставени от ловджии , бивши военни и законно въоръжени Граждани , които постоянно да патрулират границата с Турция . Когато засекат нелегални те да ги арестуват и във взаимодействие с граничните наряди , да ги отвеждат веднага обратно откъдето са дошли , ако трябва дори и с насилие .

13

Анонимен

преди 9 години

дайте да съберем ДАРИТЕЛСКА кампания по 1лв... и да напълним няколко самолета с гориво и да ги метнем към *** да си ги оправят те !!! ...айде да не е по страните им където "има война".. то и в украйна има терористи и превземат части от нея към Русия...ама не са хукнали маняците за БГ или някъде другаде да реват и да искат помощи!

12

до 15

преди 9 години

ПАК ЛИ си се улял бе ***- ето за това туркинчето скита ЯКО

11

Анонимен

преди 9 години

Само се били плодели и размножавали.На нас някой да ни е вързал онези работи на възел?

10

Анонимен

преди 9 години

Же*ати насити целият квартал ти докато подпалваш напрежението колко ти плащат ***

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7Само който иска да работи, те ***, талибаните и ислямистите сами ще си изтекат на запад.

8

до до бъмзи

преди 9 години

дал съм и 10 кинта да има какво да льокаш

7

Анонимен

преди 9 години

България е страна изправена пред демографска катастрофа и не може да си позволи много много претенции по отношение на това как да преодолее тази катастрофа.Трябва да започнем да привличаме хора, които трайно да се заселват тук и да заселват районите, изоставени от българите.Никой не ни е крив, че сами изоставяме земята си. Никой няма и да ни чака. Историята ще ни изхвърли на бунището като помийна вода от войнишка столова.

6

до 5

преди 9 години

*** не се напъвай че ще замирише

5

Анонимен

преди 9 години

Ами братска Турция има много бежанци които напуснали страните си поради едни *** като теб им разбиха хубавият живот за да им ограбе страната

4

Анонимен

преди 9 години

Няма ли празни села? Няма ли пустееща земя?Заселвай и интегрирай.

3

Комитет за защита пр

преди 9 години

Огън и меч за *** дето са ни полазили!

2

Дракона

преди 9 години

ей тва е, налазват и после като искаш да си тръгнат и почват да вилнеят щото вече го имат за свое място. ако станат повече ще е като в Париж и Лондон дето громят и грабят където и каквото си искат

1

Анонимен

преди 9 години

да ги връщат обратно в "братската им турция