23

Анонимен

преди 9 години

Иде края на хунтата ,иде и зимата,наближава времето когато фашистите от киев ще бъдат *** по дърветата ,и те много добре го знаят че това време наближава

22

neni4a

преди 9 години

До Икар В крайна сметка ,и ти и аз не знаем подробности НО поожението на укр. армията ден,след ден се влошава доста

21

Икар

преди 9 години

До нени4а - прав си за едно. Виждаш парашутчета с примамки. Не виждаш парашутисти. Обясни ми защо по вектора на всеки от "парашутистите" има димна диря? Повече от това не искам да знам. :) Само недей да се излагаш, както хората из разните сайтове:- Имали са реактивни раници.....!????????- И осеммте...деветте парашутиста са катапултирали.....!?!???????Смееех!

20

НОВИНАТА

преди 9 години

Намерени са парчета от ракетата която е свалила самолета--ако е истина това,скоро ще излезе на кого в Киев ще му хвръкне главата....

19

neni4a

преди 9 години

До Икар Аз виждам парашутисти ,демек самолета наистина е свален и не е СУ ,а по-скоро АН Но тепърва ще се доуточнява

18

Анонимен

преди 9 години

Украинската армия вече се понаучи да воюва. Поразконсервираха малко тежки гаубици. Резултатите са налице.

17

Икар

преди 9 години

До голобрадите мишоци. Направете си услуга, отидете на гуглето, драснете в търсене на изображения plane flares. Изчакайте да ви зареди резултатите и прегледайте снимки с разни пушеци. Ще откриете много прилики (и разлики разбира се), защото системите са на различни самолети и армии. Надявам се, че тогава ще спрете да пишете съчинения по снимки и ще се излагате една йота по-малце.

16

макето

преди 9 години

абре май Руснаците официално са влезли в украйна с танковете ке има пуцание

15

Икар

преди 9 години

До 27, да на СУ-25 не димят толкова, не димят толкова дълго и не са толкова на брой. Пита се какъв е пакета за товарен самолет на ВВС? Потърси в ютуб, сравнявай и ще те чакам да дойдеш да се съгласиш. Защо всички масово решиха, че е свален или прихванат СУ-25? Щото за това сте чели и УА няма други самолети!? :) Чак на другите сайтове почнаха се правят форумните мишки на руси да обясняват, как поредната "Сушка" била "сбита" днес...аман! :)

14

Икар

преди 9 години

До Боби След като няма новини за "масови цивилни жертви", значи и ракетите са отишли - баш където трябва. Кой ти рече, че само щабове са целите на подобни ракети? Временни полеви лагери също са добра цел. Защо си мислиш, че ако разузнаването прихване групичка сухопътни машини на лагер не би следвало да им тупнат една ракета? :)

13

Икар

преди 9 години

До 20 Пушека моето момче е от системата за борба с ракети с които са оборудвани военните самолети. Щеше да го знаеш, ако имаше нееещичко общо с армията, а не беше форумен плъх. Да ти обяснявам ли как действат "пушеците" или ще браузнеш в нета? И, ако тези "пушеци" не можеш да различиш, ясно ми е как ти промиват малката цивилна главичка.

12

До 16

преди 9 години

Боби, направи си труда да видиш "височината" в гугъл мапс какво представлява. Ама хубаво я виж. После прочети пак новините от вчера (украинските) на УНИАН пробвай, щото са на руски, нема да се мориш с украинския. И после пиши глупости.

11

maketo

преди 9 години

до 11 ами да си осигурят коридор за бягство щот по другите коридори не става хи хи хи абре у рус весна па и по новините го дават Потрощенко иска мир барабар с Кери

10

Икар

преди 9 години

До 14 Я пак ми обясни "балистичната ракета"!? :) Нашите балистични ракети навремето бяха подготвени за удари в Турция, пък те не са на друг континент. :)))До този по-долу: Да, може да носи и ядрена глава, но Украйна няма такива. Ракетите са осколъчно-фугасни.

9

Икар

преди 9 години

От началото на март до вчера сумарно са дезертирали 54 войника...четете новините както ви изнасят...или както ви ги сервират на сайтовете на "русская весна". Днес самолет не е свалян, поне не украински. :)Чичо ***, като е толкова велик - защо не се намеси в конфликта официално, а обстрелва украински части през границата и изпраща танкове и жива сила през границата инкогнито!? Щото е кулва, затова. :))))

8

Анонимен

преди 9 години

Абе тия все превземат,и все войниците им бягат през границата към Русия,,,,,,,що така бе?????

7

Анонимен

преди 9 години

Четящият 2 : Това градче е предградие на Донецк бе мой човек !

6

ганю

преди 9 години

сега червената *** ще се надпреварва да пише пропагандни протерористически коментари.кучетата лаят,кервана си върви.

5

Анонимен

преди 9 години

нема страшно скоро ще излязат новините са стотината унищожени бронирани машини на Хунтат.победата е пирова!Освен това на запад вече се бунтуват и не искат да участват в мобилизацията.Прасенко ще се опраси до месец-два!

4

neni4a

преди 9 години

Това ли е голямата победа? Укр. армията е размазвана последните седмици и подобни статиики няма да променят фактите