46

незнайко

преди 9 години

До анонимен 63Моля те да ми отвориш очите откъде и аз да се придобия информация?Повече да се ровя в интернет и да вярвам на всичко било то ляво или дясно?Пардон ляво няма на тоз тетап.

45

seira

преди 9 години

ПИЧОВЕ,КАКВО СТАНА СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ И "БЕЛИЯ ВОТ"?САМОПРОВЪЗГЛАСИЛАТА СЕ "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА", НАЧЕЛО С БОРИСОВ, СЕ СТРАХУВА ОТ НАРОДА (СУВЕРЕНА) И НЕ ДОПУСКА ПОСЛЕДНИЯ ДА УПРАЖНЯВА КОНСТИТУЦИОННОТО СИ ПРАВО (Й ЗАДЪЛЖЕНИЕ!), САМ ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЙ И КАК ДА УПРАЖНЯВА ОТ НЕГОВО ИМЕ ВЛАСТТА!!!

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 63:НЕ СИ ПОЗНАЛ!ПРОБЛЕМИТЕ НА КТБ ИДВАТ ОТ ГЕРБ!!!

43

Boiko Borisov

преди 9 години

Nostes cukah sestra si,Az skrupuli niamam.

42

бобо

преди 9 години

И ... за какво са гузнибе бе Мерджанов!! А,сега да ви видим колко сте експерти !!!?? За пореден път е..ахте мамата на държавата!!

41

Анонимен

преди 9 години

Бойко пак мачка коминистите.Само Герб!

40

Анонимен

преди 9 години

Не на Коалиция БОСТАН!

39

БКП или ТИКВАТА

преди 9 години

Изборът е ясен:БКП ДА! ТИКВАТА - НИКОГА!/Дано БСП да се сети, че е наследник на БКП, а не патерица на БРЮКСЕЛ и ФАШИНГТОН!/

38

Анонимен

преди 9 години

Отивам при евреите,които се отрекоха от Бог и се именоват американци.Макар и да са ***.Те ми казват да изтегля десетина милярда и да не се притеснявам,защото ще има още много.Минаха години и десетки милярди се изтеглиха.Сега не искат да дават,искат земята да се раздроби на отделни региони,царства,държави.Върнах се в БГ, бяха минали 10 години.Мизерията е голяма.Само 10% държат парите.Разделихме БГ на три части.Започна изкупуване на земята.Няма българи в бившата БГ.Няма я и Югославия.Амин!

37

Мръсни комунисти

преди 9 години

Нагли комунисти!!!!

36

Garibaldi

преди 9 години

Народа трябва да гласува единно за Коалиция за България,за да дойде всичко намястото си.Всичко друго е Бойковизъм и ментарализъм!!!Иначе да ходим в Русия!

35

Анонимен

преди 9 години

PLEVNELIEV E PIONKA NA OLIGARSITE, XORA RAZKARAITE BCP - OLIGARSITE- PIONKITE OT VLASTTA, NE VI LI DOIDE V MNOGO MIZERIATA ? MAXAITE VSICHKI PARTII, MINAVAME KAM PREZIDENTSKA REPUBLIKA ! I PONEGE NIAMA SAD I POLICIA, SHTE SE NALOGI VIE DA STANETE SAD I NAKAGETE VINOVNITE ZA GENOCIDA NA NARODA !ZAPOCHVAITE OT KOSTOV I DOGAN ! ZABRAVETE ZA MIRNITE SMESHNI MITINGI , IZGLEGDATE KATO OVZE ! IZLEZTE I SE BORETE ! VREME E !

34

анонимен

преди 9 години

до 49 българския народ въобще не го интересува кой какъв е .Щом работиш в такава институция,като НС ще си българин и ще устояваш българските интереси.Погледнете САЩ и ЕС какво правят по цял свят се разпореждат.Устояват си интересите и никой не смее да им се противопостави,че нарушават суверена на една страна.Даже си позволяват да заплашват и санкционират нации ,които не искат да вървят по техния път.Ами за мен това е диктатура и налагане на робство по света.Щом не си със нас- значи си против н

33

идиоти!!!

преди 9 години

НЯМА ПО-ГНУСНО НЕЩО ОТ КОМУНИСТ! БОЙКО НЕ СЕ ИЗВЪРТА, НИТО Е ГУЗЕН! ПРОСТО, ДОРИ И ДА СЕ ГЛАСУВА БЮДЖЕТА, *** ЩЕ ГО СПРАТ ЧИСТО ТЕХНОЛОГИЧНО И ВЪВ ВРЕМЕТО!!! ПИЯНДЕТО МИКОВ, НЯМА ДА ГО ПОДПИШЕ И ТОЛКОЗ! НА ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО СЕ РАДВАТЕ ЩЕ КАЖА - ПРОСТАЦИ, НИЕ ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАТИМ ЗА ТОВА! ДА НЕ РЕВНЕТЕ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА, ЧЕ НЯМА ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ И Т.Н. *** ВАШТА МАМА *** БЪЛГАРСКА! ВИЖТЕ СЕ ДО КЪДЕ СТЕ СЕ ДОКАРАЛИ, *** МИЗЕРНИ!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Защо червения крадец винаги разваля и унищожава всичко? Защото за да се съгради нещо, трябва малко и да се поработи. Червения крадец предпочита да краде, другите да се излагат с работа.

31

съзерцател

преди 9 години

Надявам се хората да разберат,че атракциите на Бойко,вече няма да го правят така интересен за хората,защото това ще им струва скъпо...и държавата ни ще загуби всякакви ориентири и надежди за нормалност...

30

Ха-ха

преди 9 години

За пореден път простото и некомпетентно същество от Банкя си смени позицията и мнението за 24 часа!!!Изберете си го пак и гледайте сеири!!!

29

анонимен

преди 9 години

Искам да повдигна един много наболял въпрос- Всички партии ГЕРБ ,БСП,АТАКА,НФСБ и др.партии казват в един глас -Ама турците са виновни,защото те ни управляват.Искам да попитам как става това?Когато турската партия,която винаги е трета партия и с най-малък вот а се оказва решаваща.Тука има нещо гнило в останалите партии.Или те искат да е така или всички обслужват чужди интереси.Нямам обяснение,че една банка може да се срине а Доган-не?

28

Анонимен

преди 9 години

BOKO TIKVO ZASNTO NATOVARI MEN I DECATA MI S 3.4 MILQRDA.OSHTE KOLKO MILQDRA SHTE OTKRADNESH OSTE 100 MILQRDA LI SHTE TURISNH NA GYRBA NA BYLGARINA. LUD E KOITO TI DAVA VLAST I KOITO GLASUVA ZA TEB

27

Вунд

преди 9 години

От 1944-а до ден днешен у нас управляват ***. Няма значение дали ще ги наречете комунисти или демократи - това са условности.ГЕРБ, СДС, БСП - абсолютно НИКАКВА разлика, те са производни на комунистически антибългари, понастоящем слуги на американските евреи.Затова спрете да взимате страна в споровете между комунистическите фракции. Разберете, че е нужна НАЦИОНАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ.