127

Анонимен

преди 9 години

Е, щом е руската преса значи не може да не е вярно ... нали така? :) смех...

126

Анонимен

преди 9 години

До Боби Какъв имидж да скапе, поръчката пропада не по вина на доставчика, а заради международни санкции - форсмажор. Украйна изнасяше танкове в Тайланд, но сега като е във война естествно, че няма да изнася. Това всеки го разбира и от това репутацията им не страда, напротив, танковете им се доказват в реални действия.

125

Коко

преди 9 години

До ??????????Човече за да можеш да даваш оценки на едно събитие-трябва да се информираш не само от 5-6 сайта.За базата в Крим има даже филм по германската тел, Там показаха че натовци са почнали да правят ремонт на доковете и на военноморското училище.И мога да ти кажа едно--добре че НЕ успяха да направят база в Крим натовците---иначе НЕ се знаеше как щеше да отговори Русия на това.Ние с теб щехме да сме първите жертви на натовският интерес,--сега схвана ли,,,,,,,

124

Още до 137

преди 9 години

...култура! Стравински, Кандински, Бунин... Едно лично преживяване: Калифорния, голяма сцена, оркестър. Свирят Вивалди, Моцарт, Верди и "The Fair of Sorochinsk", "Nutknacker", "The Swan Lake". Знам, че нищо не разбра, ама тук гледах филм на Deutsche Gramophon за концерт на Червения площад с Нетребко и Хворостянинов. Знам, че нищо не ти говори, ама може би слушаш рап? "Prince Igor", или нещо по-старо - ЕLP "The Door to Kiev" - Мусоргски. Е, американците, които уж са ***, слушаха и ръкопляскаха.

123

Анонимен

преди 9 години

До славянин Е, те пазара не го губят като цяло. Само компаниите за спецоборудване ще намалят оборота си, но иначе мужиците ще продължават да се наливат с френски вина и да ручат това-онова. Пък който сиима завод за коли в Русия, ще си получава печалбите. Нали Путин не смята да конфискува чужди заводи?

122

Анонимен

преди 9 години

До славянин Тоест какво по-различно от досега ще прави Орбан?

121

Шоп

преди 9 години

Имотите те така или иначе ще продадат на безценица като огладнеят след половин до една година. Няма смисъл да се бърза с национализацията. Пък единия Мистрал от Франция можем да го вземем ние с румънците и дори с Турция и да си пазим Черното море. Ще ни го дадат на половин цена, кво...

120

СОТИР

преди 9 години

До КЪДЕ СИ БЕ СОТИРЕ ?Първо аз съм българин и това с твойте____няма да мине....Второ някой преди мене вече ти беше отговорил,Трето си доста елементарен и по животински злобен за да говоря с теб--бъди сигурен че такъв ще си останеш завинаги,Четвърто в момента украинците избиват гражданите си(без разлика от каква народност са) А за разделянето пак трябва да питаш в Киев,,,,,,ЗАЩО....

119

88

преди 9 години

Вижте как живеят чехи,словаци,унгарци,хървати като се освободиха от руския ботуш.Тук разни предатели на България ще ми говорят че сем зле от 25г.Това е така защото не отрязахме руския тумор .....Вместо да са в затворите и да чукат чакъл те пишат ли пишат руска пропаганда за копейки.

118

Анонимен

преди 9 години

До до 165 от славянин Сметката не е само за сваления самалоет, а и за това, което виждаш на снимата.

117

До Анонимен 137

преди 9 години

До ДО ОНЗИ ....Любителю на питанките, с твоя акъл трябва да запълниш цели страници с ?????????. *** си, питай, ще ти отговорят! Руската интелигенция с пълни шепи е вземала от просветения Запад. В замяна на това много често са ги изпращали в Сибир. Може би си чувал за Достоевски? Надали, ама в просветения Запад не могатда си представят световната култура без него, без Толстой, без Чехов. На Запад знаят и обичат руската култура. Тя е част от световната. А колко руснаци са попълнили западната...

116

демократ

преди 9 години

Санкции до дупка и връщане на всички руснаци от лошата Европа обратно в добрата Русия.В България да им се забрани да купуват свещени български имоти.Които са купени да се национализират в полза на държавния бюджет.Стига сме хранили руските пенсионери чрез руските фирми.Ако купуваме български стоки от български фирми ще си храним нашите пенсионери.

115

сотир

преди 9 години

До Анонимен-161Строителство на заводи за оптическа техника исползвана в машиностроението,космическата промишленост,военната промишленост и нано технологиите и корабостроението.За 4 години са построени 2 завода.Достройва се третият.

114

Шоп

преди 9 години

До soulburner Искам да ми дадеш адреса си, пиши направо тука. За словореда не съм сгрешил обаче, руски *** си. Или полу-руски, което е все тая.

113

Анонимен

преди 9 години

Кръчмарите в Хага още не са написали сметката на Русия за разрушенията, причинени от агресията и. Тогава руските свръхчовеци ще вият като линейки, защото месото в чинията на *** няма да намалее, но държавна руска собственост ще се конфискува в чужбина на общо основание. Примерно държавата има 15% акции в аерофлот - оп, 5-6 самальота ги арестуват и ги продават на търг.

112

soulburner

преди 9 години

До ШопДо soulburnerПриятелю, ти също руски ***, личи ти по словореда.Защо идваш в български форуми, а не ходиш на майка си в смрадливата руска пуйка?Не съм ти приятел. Простовати приятели нямам. Ела да ме заведеш на макйка ми някъде си. Мога и адрес да ти дам.

111

Анонимен

преди 9 години

Джен Псаки излиза на пресконференция обута с един ботуш. Апотеоз!

110

Коко

преди 9 години

До ???????????????Бих ти отговорил,но си прекалено злобен в коментарите си и това ме отвръщава.Не съм русофил-запомни.Цялата история започва оттам че САЩ и НАТО гласяха Крим за военна база.Тогава САЩ дестабилизира УК и се смени правителството-струваше им 5 милярда долара.Путин се усети и прибра Крим.Оттам се вдигнаха Луганск и Донецк защото виждаха фашистки лозунги и действия на Майдана.Киев испрати войска,която с действията си отврати света и показа лицето на управляващите в Киев-това е истин

109

Анонимен

преди 9 години

До сотир Който иска нормални и честни отговори нека си задъде въпроса.----------- Какво работиш в Русия

108

до славянина

преди 9 години

Българите сме на тоя хал,защото сме разединени,като във форума.Всеки се прави вeлик и цар.Поне голяма част от децата на България да живеят по широкия свободен от русофили свят.