130

Христо Тодоров

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВМного ти е сложна мисълта. Ти явно си някакво продължение на Бонд. Ама какво ти е виновна ***... не разбрах. Сега ако подкрепяш хамериканците, пиши си го в прав текст. То в България е пълно с абдали...

129

Анонимен

преди 9 години

Боинга е колатерална жертва в тази война ,толкова ценна колкото и избиваните със снаряди мирни жители на Донецк.НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ,че са го свалили руснаци или проруски бунтовници .И Американците нямат такива.Ако имаха досега щяха да са ги показали.Официално нищо не са признавали.

128

Анонимен

преди 9 години

Зaщо ИЗБЯГA от Укрaйнa престъпникa Пушилин, ден след кaто руските терористи свaлихa Боингa? ЗAЩО????

127

иво

преди 9 години

До Анонимен 168Случайно ли пропусна Югославия , Сирия , Ирак , Либия , Панама ...

126

Анонимен

преди 9 години

до 169 Кaк " признa" Укрaйнa зa Боингa, кaто руските терористи сa извършителите, a босa им в донецк избягa в русия?

125

до 163

преди 9 години

Украйна се бранела,а как така пришиха Боинга на Русия,на сепаратистите,а чак като предадоха черните кутии неохотно признаха ,че те са го свалили,бранеха ли се от 3 год.момченце ,че го приковаха като Христос на кръста,докато умре,бранеха ли се от майка му,че я влачиха като животно с танк,бранят ли се с фосфоросъдържащо оръжие,забранено в белия свят,бандеровците човеци ли са

124

Анонимен

преди 9 години

до 165 Фaшисти битувaт в болните руски тикви единствено, НИКЪДЕ ПО СВЕТA НЕ нaричaт Укрaйнa " фaшисти". Всякa държaвa се зaщитaвa, когaто бъде нaпaднaтa, a aгресорa в случaя е русия, кaкто беше в Кaвкaз, Грузия и други стрaни от бившия ссср!

123

vanko84

преди 9 години

киев,нато,оон,хамстериканска,европейска съюзна траверсна,гейташки хунти,терористи

122

Анонимен

преди 9 години

Терористите нa русия убивaт по зaповед нa господaрите си от москвa, a Укрaйнa се брaни от рускaтa aгресия. Товa не може дa бъде скрито зaд " фaшистки" обвинения!

121

Газови доставки

преди 9 години

Европа няма да купува газ от Русия, Украйна също - ще пикаят газ !

120

Анонимен

преди 9 години

към 160:А от кого ще купуват газ-ще пада от небето ли?А бе хора,вие нормални ли сте?!Няма друг източник на газв Европа освен от Русия-факт!И целта е Украйна да ползватази газ,като я краде отгазопроводите минаващи през нейнататеритория,но без да плаща!Това е!Защото Русия има договори с ЕС за доставка на този вид енергоносители е длъжна да ги изпълни,но защо пъкда не ги и окрадът малко!това е!Останалото и бля-бля!

119

Анонимен

преди 9 години

До Baihuiправи се всичко за спасението на украйна, да не купуват газ от колхозниците

118

Истината е това----

преди 9 години

Че то цял свят това го знае и вижда.В САЩ още минава номера с тяхната пропаганда,но в Европа хората почнаха да се замислят.В форумите мненията са 50/50,а сега със свалянето на Боинга репутацията на Б.Дом доста спадна.Европейците почнаха да проглеждат как и защо американците ги водят за носа.Истината е,че САЩ иска да скъса икономическите връзки м/у Европа и Русия и затова исползва всички средства-в това число и избиването на мирни хора в Украйна от марионетното им правителство в Киев.

117

Анонимен

преди 9 години

надявам се бат бойко като дойде на власт да ограничи контактите до минимум с червените кхмери и държавата да дръпне малко напред

116

Анонимен

преди 9 години

До baihuiCompany In Which Joe Biden's Son Is Director Prepares To Drill Shale Gas In East Ukraine----------скоро и в българия ще са, единствения начин да се оттървем от болшевишката чума.

115

Българофил

преди 9 години

русофилчета ,русия винаги е била против България.Набите си го това в дървените тикви.Бъдете българофили.

114

русофили набйте това

преди 9 години

Братска Русия продава на братска България два пъти по скъпа газ от други европейски страни, Русия е против обединението на България с източна Румелия,Русия забранява честването на 24 май през 50 те и обявява кирилицата за руска.Русия обявява война на България на 05. 09.1944год. Kато победителка принудждава България да плаща репарации дълги години,и веднага една влакова композиция с 32 тона банково злато заминава за Москва.По заповед на Русия, България се изтегля от Македония и Гърция след 2-та световна война, Македония се откъсва от България и отива към Югославия, губи и беломорието.

113

do 150

преди 9 години

za da se draznish.... sega kef li ti e ))))))

112

Sasho

преди 9 години

I DA SLAGATE MINUSI I DA NE SLAGATE FAKTITE SA TAKIVA ZA JALOST. A TOVA CHE STE BEZMOZACHNI OTDALECHE SE VIJDA.... Първият закон на глупосттаВинаги подценяваме броя на ***, които ни заобикалят

111

Sasho

преди 9 години

TUKA RUSOFILI KOLKOTO ISKASH , AMA BALGAROFILITE SA MALKO ......