24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 29Истината е, че Путин запали тази война заради комплексарските си Имперски амбиции! Той е виновен за невинните и боенните жертви и от двете страни.

23

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗападняците са сдържани и възпитани дори и в скръбта си. ***, като нас биха врякали до небесата и искали отмъщение и кръв-------нормално е, все пак сме диваци а ония цивилизовани хора

22

Анонимен

преди 9 години

Западняците са сдържани и възпитани дори и в скръбта си. ***, като нас биха врякали до небесата и искали отмъщение и кръв

21

Анонимен

преди 9 години

И защо е "отправила емоционален призив" към Путин? Защо не към Порошенко или Обама?Защото западаната преса ежеминутно промива мозъците им ли?Намирам го адски идиотско детето ти да загине и пак да вярваш на евтина пропаганда, а не да искаш да узнаеш ИСТИНАТА, каквато и да е тя.

20

Анонимен

преди 9 години

До 25Може да се пробва ди изработи един ама незнам дали ще се получи.

19

ds

преди 9 години

*** промити русофилски мозъци. Путин и Обама си правят игричките а такива като нас умират набийте си го в тъпите тикви. Както в украйна на земята така и в самолетите. А вие тука единственото което правите е да лижете русофилски ***. Ей тва ни е тъпия народ. На Путин не му дреме за вас така, че спрете да живеете живот на бацили и направете нещо смислено!

18

Анонимен

преди 9 години

Единственият вариант Путин да и върне сина, е да окупира Източна Украйна. Трябва да се внимава какво си пожелаваш. Явно на Запад яко са им полирали мозъците на средностатистическите хора.

17

Анонимен

преди 9 години

До Ann,къде е публикуван списъкът със жертвите?

16

Ann

преди 9 години

До ГенадиСписъкът с имената на пътниците е публикуван онлайн, както и видео записи с близки и познати на някои от жертвите. Информирайте се преди да поствате безсмислени коментари. Чуждестранните медии разпространяват достатъчно информация

15

Анонимен

преди 9 години

До 16Кат им засвири ДШК-то покрай ушите и веднага ще си променят мнението.А после тук не важи ли правилото , че всеки е невинен до доказване на противното, от къде на къде се решава без съд и присъда срещу кого трябва да скачат.

14

Анонимен

преди 9 години

Когато дикторът цитира изявления на официални украински, американски и изобщо западни лидери, винаги по възможност да се използва условно наклонение, за да се всява нотка на съмнение в зрителя.Когато се цитират сепаратисти и хора на Кремъл-винаги да се пускат в първо лице и да се цитират буквално! За да звучи тяхната версия убедително.

13

Анонимен

преди 9 години

Забранени са кадри от Москва пред Холандското посолство с купчини цветя и картички, оставени от нормалните хора московчани с надписи "Простите нам...если сможете"

12

Генади

преди 9 години

Кого лъжите? Изчезва самолет преди 4 месеца, сега същият го свалят. Един роднина не съм видял по телевизията, само некакви смешни статии и хора със странни имена, каква е тази холандка Дейзи...айде стига глупости...сто медика имало, не знам си кво, не знам си що. Гръмнаха самолет с трупове и искат са да им лапнем игралният филм като през 2001.

11

Анонимен

преди 9 години

Забранено е да дават кадри с огромни купчини с цветя и детски играчки в памет на убитите хора и посланията към кремълския режим върху тях:"Путин-терорист номер 1 след Кадафи!""ТerrorRuSSia"и много такива други.След 3-4 дни на ступор пропагандната болшевишка машина пак заработи на пълни обороти.

10

Анонимен

преди 9 години

"Няма ли да напишете новината,че холандските военни в отворено писмо искат да получат заповед за изпращане на мястото на катастрофата?"Няма проблем - да заминават холандците щом имат желание. Но само след няколко часа ще ги върнат обратно на близките им в платмасови чували.

9

Анонимен

преди 9 години

Последната "опорна точка" спусната на нашенските медии от ДС-господарите им е, по всякакъв възможен начин да селектират интервютата на съсипаните от мъка близки на убитите хора в Боинга и да излъчват само тези, в които не се казва директно, че проруските сепаратисти са свалили самолета!

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12Абе и да загине, бъди сигурен че няма да е мърцина.Поне няколко терориста-сепаратиста ще отнесе със себе си.

7

Анонимен

преди 9 години

До 9Що бе на тея холандци да не им се мре , че ще ходят в Украйна.Кво си мислят , че ще направят в нивата , освем да загине още някой невинен авантюрист.

6

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Тази я баха показали по Daily Mirror, коментарите бяха убийствени - "Какво общо има Путин?" Дотам стигнаха с пропагандата, че за всичко е виновен Путин! В Газа пак Путин изстрелва ракети! Какво искат тези? Още на следващия ден на мястото бяха представители на ОССЕ и опълченците започнаха да прибират труповете в моргата на Донецк! Има снимки на Майкъл Ботурчив в Туитър! Какво? Да чакат 4 дни да ги наплюят мухите и да ги разнесат чакалите ли? Толкова лъжи...

5

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (6)Извинявай, нищо не ти разбрах.