92

Русофоб

преди 9 години

До СпонгиНе само това. Помним и стотицте хиляди избити цивилни в Чечения. Сравнения със земята Грозни, и т.н. и т.н.Североазиатците са ясни.

91

men

преди 9 години

Докато се занимават с глупости кой го е свалил, по - добре да се попита ЗАЩО!На самолета са пътували ТОП експерти по СПИН които са отивали на конференция, за да информират за ново лекарство.Кой има интерес това да не се научи?Какви са тия глупости за Путин и кой знае тректорията на самолета му!Пълни глупости.

90

Какво писа ФОКУС

преди 9 години

Руски записи разкриват, че украински изтребител Су-25 е летял в близост до малайзийския пътнически самолет Боинг-777, който след това се е разбил, предаде AFP, позовавайки се на изказване на високопоставения руски лейтенант-генерал Андрей Картополов."Била е записана надморската височина на самолета, който е принадлежал на украинските въоръжени сили. Неговото разстояние от малайзийския Боинг е било 3-5 километра (2-3 мили)", поясни генерал-лейтенант Картополов. Бавно истината излиза наяве.

89

Sasho

преди 9 години

POMNIM I CHERNOBIL 1986... KOGATO STANA UJASNATA AVARIA I NIKOI.....POVTARYAM NIKOI NE PREDUPREDI HORATA DA VZEMAT MERKI. A NASHITE RUSOFILSKI UPRAVNICI SI DOSTAVYAHA HRANA OT CHUJBINA. TAKAVA BESHE ZAPOVEDTA NA "BRATUSHKITE" BOLNICITE SA PALNI S RAKOVO BOLNI. BLAGODARIM TI RUSIA ZA TOZI GENOCID!!!!

88

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

НЯМА КАКВО ДА МИ ФИЛОСОФСТВАТЕ,РЕФЕРЕНДУМ,НАРОДА ДА КАЖЕ ,ЗА ЕС И НАТО ИЛИ НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ,НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДАТИ,ГОДИНИ И КАКВО Е БИЛО ПРЕДИ 100 ГОДИНИ,ИНТЕРЕСУВА МЕ БЪДЕЩЕТО,ХАЙДЕ НАЛИ СТЕ ДЕМОКРАТИ,НАСОЧЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ

87

0

преди 9 години

До до бравос 86мааааааааааа как кой - руснаците те взривиха бомбите над Япония през ВСВ

86

Анонимен

преди 9 години

Do promitite rusofilski mosazi: "De Telegraaf" 63 snimki na ubitite i 1 snimka na nqkakav samozvanez ubiez ! ot presata v CH i NL - separatistite ne dopuskat kriminalno-tehni4eskite experti da zapo4nat rabota. Transportirat se trupove v hladilni vagoni, uni6togavat se sledi, KRAGBI NA KREDITNI KARTI !!!!!Borsa - zenata na ruskata gas padna ot v4era s 11% !!!

85

Sasho

преди 9 години

Думи на Дядото: Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите

84

Sasho

преди 9 години

- Във връзка със събитията около обявяването на независимостта на България партията на тесните социалистиБРСДП (т.с.) (за чийто настоящ наследник се обявява една модерна лява партия) с гордост отбелязва, че се е опълчила решително против тласването на България в железните прегръдки на руския абсолютизъм и е противопоставила своя могъщ протест" на домогванията на реакционното славянофилство, което прикриваше завоевателните апетити на Русия

83

Анонимен

преди 9 години

До 93,94,95,96 SashoНа 6-ти септември ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ,КАЛПАК!!!!!!На коя страна сме били тогава и как искаш да влезнат ТУК-ДА ЧЕРПЯТ С ВОДКА НАРЕД!!!!

82

Sasho

преди 9 години

AIDE RUSOFILSKITE PSEVDOPATRIOTI DA KOMENTIRAT SEGA......ILI ZA VAS E PO VAJNA RUSIA OTKOLKOTO BALGARIA?? MRASNA I PRODAJNA SGAN

81

Sasho

преди 9 години

Голямата новина е, че благодарение на ветото на Гърция и Кипър руско-сръбското искане е пропаднало. Така в рамките на 48 часа дипломацията ни получи една добра и една лоша новина. Лошата е, че Русия и Сърбия не са наши приятели по македонския казус. Добрата е, че Атина и Никозия са наши съюзници (поне засега) в битката срещу македонизма.

80

Sasho

преди 9 години

На 5 и 6 декември 2006 г., в Страсбург се проведе редовно заседание на Комитета на постоянните представители на Съвета на Европа. На него се обсъдиха въпроси, свързани с контрола по изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека, включително изпълнението на решението на Европейския съд по правата на човека по делото ОМО Илинден ПИРИН. По време на заседанието Русия и Сърбия поискали от България да регистрира въпросната организация, което не изненадва.

79

Sasho

преди 9 години

Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване. Ама си ги е бивало освободителите, а?!

78

Sasho

преди 9 години

2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба.3. Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а внякои случаи изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията.

77

Sasho

преди 9 години

Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., отн. поведението на Червената армия в България. На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи:1. Произволно се вземат от местното население работен ***, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия *** и хранителни продукти;

76

виж

преди 9 години

обсалютна льжа,до кога

75

Анонимен

преди 9 години

Така създадоха Хитлер, така и сега Потрошенко ли ще се казва следващия антихрист?

74

Анонимен

преди 9 години

Поредната некадърна операция на ЦРУ. Пожертваха 300 невинни, за да постигнат...нищо. Свършиха глупаците, които им вярват, остава им само да лаят, за друго нямат сили.

73

Анонимен

преди 9 години

Останките от самолета ги видяхме ВСИЧКИ!!!!КЪДЕ СА ОСТАНКИТЕ ОТ РАКЕТАТА,ОБАЧЕ???След като сепаратистите са стреляли,останките от ракетата трябва да са на територията,която НЕ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ТЯХ!!!!Мислите ли,че Киев нямаша да обърне земята с хастара нагоре ЗА ДА НАМЕРИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО????Това е РАКЕТА,не 2 СМ.КУРШУМ ОТ ОРЪДИЕ НА ИЗСТРЕБИТЕЛ ВСЕ ПАК!!!!