24

Някой

преди 9 години

Бе на кого му пука бе.Какво само с пед*рунгели ни занимавате бре?! За вас нормални хора няма ли?! Еб*си и п*дераския сайт........

23

иво

преди 9 години

как пък не се сдърждахте да пречупите в глупавите си коментари и тая новина през призмата на родената с малоформации българска демокрация! проблемът на българските политици не би бил това, че са гейове, а че са нечестни. Нещо, което Торп се старае да поправи, докато българските политици никога няма да имат доблестта да признаят, че ги еб*т за пари (метафорично и не само казано)

22

do 13

преди 9 години

"Може да сме бедни, може да сме селяци, но сме нормални" - е така се успокоява средностатистическия българин. В БГ много неща не са на ред, но едно от изкривените понятия е това за нормалност.

21

Анонимен

преди 9 години

абе..на гейовете не им ли влиза вода, като плуват?

20

...23

преди 9 години

Много ти разбира главата от Запад...живял ли си,или само на екскурзия и телевизии,реклами.Цялата действителност тук на Запад е една илюзия....като супермаркетите,плодовете и зеленчуците са с идеална форма и цвят на вид, пластмасови,без вкус и мирис.Така е с гейовете,махат им одобрително,без да знаят защо.В този дух...в България,хората са "по-свободни",макар че са по-недоволни.Недоволни щото знаят истината....няма шанс да разбереш защо в западния "супермаркет" няма "сезони",ако не знаеш "истината

19

Анонимен

преди 9 години

Жалко за него. Голям спортист, атлетично тяло като на всеки плувец, симпатяга и накрая обратен. Странна работа е живота.

18

Л

преди 9 години

А Боко пИдала Кога ?

17

Даммм

преди 9 години

Айде сега е време и на Станишев...

16

info.

преди 9 години

Чудесно!Ставаш за депутат,отивай при прецедауо на гейвоте у паруаменто(Михов) За да ти даде диплома

15

Анонимен

преди 9 години

До до trafalgarАми, въпрос на приоритети и на гледна точка.Хората на запад вече започват да приемат различната сексуална ориентация...живеят добре, научават се да я приемат все повече, уредили са си страните, имат спокоен живот и следват мечтите си. Морала е на доста високо ниво и дори при подарък от 50$ на един австралийски кмет, помня преди време той си подаде оставката.Та, това от една страна.От другата, в България всички сме мачовци, с дебели кореми, но живее в клоака.

14

боко тиквата

преди 9 години

То и аз станах *** вече , казаха ми че така съм щял да изглеждам по умен

13

Един там

преди 9 години

Време е и чорбарите да си признаят. И бездруго за никого не е тайна.

12

nnn

преди 9 години

Не виждам защо трябва да се крие. Супер че си е казал!

11

boy

преди 9 години

Чудо голямо, не сме виждали, не сме чували, то половин България вече е такава, а някои още се правят на ощипани. Лошо е да си комплексар, по-лошо и от гей.

10

Анонимен

преди 9 години

До до trafalgarАлоооо, този е австралиец, на тебе все американците са ти виновни за нещастния животец! Нали бе, мачо?!

9

Анонимен

преди 9 години

То понеже не му личи, все едно на челото му пише какъв е.

8

до trafalgar

преди 9 години

Може да сме бедни, може да сме селяци, но сме нормални за разлика от побърканите кравари, които се отстрелват всеки ден на групи и поединично и други подобни ужаси и безумия.

7

Анонимен

преди 9 години

И ся кво ?Да обявим всенародни празници и веселия ?И кво ни интересува сексуалния живот на тоя или на който и да е друг ?Нарича се "интимен". Значи не трябва да знае никой, освен партньора.Значи геювете хвърлят на показ сексуалния си живот и развращават децата...И трябва и да ги харесваме.А може ли да се заврете отдето сте излезли ?

6

trafalgar

преди 9 години

В България живеят най-големите селяци ....все мрънкат , все недоклатили , все със старите обувки , все нямат пари, все държавата им е виновна , ..

5

Анонимен

преди 9 години

То си му личи, че е гей и без да си го признава.