33

капитан от запаса

преди 9 години

*** голям го вади, ама мек...подкокороса онез да се вдигнат и ги изостави !Не му стиска на портативният , друго си е да воюва с абхазия, чечня и пр. паланки ...

32

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До Леле че народЩото р'збирш ли киевската хунта назначена само от Обама се уср* по целата поста !Е здраве да е ....все някак ще замажем положението !

31

Аз Азов

преди 9 години

Тук ,в този форум ,се оказа ,че всички са специалисти по Украйна и ситуацията там ... Всеки коментира,все едно вчера се е върнал от там и прекарва там по 20 дена в месец...

30

Анонимен

преди 9 години

За Косово - знам какво е геноцид, ситуацията в Косово беше същата, като сега в украйна - терористична организация наречена АОК провеждаше етническо прочистване на Косово - тогава албанците бяха 90 %, а сърбите 10%. Сърбия вкара армия, за да се бори с АОК, също като сега в украйна - армия воюва с местното население, но САЩ изкараха Сърбия агресор и я удариха с авиация. Защо сега не ударят украинската армия с авиация?

29

Леле че народ

преди 9 години

Абсолютни глупости са това Явно вчерашнитя удар е бил толкова сериозен,че се чудят какво да измислят от Киев,че да замажат положението Защо не пишете,че днеска пак са им свалили изтребител и хеликоптер ,а пепечатвате глупостите писани от разни facebook укр .воини ,дето не са били на мястото???????????????????????????????? Но каквито и глупости да пишете,то е ясно,че укр. армията я чакат тежки дни .

28

Слава Украiнi

преди 9 години

Do 59Zashto se nalagat togava sankcii na Rusia? Sled sankciite rusia shte izchezne

27

Бай Зуй

преди 9 години

53 танков руски батальон е дислоцирал 102 танка към границата на Украйна .Не ми се мисли, ако бяха дислоцирали от 10 танков батальон примерно 1200 танка .

26

kiki

преди 9 години

Не трябва да им подаряват нищо. Можеха да приемат да направят федерация, Германия е федерация, Русия е федерация. Все пак Украйна е многонационална държава с 30% руско население. Какво толкава ще стане? Ще си имат самоуправление и руски език като официален. Сега да не са по-добре. Безкрайна война със противник подкрепян от Супер сила с много пари.Разрушени градове и инфраструктора.

25

Слава Украiнi

преди 9 години

Eto 2 laji na rusia 1. Krim poiskali prisaediniavane.... 2. Iztochna Ukraina poiskali prisaediniavane kam rusia....Ne stava li mnogo. Rusia e AGRESOR I SHTE IZCHEZNE

24

Анонимен

преди 9 години

До Слава УкраiнiАми Крим вече е в Руската Федерация, а не ми се вярва някой да не признава Руската Федерация. Толкова е просто...

23

Иванчо

преди 9 години

Обама говори за референдум в Косово, такъв не е провеждан! Отделянето на Косово от Сърбия стана също против законите на Сърбия, в интерес на САЩ. Значи, когато на САЩ изнася, може, когато не им изнася не може. В момента в украйна новобранците убиват офицерите си и бягат. Вече усетиха, че са пушечно месо. А опълченците се бият за земята си. Никоя армия в света не е спечелила война със зверства. и тази ще загуби!

22

До до 37

преди 9 години

Надявам се знаеш какво е ЦЕРН! Та това изследване не спец за България, направено е проучване на 10 мил. Души и кости от различни археологически обекти. За анс беше почти 50% траки , 27% автохонно население възникнало преди 12 000 г. Нищо турско под 3% славянски и т.н.. Най-близки до нас са Сицилия и Македония. Най-зле смесени са днешните германци , гърците са с близо30% славянски нямат тракийски то грък значи черен ама то това име е заето от днешните гърци през средата на 18 век!

21

kiki

преди 9 години

Жалко за украинците. Играят по американската ***.Путин показа че няма да присъедини източна Украйна към Русия. Само подържа конфликта там с минимални разходи, докато за Украйна това е изтощителна война която им изпива ресурсите и им разорява икономиката. Дори и да си върнат контрола на източните територии там ще бъде леш и ще трябват много пари да се застрои отново. А идва зима............ Единствения губещ е Украйна за да угодят на САЩ.

20

Слава Украiнi

преди 9 години

Krim e na Ukraina. <REFERENDUMA> v krim ne priznat oshte. Samo v rusia go priznavat.

19

Слава Украiнi

преди 9 години

До до 22 от славянинUkraina e bila oshte predi rusia. Oshte mesec krim shte e nash, a sled tova shte smajem rusia. Koi sa nesashtestvuvashta darjava? Rusia shte izchezne do kraia na septemvri. NATO, USA shte ni pomognat

18

Иванчо

преди 9 години

Четете юнаци, правото е сила - украйна няма международно признати граници, това го казват от ООН. След отделянето от СССР от бързане да заграбят кой каквото може, са забравили да маркират границите си. А сега, след асоциирането си в ЕС, ще трябва да правят реституция на чуждите заграбени земи - на Полша, Литва, Русия и др. Четете, четене му е майката това за 44 президент на САЩ го казват Ванга, Нострадамус и американски екстасенс-забр.му името.

17

Некъв Тъп

преди 9 години

Момци стига сте спорили!!! Крим беше целта на Русия да владее Черно море!!! За това е цяла борба... Сащ пращат самолетоносачи Русия подводници... Истината е че сега Русия е на косъм от война с Украйна... Тази Омраза тлее още от 1933г. Гладомора. Жалко за Хората и Икономиката..

16

До 32

преди 9 години

*** ти май само не си разбрал, че според ДНК изследването на церн ние сме автохонно балканско население и не сме идвали от никъде просто сме си тук от 12 000 год. ! Ама чети малко де като си на хранилка би трябвало да поназнайваш 4-5 езика или си от тия безплатните?

15

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

До 24Знам какво става, когато се удари град с артилерия и авиация. Запазен номер на безмозъчните хохли.

14

Слава Украiнi

преди 9 години

Rusnacite parvo nezakonno aneksiraha krim ot Ukraina. Sega sa napadnali Ukraina. Kraino vreme e NATO i sveta da OSADI ZA TOVA RUSIA.