146

Анонимен

преди 9 години

Защо протестират пред БНБ? Германия и Австрия също национализираха фалиращите Hypo и наляха няколко десетки милиарда в тях, за да не се разклати банковата система, това е естествен ход. Защо не протестират пред виновните за състоянието на банката?

145

Анонимен

преди 9 години

Веждито да се отбие до чешмата и да пине една студена вода.Иначе излизам на бунт.

144

Анонимен

преди 9 години

Uj naroda nqma pari, pak na puk bankite sa prepalneni s spestqvaniq!Ei sega veche se podrazbira zashto Balgarina ne stachkuva i protestite sa plateni!Dai boje vseki sa ima, ne zavijdam.

143

Анонимен

преди 9 години

165 умопобъркан русофоб вземи си лекарството и в леглото. СУРА построи *** бараки в дерето на Варна и пак СУРА задръсти коритата на реките и последно СУРА избра фалшивите ракети на фирма от кръга същия Цветан Василев и КТБ. Винаги за всички лай.а които сме си направили са виновни други (руснаците и СУРА), преди бяха други.

142

Анонимен

преди 9 години

Вместо да се занимавате с някакъв *** протест, по-добре се захващайте да работите яко. Че липси за милиарди ще трябва да се покриват.

141

уплашен

преди 9 години

То не бяха далавери с бюлетини.....Далавери с финикийски знаци........

140

Маркс

преди 9 години

Другари, моля ви, по- спокойно към другаря Борисов и той е наш човек инфилтриран във вражите редици на гадните експлоататори. Мислите ли, че му е лесно със всичките тези футболисти и чалга певици? Знаете ли как страда по Авиоотряд 28? Не го съдете и той няма да ви съди, най- много да ви уволни.

139

до 211

преди 9 години

Аз съм 207, но не съм 208 - не псувам и не обиждам по форумите

138

до 205

преди 9 години

Веждичката май този път попадна в капан - набутаха му едно писмо с ласкателните думи че му имат доверие.Странното в тази ситуация е че написаното в анонимката скоро в началото на събитията беше излязло като информация но с по малко подробности.Тези които искат да му вземат банката добре са се подготвили.Цирка става все по интересен.

137

Анонимен

преди 9 години

BANKwithme &`In GOD we trust` БОГ да пази Република България, лидера и Бойко Борисов, и Цветан Цветанов, които съвсем скоро ще се върнат на власт.

136

до 204

преди 9 години

ми "първо", означава това което е преди "второ"

135

Анонимен

преди 9 години

Рашидов защо се чуди? Тиквата изнесе по същият начин къде повече пари от Цветанов! Цветанов ограби вложителите си и Рашидов който е един от тях, Тиквата ограби целият народ. Има разлика.

134

до 198

преди 9 години

Шефът на Веждито създава суматохата и истерията, а сега брадатко дела ще завежда и ще реве за парите си. Жалка картинка.

133

Маркс

преди 9 години

Още не мога да повярвам, че другарят Василев го е направил това, а Стрезов ми даде доклада и няма кой друг да го е направил. Цеко, връщай парите, щото звънкам на Ленин и ще стане СТРАШШННООО! ВЕДНАГА!

132

до 199

преди 9 години

Напротив, темите са свързани. Борисов е навсякъде - смуче от всичко.

131

до 198

преди 9 години

Веждата първо да обясни за всеки свой лев в банката и откъде тези милиони.

130

Анонимен

преди 9 години

Веждьо ще пие една студена вода. Нищо, Боко като се върне на власт пак ще крадете.

129

Трябва Спешно!!!

преди 9 години

Има едни патрони 9х18 "Макаров" с червен лак с стоманен сърдечник... Перфектни са за растрел на родинопредатели... Взимаме макаровите и растрел от упор Без Милост!!! Иначе оправия няма... Мислил съм хиляди начини и този е най-добрия!!!

128

загрижен

преди 9 години

До Анонимен191,Притеснен съм за здравето на другаря Борисов!Причините:1.Наднормено тегло.2.Високо кръвно-хипертонични кризи.3.Всекидневните му ядове, че Станишевите хора са откраднали повече от неговите.

127

ЛЮБОПИТЕН

преди 9 години

Само да попитам: защо протестът е пред БНБ, а не пред централата на Герб?