28

Анонимен

преди 9 години

Какво значение има кой колко пари има. Сега ясно се вижда че от мафията никой не е защитен И ако не изгорят много влиятелни хора наказани няма да има.

27

Анонимен

преди 9 години

Сещам се за един премиер, ритни-топковец, които до преди 1 година така изнасяше пари от държавата. Дали има нещо общо сега с КТБ? Цветето Бориславова и ще е свързана с КТБ.

26

наган

преди 9 години

Веждито от доста време е ползван за пощенска кутия, ама горкия не се усеща как го използват. Нищо де, щом го влече нека носи пликове и колети.

25

Анонимен

преди 9 години

само *** - тиква би вложил всичките си пари в една банка и то 2,4 милиона . Вежди за и....б....а....но дупе цяр няма

24

Стас

преди 9 години

Няма какво да писка Рашидов, той пари с честен труд от 20 годинки не е вадил. То не че Василев не е същия...

23

Анонимен

преди 9 години

После как да имаме доверие на банките? Че то няма никаква защита? Значи хората си внасят парите а шефа на банката когато си реши, може да събере парите, да си ги качи в самолета и да изчезне с влоговете на хората. Да видим сега каво ще стане, защото сега Държавата ще поеме удара, за да спаси вложителите и ще излезе така, че все едно Цветан Василев е обрал държавата с милиарди левове. Да видим за милиарди левове какви ще са наказанията, след като съда дава години затвор за открадната кокошка.

22

Анонимен

преди 9 години

Multak, spoko, iskai gi ot Boko, toi otkradna 4 miliarda I nali mu liza zadnika moje I da sensvie dabti gi vurne. Ama kst go znaem kak obicha parichkite, edva li ama ti se nadqvai.....I pii edna studena vodichka....lakomniko neden. Shto ti ttrqbvashe da vlizash v politikata, a? Sega duhai.....supata!

21

буги

преди 9 години

А когато се заговори, че Боко изкарвал пари със самолети, на някои хора им беше смешно... Смей се сега бе, Вежда!

20

дани

преди 9 години

Веждюгин се полакомил за високата лихва, а сега реве. Ми тва са рискови вложения бе, да беше питал Дянков да го ориентира.

19

Дъртото Копиле

преди 9 години

Веждичкааа, има един лаф "лакомо дупе кръв се*е" , сия ша пийш една студена вода и друг път като чуеш за големи лихви ше бягаш надалеч!

18

Sven

преди 9 години

Главния Мултак на Републиката чак сега се сети, че е е бременен :))) А честито, Рашиде, друг път да внимаваш повече с приятелите на маса :))))

17

Фотев

преди 9 години

Бившето куптурно министер разкри банковата измама! Чекам сега Цецко да се изкаже за последната творба на Кристо... Ама той пък нема акции там...

16

Кандидат-Мултак

преди 9 години

Другарю Главен Мултак на републиката, пийте една студена вода по повод на парите, които сте държали там. И без това имам опасения, че са сформирани от подкупи, подаръци, далавери и др. подобни. Или ако може да обобщя с една народна приказка: от където дошли - там отишли.

15

йон

преди 9 години

Как па да не е анонимка. Цецо Убавецо по цяла нощ пише писма и се подписва като Цецерон. Така е то, като останеш без сексуален живот. Ася Петрова, а?

14

Анонимен

преди 9 години

гледайте по канал 3 на живо за ктб

13

Анани

преди 9 години

Егати заглавието - Рашидов внесе АНОНИМНО писмо?!?!?!?!?!?!

12

Анонимен

преди 9 години

Защо се случи това?Отговорът е - защото за краденето през периода 1994 - 1997 г. нямаше наказан нито един банкер!А трябваше да се почне от тогавашното ръководство на БНБ - Тодор Вълчев, Емил Хърсев, Кольо Парамов, Милети Младенов и т.н. А някои от тези хубавци ката ден дават съвети от екрана на слугинските на ДС- мафията телевизии. И пак ви казват - Няма нищо обезпокоително. Вярвайте им?!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Тоя навремето ходеше и го лапаше на Илия Павлов и дори се обяви за Главен Мултак на Републиката. После се присламчи към другата мутра ББ и му го лижеше с повод и без повод.Нека му е - да му връщата 100 к и да пие една студена вода. Долен крадец и подмазвач.

10

Анонимен

преди 9 години

Да върнат парите на обикновените хора (тези до 100 хил евра), както е по Закона за гарантиране на банковите влогове.Такива мошеници, въртиопашки, мултаци, мутраци като турчето алокохоле - ДГД !

9

Анонимен

преди 9 години

g-n Rashid ov, vie bqhte naplqskali polizai bez prichinno! Bihte li go napravili ako Gerb specheli izborite?