10

Топлофик

преди 9 години

Какъв е тоя никаквец пфу слуга на корпоративни интереси и феодализъм пфу!?

9

Анонимен

преди 9 години

Кадиев е типичен лидер-демократ - лъжлив, свръхамбициозен, манипулативен, ...

8

асен

преди 9 години

ако Кадиев стане лидер на БСП, тази партия ще ктане друга, колкото и да не ви се вярва

7

Анонимен

преди 9 години

Според бившия депутат това ще е най-добре за БСПЗначи не гледат за народа, а за Бйе Сие Пйе да е добрйе!

6

Каракольо

преди 9 години

Кадиев е единствения шанс за промяна в БСП и то промяна в правилната посока.Много радва тоя пич и макар и комунист,бих гласувал с удоволствие за него при един мажоритарен вот.

5

Един Българин

преди 9 години

Ядосан, нека да помнят и младите и старите и да не гласуват за тези две фирми, но трябва да отчетем , че поне на думи Кадиев е на светлинни години от Дмитриевич. Трябват ни разумни политици във всички партии (тази очевидно няма да изчезне за 5-10 години). Поради идеите си за коалиция с други партии и най-вече с ГЕРБ (което би елиминирало Д(п)С от така сладката власт и пари, Кадиев никога няма да бъде допуснат да има думата в БСП. Поради декларациите си за по-малко пладнешки обири - също.

4

Анонимен

преди 9 години

3, нищо лично, ама на твое място не бих се обзаложил:Георги И. се самозапалил пред очите на жена си на 15 януари. Съседи алармирали за пожар в къщата на телефон 112.Съпругата се опитала да гаси мъжа си с вода, но това усложнило ситуацията. Пострадалият бил отчаян от безработица и липса на средства. (17 януари 2014)Поне си проверявайте опорните точки.

3

Брайко

преди 9 години

Вместо Кадиев да се прави на света вода ненапита,да се хванат за ръце със Станишев и затворят заедно вратата на "Позитано" от външната страна

2

социолог

преди 9 години

Защо толкова много БСП и ДПС мразят Б.Борисов-ами защото само той им казва истината за безобразията. Намери се един достоен политик и Държавник, а те всеки ден лъжат и крадат, обаче никой не бива да знае. Да ама не. Борисов е вашия гробокопач другари и скоро съвсем ще се объркате във вашите лъжи и безобразия. Точно затова ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство в следващия парламент. Айде сега дайте последни инструкции на червените *** и чао, защото в следващите сто години БСП-ДС никога няма да бъдат на власт.

1

qdosan

преди 9 години

Младите българи добре да запомнят тази година на управление на БСП и ДПС и поредната катастрофа, която ни докараха, и никога, ама НИКОГА не гласуват отново за тях.