92

Реостат

преди 9 години

Възродителния процес е най святата идея в новата ни история. Аз участвах и кръщавах но трябваше да убивам

91

Официален

преди 9 години

До от ЮАР това не е вярно. Възродителния процес е най святата идея в новата ни история. Никакви пари не са крадени . Министър от правителството на Георги Атанасов което е последното Живково го казва.

90

Предложеното от №104

преди 9 години

наистина е" въпрос на ценности, които стоят извън политическите различия". Ако българските депутати наистина осъдят морално онези безумни разпоредби, а "висшистите" от малцинствата доброволно обявят за недействителни своите дипломи (говоря за онези дипломи, в които няма оценка по-висока от "среден три"), това наистина ще бъдат действия "на разума и разумните решения".Местан защо не подеме инициатива и не внесе това предложение за гласуване?Така ще докаже, че не използва различни аршини.

89

реостат

преди 9 години

ДПС антибългарска партия

88

Българските депутати

преди 9 години

ако не са мижитурки, да осъдят морално онези разпоредби от времето на социализма, чрез които:1. Биваха нарушавани човешките права на младежите от български етнически произход - когато кандидатстваха във висши училища, за да бъдат приети, те трябваше да изкарат двойно по-висок бал в сравнение с връстниците си от етническите малцинства.2. Биваха компрометирани българските висши училища - на преподавателите бе забранено да пишат слаби оценки на студентите от малцинствата. Това обезцени дипломите!

87

инспектор Тюхчев

преди 9 години

Такива като агент павел и агент сава ли са се загрижили!? Точно такива като тях направиха живота на много хора ад.

86

Анонимен

преди 9 години

ДПС са гробокопачите на България, а гърбавите са еничарите им. Реформаторският блок пък са един сглобен Франкенцайн.

85

Анонимен

преди 9 години

E, сега ... какво се е случило на Орлов мост ... трябва ли да си говорим такива работи пред децата?

Цирк. Пълен цирк. Преди година се прегръщаха и прощаваха пред 4-5 хиляди души, които Местан преброи като "70 000". Днес пък си гласуват декларации, отменят декларации. Утре пак ще прегръщат и така.

83

От ЮАР

преди 9 години

Възродителният процес беше димната завеса, която ДС създаде и която скри приватизацията на големи заводи чрез създадените задгранични дружества, които после фалираха предприятията-майки и ги купиха за жълти стотинки. През това време се ограбиха милиардите (около 10 млрд. долара) от външния дълг, плюс незнайно колко милиарди от приходи на държавата (спомняте си режима на тока и големият му износ, къде са парите?). Ограбиха спестяванията чрез инфлация. Това е възродителният процес!

82

аз

преди 9 години

Тези какво реват за Възродителния процес...нали благодарение на тях сега нашите деца учат,че в България не е имало турско робство а османско присъствие. 5 века османско присъствие...браво на тези 7 депутата правилно са гласували

81

KKK

преди 9 години

чакайте бе, нали миналата година се целувахте и с това вече все едно е нямало възродителен процес

80

Официален

преди 9 години

Възродителния процес инициран от Тодор Живков е благородно и велико дело в най новата ни история. Той премахна една историческа несправедливост а именно че с него бяха премахнати спомените за потурчените Българи. Подобно и Югославия реши националните си проблеми с албанските ислямисти. А това увенча като най висш лидер на Югославия Слободан Милошевич

79

...

преди 9 години

Не всеки харесва Герб, но това със задължителното гласуване ако бъде 2в1 ще е най-добре.Писна ми да гледам на митинги неграмотни хора които ми казват кой ще ме управлява.100 пъти по-добре ми е да гледам Б.Б. отколкото тези психопати ......

78

..

преди 9 години

Заговорил единия от виновниците за този процес... и тъпите *** и турци продължават да гласуват за тях.Какво ви има !?!?

77

edin

преди 9 години

Местане,що искаш да ме скараш сьс сьседа под мен?Ай сиктиррррр!!!!

76

Най после !

преди 9 години

ГЕРБ и БСП веднага да направят изменение в Конституцията и в Изборния кодекс и у нас да бъде въведено задължителното гласуване. По този начин тези две партии ще освободят НС и държавата от присъствието на Месатн и Доган. Тези двамата като агенти на ДС са работили за Възр.процес. Иначе при 5,5 млн.гласували ДПС може да стигне до 2-3 %, със своите 400 х. гласа. Едва след тези процедури БСП и ГЕРБ могат да се джафкат едни други. То тук с турците !

75

vesko02

преди 9 години

По това време бяха съучастници срещу обикновените хора.

74

Анонимен

преди 9 години

Бсп веднага трябва да махне станишев и манолова за да има поне 100 000 гласа

73

Анонимен

преди 9 години

Съвсем скоро ще си бълнуваш за възродителните процеси, докато обикаляш като пинчер около властта, която никога повече няма да получиш. Писна ми да ти гледам противната мазна мутра и да ти слушам папагалските приказки за възродителния процес. Време да бъдеш изхвърлен на политическото бунище.