214

Гражданин на РБ

преди 10 години

Няма такова нещо като "нелегитимен Референдум", стига да е проведен при условията на "Свободен избор".Защото, ХОРАТА, които са изразили мнозинството от мненията, както и тези от малцинството, са ЗНАЕЛИ КАКВО точно искат, към дадения исторически момент.Разговорите ДАЛИ изборът им е "исторически разумен", не принадлежат на съвременните "творци на история", а на БЪДЕЩЕТО.

213

морски

преди 10 години

Ха-ха............Слава на Русия!

212

TEST

преди 10 години

VNIMANIE !!!V UKRAINA NIAMA NITO EDIN RUSKI VOINIK,NITO EDIN POLITIK NE E BIL DAM DA DAVA AKUL , NIKAKVO RUSKO ORAJIE osven OSTANALOTO OT CCCP, ABSOLUTNO NISHTO DOKAZANO OT "PARTNIOTITE", NITO PARI ,NISHTO .E KAK TAKA RUSIA E VINOVNA, ZAPLASHVAT IA,TRABIAT- OKUPATORI,AGRESORI, SANKCII. TOLKOVA E SMESHNO,PROZRACHNO,ZLOBNO .BADETE DOSTOINI ZA 21 VEK GOSPODA ''demokrati''

211

Дедо Мито

преди 10 години

Излишни словоизлияния на коментаторите, много е простичък отговорът: референдумът в източна Украйна е незаконен, свалянето на държавния глава и прогонването му от държавата му е законно! Така учат горните двама на снимката и американските им господари.

210

Гражданин на РБ

преди 10 години

До rumen221 288 поредМного си прав!;-)

209

rumen221

преди 10 години

Приятели,Обама, Меркел, Путин, Оланд и Кралицата са КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ! Те защитават интересите на нацията си, независимо от кръвта и сълзите на другите нации... И ТОВА Е ДОБРО за народите им иЛОШО ЗА НАС!Д. Камерън заяви, че няма да подаде оставка, ако Шотландия обяви независимост от Обединеното кралство на референдума през септ., предаде Ройтерс.Значи това била европейската демокрация ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА УКРАИНЦИТЕ - ЧАСТНИТЕ УБИЙЦИ на ЦРУ!!!- ТЕ ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ МОРАЛ!!!.

208

Анонимен

преди 10 години

НаселениеНигерия 158 259 000Русия 143 030 106

207

Александър

преди 10 години

До Анонимен 115Великият руски поет Пушкин е казал:"..и със глупеца не спори!". Хубав съвет, ама искам да ти кажа, че в момента в Русия се коват зъбите за лопатата на багера, който ще изкопае рудата, която ще стопят, метала ще прекарат през валците, от получените листове ще направят...каквото си искат!!! Защото Русия е мощна, технологически силна, разполага с огромен качествен човешки ресурс! Що у нас нямало Made in Russia? Отговори си сам. Защо купиха нещастните "Кугари",а не руски въртолети?

206

Анонимен

преди 10 години

Казаното от Меркел и Оланд, преведено на български: "Няма да признаем резултати, които не ни изнасят".

205

читател

преди 10 години

Що тия двамата не отидат в Киев да организират изборите?Или вече са пратили свои хора да правят нужното,както през зимата,но се страхуват,че ,АКО ИМА хора на Русия,ще бъдат по-добри от тяхните!Сами забъркаха кашата,но като им подпари,търсят друг да им оправя бакиите.Типично западняшко двуличие и наглост.

204

Гошо

преди 10 години

До Анонимен 126Недоумяваш, защото не си умен. Освен това си се оставил да те водят глупави клишета за "великия българин" русофоба Стамболов. Стамболов даже не е русофоб. Докато достойните българи загиваха в люта битка с османлийте, Стамболов е получавал рубли от руското командване като преводач. Не е чул турски куршум!*** и далавераджия, той е създателят на българските политически убийства и репресии.Достатъчно да споменем Олимпи Панов, който му е бил като брат! Или Напитан Петко Войвода!

203

Анонимен

преди 10 години

Интересно: кога Меркел е искренна. Когато в Бундестага седеше като наа..на и беше готова да разкъса Гр. Гизи който популярно обясняваше международното право и нарушаването му от Меркел. Или в същия момент, когато на по-горния етаж в същия този Бундестаг нейният заместник водеше преговори с А. Миллер (шефа на Газпром) за доставките на руски газ за Германия. ВЪПРЕКИ ПРОДЪЛЖАВАЩИТЕ ИЗХВЪРЛЯНИЯ НА МЕРКЕЛ ЗА САНКЦИИ!Вероятно тя счита, че санкциите НЕ засягат германските интереси и търговия с Русия!

202

Анонимен

преди 10 години

Тая бабичка да мълчи ,а и тоя п.дераст да млъква и той!

201

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 10 години

А КИЕВСКАТА ХУНТА ЛЕГИТИМНА ЛИ Е ? ? ? Тя дойде на власт чрез ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ организиран от агентурата на САЩ и на големите западноевропейски империалистически държави. А референдума, който се провежда утре в Донецка и Луганска области, е ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА. Точно затова той е истински ЛЕГИТИМЕН.

200

демократично избран

преди 10 години

Меркел и Оланд: Референдумът в Източна Украйна е незаконен! Докато режимът на Адолф Хитлер е напълно законен! Все пак Адолф беше демократично избран!

199

pastoral

преди 10 години

оланд чии интереси защитаваше, като пробута назадничаво всички проекти за реформи на пазаря и избута напред риформата за гей браковете. холанд е ***. е кое е по-вазно, гей двойките да си узаконяват момченца за гей оргиите, или благосъстоянието на нацията - Европа? вие ми кажете. меркел я знаем още от тогава, когато беше малко киликанзерче от комсомола. тя и тогава бе така настървена и похотлива за... публичност, медийно присъствие и.. Жажда за откровение.. бъзикам се. и жажда за ВЛАСТ

198

Анонимен

преди 10 години

какво значи "ако се провалят" - ако гласуват 20 процента от избирателите т.е. има липса на легитимност пак ли русия ще е виновна?

197

Алекс

преди 10 години

Каквото да направи и не направи Русия, те си повтарят за санкции. Всъщност, май по-важното сега не е трагедията с населението или даже президентските избори, а това да има санкции. Не мога да открия корена на това безотговорно поведение. Безотговорно към Украйна и Русия, безотговорно към самите европейски граждани. По какъв точно начин санкциите ще ни подобрят сигурността, ще оправят живота в ЕС,Украйна и Русия?

196

pastoral

преди 10 години

дупката в географията и загубата от нея е твърде точно "икономическо" понятие. дори в планетарен мащаб. протекционизъм в действие - как с малко пари можеш да спреш сравнително добра конкуренция. но явлението не е от вчера. а от времената на луканов. хърсев може да потвърди, каква е политиката на назаднените в тази хекатомба. (агентите ще кажа, че съм казал бомба и съм приветственик на отвличанията, с което ще си навлекът въжето на шията, щото бъзик-бъзик, ама вол за курбан не стая!).

195

Анонимен

преди 10 години

Тия гейове и кравари ще сънуват Путин поне още десет години.Не е лесно да направиш за смях пред целия свят самопровъзгласилите се"световни господари".А с тия прословути санкции наистина за *** станаха дори и на гаргите.