101

До 111

преди 10 години

Деничкееее, да вържем бас, че няма да има нито южен нито поток ... не че е лошо да има, обаче на по-големите, по-силни и по-алчни от нас *** в Брюксел не им изнася. Жалко ... но е факт. А иначе Стойнев се е разходил "на ползу роду" до Белгия и строшил някоя и друга пара на изпосталелия български данъкоплатец. Кофти е да защитаваш "кауза пердута" дори и с най-добри намерения.

100

мамин сладък

преди 10 години

новата опорна точка е вместо думичката Русия да се използва България, т.е. комсомолеца защитава интересите на "България"

99

мамин убавец

преди 10 години

щом комсомолеца го е казал - вервайте му, той мисли са светлото ни бъдеще, и партията майка също

98

Анонимен

преди 10 години

Абе платен ***, стига га хвали този Пелтек, за нищо не става!Колкото по бързо го махнат от този пост , толкова по малки ще са поразиите след него

97

Анонимен

преди 10 години

Ne stiga che ni derat s cenite na gaza, ami i gazoprovod shte pazim...

96

Деница Петрова

преди 10 години

За разлика от Борисов, който отиде в Обединените арабски емирства, за да си представя, как отново е премиер и да злорадства за България, министър Стойнев е отишъл в Брюксел и е защитил националните интереси.

95

НЕМА СТРАШНО

преди 10 години

ЮП--НЯМА ДА БЪДЕ СПИРАН !!!ПРОСТО ЗАЩОТО , НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДАГО СПРЕ!САМО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕННО ЗАМРАЗЕН....ХА,ХА,ХААААААА......ЗА БЪЛГАРИЯ!ПРЕДСТОИ ВЪВЕЖДАНЕ , НА ЕДИННА ЕНЕРГИЙНА ПОЛИТИКА НА ЕС!ОСОБЕННО , СЛЕД УКРАИНСКИТЕ СЪБИТИЯ!!!

94

Kostadinov

преди 10 години

Откакто Драгомир Стойнев е министър на икономиката и енергетиката започнаха да се случват и хубави неща цената на тока намаля, ЕРП тата не могат да правят каквото си пожелаят, не се съгласяваме безропотно с всяко желание на европейските институции.

93

Анонимен

преди 10 години

Лъжа че ще намерят "работа много хора".Ще го строи руска фирма /както е подписалСтойнев/и пари от бюджета ще бъдат давани на руска фирма, ако въобще наеме български работници за жълти стотинки.

92

Spectator

преди 10 години

Последна грижа на опозицията е българския народ. Драгомир Стойнев заслужава поздравления!

91

Тодоров

преди 10 години

Южен поток ще даде работа на много хора в нашата страна. Ако този проект се осъществи, кабинетът ще докаже, че интересите на държавата са над всичко.

90

Анонимен

преди 10 години

То май само тоя не е разбрал че ЮП няма да има

89

Българка

преди 10 години

Най-накрая министър на икономиката и енергетиката да защити интересите на България!

88

Даола

преди 10 години

Министър Стойнев е един достоен човек и българин !!

87

Анонимен

преди 10 години

Не знам защо драскачите пишат яко за Южен поток като за български проект, когато той си е изцяло руски.Аман от *** които са готови да се кланят на "Големият Брат"

86

Даола

преди 10 години

Днес по Радио Фокус някакъв си Алекс Алексиев заяви, че енергийният министър лъже за продължаването на работата по Южен поток. Значи тук всеки *** може да разполага с Радио Фокус - че какъв национален информатор е това радио?

85

Анонимен

преди 10 години

Тука платени драскачи пишат всякакви глупости , но не и истинския спор с ЕК за Южен поток Просто това е достъпът до тръбата да имат и трети страни/както е според европейското законодателство/,иначе България ще е следващата след Украина която ще трябва да се бори за суверенитет.*** са готови да се наведат за жълти стотинки, стига те да са на власт

84

Анонимен

преди 10 години

Теглете една майна на Йотингей, тази клика в управлението на ЕС начело с тъпата *** Катрин Аштън е на път да затрие цала Европа включително България.

83

БЪЛГАРИН

преди 10 години

"Южен поток" трябва да се построи и България да осребри поне отчасти стратегическото местоположение на земята, за която са проливали кръвта дедите ни. Стига разни политически изрезки са ни тикали да бъдем американски или турски маши...

82

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Не съм фен на БСП, но най-после един министър да постави българските интереси пред евроблизането на еврозадници и да се опълчи, макар и словесно, на кретенията на Брюксел. Като искат да санкционират Русия, що Германия не затвори крановете на "Северен поток"? Или САЩ да накарат съюзника си Турция да затвори крановете на "Син поток" ? Ще има незабавен ефект... Брюкселските зелки да си гледат кривите краставици и щастливите кокошки, а ние като българи трябва да си отстояваме националния интерес.