90

Анонимен

преди 10 години

До ИстинатаЛогично изниква въпроса, след като толкова усилено желаеш неговата смърт, то защо тогава не отидеш и не му теглиш куршума лично ?

89

Анонимен

преди 10 години

До ИстинатаРано или късно всички диктатори свършват като Чаушеско. Въпрос на време е.

88

Истината

преди 10 години

Ей тоз урунгел си мислех, че по рано ще сдаде властта. Надявам се скоро да му теглят куршума.

87

Анонимен

преди 10 години

До бу хаааИма бре - разделиха ни на две. България и Македония. Пак те - комунистите.

86

Анонимен

преди 10 години

Да, било е хубаво за приближените на БКП. Същите тези хора или техните деца и внуци и в момента продължават да промиват мозъците на подрастващото поколение с това колко били щастливи всички макар и бедни. Това е лъжа. Хората бяха бедни, нещастни и стресирани, точно каквито са горките средно-статистически северно-корейци в момента.

85

до младите

преди 10 години

Пазете се от Комунизъма. Не вярввайте на болните приказки, колко хубаво и спокойно било навремето! Лъжа е! Навремето в България беше ужас. В училище ни проверяваха на входа за дължината на косата, имаше манифестации и куп още комунистически гаври с човешките права. А за трудовите комунистически лагери на смърта всеки е чувал. Всички *** са мръсни ***. Но и природата си знае работата. Сигурен съм че и Путин и Ким Чен няма да умрат щастливи и спокойни, защото съвестта им е ***.

84

бу хааа

преди 10 години

Неумития северно корейси *** Ким Ченг Ун ще свърши като Чеушеско.Въпрос на време е в Северна Корея да избухне революция и да се обедини с южна като двете Германии.Такава простотия не е било дори и в БГ!

83

Анонимен

преди 10 години

""По важното за боеца е да удържа на ударите! Устойчивостта! А уж де пишете тук за бойци! ""...................................................................................................на удари ще удържаш ако си на боксовия ринг ... тука е добре да кажеш нещо разумно ... което обаче е трудно за такива като тебе ЧИКИ"бойци" !

82

Анонимен

преди 10 години

аз ако бях на мястото на Ким ...щях да изляза по телевизията и да кажа: Другарки и другари, от днес сте свободни !Ходете където искате ! правете каквото искате ... Америка ми е пръв приятел !вероятно за 24 часа ще остана сам-самин

81

Ф.С.В

преди 10 години

Има логика за принца )) като това - Не е пушил не е пил ,ял е само екологична храна спортувал всеки ден и накрая умрял здрав като бик хахахаха

80

Анонимен

преди 10 години

Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!!"И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в ***, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките.Край.

79

Ф.С.В

преди 10 години

на 33 г какво правиш в БГ ? взимай си чукалата и да те няма - поне ще хванеш социална пенсия ако вземеш друго европейско гражданство ако си бил 5 г в дадена европейска страна

78

Ф.С.В

преди 10 години

Шрек не се притеснявай ) най много ушите ти да пораснат още )))

77

Анонимен

преди 10 години

Това форума разбрах чак сега на 33 години, че е пълна загуба на време. Колкото и да си самотен, колкото и да не ти се разхожда в града през свободното време или да не ти се спи....последното място е тук. Само хора без забавления тук избиващи си мъките и страстите и пристрастностите.Лека нощ и СБОГОМ на всички. .....а най-големият наркотик е това с оценяващата система и колко минуса или плюса са ти праснали на пост и да следиш. ....не е истина как възрасните се подлъгахме на това.

76

shrek

преди 10 години

Погрещно съм адресирал долният пост да 85, да се чете 84

75

Анонимен

преди 10 години

И на саудитите ще им дойде редът, не се вълнувайте толкова.Спомнете си колко бързо по улиците на големите ирански градове, по времето на шаха, са се появили минижупите. После дойдоха на власт едни други и радикалната ислямска дивотия достигна един от пиковите си моменти.

74

Ф.С.В

преди 10 години

Аз съм минавал покрай остров Ванкувър с кораб - той е преди входа на гр Ванкувър и е много голям -И какво за него ?- той и градът е разделен англо френско и т.н. говорящи

73

shrek

преди 10 години

До 85 Изобщо не съм се вързал поста му няма никаква връзка с моя, а си е чисто заяждане. каквото почукало такова се обадило - нека си знае, че не е пропуснато, като пръдня из *** - какъвто е неговият смрадлив пост! Личните нападки са ънаксептибъл и не трябва да се толерират или поминават

72

Добруджанец

преди 10 години

Ако Европа спре да изкупува суровините на Русия...Ами да, за какво й е на Европа газ...Да дупчат за шистов газ в България! Само че първия, който дойде в Добруджа да пробива за шистов газ, ще му отрежа главата и ще я ритам от Добрич до Силистра!

71

Анонимен

преди 10 години

86,Онзи наш премиер говореше за глобални процеси, които трябвало да обхванат цялото човечество. Но щом казваш, може пък само този остров да бъде ощастливен с въпросните процеси. Тъкмо ще видим какъв ще бъде резултатът :)))