21

живко

преди 10 години

Наистина невероятно хубави промени настъпиха за отрицателно време .

20

ками

преди 10 години

Докато Герб замитаха проблемите и се чудеха как да замажат положението ето ,че се появиха хора ,които ни водят към по-добър живот !

19

албена

преди 10 години

Отново браво на сегашното правителство ! Много положителни промени за толкова кратко време ! Вече знам със сигурност за кого ще гласувам !

18

Ник

преди 10 години

Това е пагобна политика, когато се теглят милярди заеми трябва да се инвестират в нещо което ще ги върне и до няколко години ще носи добра печалба с която да вдигаме заплатите. Не се раздава готов заем предизборно и после потоп.

17

11

преди 10 години

Учител магистър- 450 лвСервитьорка с едва завършено средно - 700 лв + бакшишГоляма мотивация, няма що.

16

ха - ха

преди 10 години

Браво , гениално вашите с 500 а на учителите с 50 и после защо младите са на терминал 2 не е ли по - справедливо вашите с 50 а на другите с 500

15

до неразбралия

преди 10 години

Не, смятаме, че учителите трябва да получават такива заплати, че да не им се налага да дават частни уроци за да не живеят в бедност и мизерия.

14

реалиста

преди 10 години

Когато направят в провинцията учителида да получават заплати като в столицата ще е добре, защото разликата е около 2 пъти. Знам, че има разлика в стандартите на градовете, но все пак е голяма разликата.

13

gun

преди 10 години

тази се майтапи с хората

12

Неразбирам

преди 10 години

Неразбирам, защо ми слагате минуси на поста за плащането на данъци ? Несмятате, че е редно ли ?

11

До 8

преди 10 години

Няма от къде да се вдига заплатата, след като учителите имат манталитет, моето си е мое, чуждото е общо, неплащайки данъци. Това мислене насаждат и в учениците си .

10

Нели

преди 10 години

Всъщност млади учители почти няма. Тези, които ги има, няма да се задържат дълго въпреки това увеличение. И понеже парите са САМО за младите учители, то от министерството хем няма да се охарчат много, хем ще се бият по гърдите, че са вдигнали заплатите.

9

Анонимен

преди 10 години

Между 30 и 50 лева евентуално ще покрие разхода на младия учител за градски транспорт в София. Щедро, щедро ...

8

Анонимен

преди 10 години

Минимум със 100 лева месечно трябва.450 лева заплата хич не са добра заплата за млад човек.Щото след като си плати сметките- ток ,вода,парно,телефон,интернет и кабелна ще му/и остават по 8 лв дневно.Човек не е никак силен с 8 лв дневно.И със 20 лв дневно да е ,е обречен.Никога през животът си няма да има нищо хубаво.Народа го е измислил отдавна -емигрира.Като останат само *** и почнат да ви дигат средновековни селски бунтове със всички екстри тогава ще се сетите да вдигате.

7

kolko

преди 10 години

Колко ДАНЪК и ОСИГУРОВКИ от уроци вкъщи са платили през миналата година учителите ? ЗА да искат от държавата увеличение на заплатите ....

6

a

преди 10 години

Чудя се дали да уча за учител и да печеля по 500 лв месечно или да се хвана по програмата job of my live в Германия, където докато уча ще получавам 500 евро месечно.

5

Елемаг

преди 10 години

НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ!!Нисто средно,нито висше!!!Хайде приказвайте колкото си искате сега и коментирайте!!!

4

Даскал

преди 10 години

И като ти приспаднат 80 осигуровки и заплатата ти става 350 лв.

3

Анонимен

преди 10 години

цели 50 лева

2

Анонимен

преди 10 години

Парите са добра стъпка за привличане на талант, макар че 450 или 500 лв за млад човек, който иска да започне семейство не ми се виждат много никак. Но стига с тези строги стандарти. Образованието трябва да е индивидуално за всяко дете. Със строгите планове и стандарти се постига това, че за което дете системата и планът не са подходящи се смила от системата и се изклюва разочаровано, необразовано и с ниско самосъзнание.