34

Черен Петър

преди 10 години

Русия е 1 и по производството на водка и сельодка.

33

:)

преди 10 години

морскиV Balgariya veche nad 20 protsenta ot elektrichestvoto ni e zeleno! Spored men s merak i jelanie, ne e problem da stane 100 protsenta i poveche! Taka e i v evropa! Novite tehnologoo i nyakolkohilyadi dekara Baterii i perki, MISLYA CHE NE E LESNO, NO NE E NEVAZMOJNO!

32

Анонимен

преди 10 години

Докато има хора за които е по -важно какви танкове си е купила армията от това каква кола ще си купи той, все ще мизерстват.

31

морски

преди 10 години

Запада имал технология за производство на ел.енергия от подови плочки..........абсолютен смях.Ка си представяш като количество тази енергия да захранва завод на БМВ или металургичен завод...Дори Германия се отаза от плановете си за спиране на атомните си централи.Без ток не може,еей.

30

:)

преди 10 години

NA Evreite vsichki im biha shuta, ot Obama do Merkel, pomoliha gi da zatvoryat vratata ot vanshnata strana! Sega na Putin li se molyat? Nyamat shansove? Na Putin mu tryabvat pazari, a te ne sa? :))))))))

29

Анонимен

преди 10 години

KITAI I RUSIQ OTNOVO SA ZAEDNO SRE6TU USA DA MU MISLQT QNKITE.DORY IZRAEL PODKREPQ NEGLASNO RUSIQ I USA SA BESNI.4ETETE PRAVILNO INFOTO.A BYLGARIQ E NA PYT DA ZAGUBI ZA KOI LI PYT GLASETE SE ZA NACIONALNA KATASTROFA .

28

Анонимен

преди 10 години

SVETOVNOTO EVREISTVO PYK ZALOJI NA RUSIQ.I USA STE GO DUXAT ZDRAVO.RUSIQ IMA I RESURS I KAPITALI.

27

Анонимен

преди 10 години

Задълбочава се след пакта Рибентроп-***,да не забравяме,че СССР беше партньор на Хитлер и си поделиха Полша,после има временно затопляне след 41г.,но винаги са се гледали с подозрение Сталин и партнерите и окончателно се затяга след ВСВ,когато чрез марионетни правителства СССР налазва половин Европа.Дори издигнаха Берлинска стена,за да поделят един град и брат от брата.Това са комунистически *** и са не по - добри от фашистите,за които толкова обичат да говорят

26

:)

преди 10 години

Putin shtyal da si napravi izkustven, s botoks, zatova mu tryabva paladiyy. Pileto veche ne pee:))))))

25

Анонимен

преди 10 години

Мноо си объл,не схващаш писан текст,кой ти говори за Дискавъри,става дума,че хората залагат на иновации и се развиват,а Рашките още живеят с доктрини от началото на 20в.,и терминологията им напоследък е оттогава.Държат се като *** квартална мутра и не схващат,че в днешно време не грубата сила,а науката и иновациите са по-важни.Впрочем Студената война започва още след Революцията от 1917г.,когато Ленин смята,че трябва да изолира СССР от капиталистическите държави,задълбочава се

24

Анонимен

преди 10 години

Паладия е крайно необходим за желирането на ботокса, затова Путин ще си го остави в Русия за собствена употреба.

23

Do 20

преди 10 години

До Анонимен: Ти дискавъри за върха на технологията ли го имаш: муахаха

22

до 15

преди 10 години

А случайно да има технология с перка отзад на гащите, като пръцне човек да се върти и да генерира ток ?

21

За непросветените

преди 10 години

Китай се раграничи от Русия , даже имат и териториални претенции.

20

Анонимен

преди 10 години

Платината е в пъти по актуална от паладия. Но нека да опитат да се хранят с паладий, житницата им украйна я изпуснаха за винаги.

19

:)

преди 10 години

do соц лаборантKogata Русия и Китай ti gi davat BEZPARI, zashto da si pravish truda da kopaesh, ako sprat shte kopaesh!

18

до 12-ти

преди 10 години

А ти да си чувал за евро-азиатския съюз? Страни като Русия,Китай,Виетнам,Индия,ОАЕ,се обединяват и тенденцията е по примера на Европа и еврото да си направят валута.Нали разбираш,че Китай и Индия са най-големите производители в световен мащаб,Виетнам също върви по този път.Цялата икономика на Америка е зависима от китай,защото ако не се произвежда нещо в китай,то поне част от детайлите са от там и когато спрат да им искат долари без покритие,какво ще се случи с Америка??

17

Анонимен

преди 10 години

Аз лично очаквам да се срине цената на паладия още. Жизнения стандарт на руснаците ще се срине а паладия е капка в езеро.

16

соц лаборант

преди 10 години

Ако Русия и Китай спрат да продават редки метали на Северния Алианс западняците ще се върнат с два века в развитието си !

15

Анонимен

преди 10 години

За тези дето не са запознати паладия е отживелица при новите технологии. Руснаците явно си мислят че всички работят с технологии от 90 години. Поне да гледат дискавъри пък може и да им просветне. Дори китайците не ползват паладия при по ефтини суровини. Утре може да прочетем и статия за родия.