9

Дръм& Бас

преди 10 години

Срещу *** и аз ще им пея,но е абсурд да гласувам за тези мафиоти-олигарси!

8

Шмекер

преди 10 години

Станишев е уникален лъжец. В Шоуто на Слави излъга, че НЯМА да се кандидатира и няма да води листата. Няколко месеца по-късно се регистрира като водач на евролистата. Отзвук от обществото - нулев. Също както нагло излъга за АЕЦ Белене, 250-те хиляди работни места, повишаването на доходите, спирането на контрабандата и още и още и още лъжи. А народа все така си спи и все така го мачкат.

7

Вангелия

преди 10 години

И Мадона да докарат, резултата им ще е нулев. Пожелавам им на другите избори да не влезат в Парламента.

6

До тиквите

преди 10 години

Тиквата за 3.5 години остави без работа 400 000 Българи, 100 000 малки фирми фалираха. Този селски бек унищожи всичко човешко в хората. А ГЕРБ е една престъпна шайка Гълабин Боевски общински съветник от ГЕРБ заловен и осъден в Бразилия за пренасяне на кокаин, Тиквата всички знаем че той държи наркоканалите. Този човек не направи нито, ама нито едно добро нещо за България, а собствената му партия ЕНП гласува България да не бъде приета в шенген. Тиквата е труп, а ГЕРБ е едно гробище.

5

бай иван

преди 10 години

"Георги Христов, Михаил Белчев, *** Рангелова пеят заедно"ми т'ва мекотело Шулцът, няма ли и то да изпее нещо ?

4

благопожелател

преди 10 години

Май по-добре ще е на този плъх СТАНИШКАТА и останалите смрадливи *** на 25 април ПОП МАРИНЧО ДА И ПОПЕЕ МАЛКО и лека и пръст на столетницата. Та и народа да си отдъхне малко най-сетне.

3

18

преди 10 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КРАДЕЦА СТАНИШЕВ - БСП ОТКРАДНА ОТ ИЗТЕГЛЕНИТЕ МИЛИАРДИ И СЕГА ИСКА ДА СЕ ПОКРИЕ В БРЮКСЕЛ И ДА НЕ МУ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА ЗА ГРАБЕЖА КОЙТО ИЗВЪРШИХА СЪС МЕСТАН, СИДЕРОВ И ОРЕШАРСКИ

2

Анонимен

преди 10 години

Каква гавра с тази ВЕЛИКА ПЕСЕН

1

*_*

преди 10 години

Отврат!