91

куби

преди 10 години

Госин Вигенин, България няма нужда от алтернативно трасе, а от алтернативен доставчик !

90

киро

преди 10 години

Кристианчо мамин, тогава защо отиде в Киев да признаеш фашистката власт? Това си е чиста антируска позиция! Москва на сълзи не вярва!

89

ели

преди 10 години

Ами тия нали са големи приятели с Газпром, защо не я смъкнат? Ама това не им приоритет, Газпром иска да ни цоца максимално. Само ЕС може да смъкне цената, като договори единна цена за газта за ЕС.

88

пешо

преди 10 години

По времето на Герб по-евтина ли беше газта?!

87

мариа

преди 10 години

Ами ти какво искаш от марионетно правителство. То няма един мъж в него. Само пу*ки. Всеки си плямпа каквото на него му кажат, няма единна политика, днес е едно ,утре е друго. Ходим с Виетнам да се занимаваме? Орехчето, изобщо не знае на кой свят е.

86

радо

преди 10 години

По-задръстен външен министър,не сме имали!За южен поток решенията се вземат от Брюксел,а не от пропуския троянски кон,БСП!България няма нужда от още зависимост!Защо ГАЗПРОМ ни продава най-скъпо газта,два пъти по-скъпо отколкото на Германия и Австрия!БСП паботи против България ,за интересите на Русия!

85

кони

преди 10 години

Бабче взе ли си лекарствата? Бълнуваш нещо?

84

киро

преди 10 години

Русия в икономически и военни съюзи с ЕС!САЩ не искат силни европейски страни, така ни замъкват към дъното. И тогава какъв ЕС, какви независими газови доставки?

83

куби

преди 10 години

Не трябваше да се връщам от Киев.Сега ще трябва пак да ходя на парада

82

ели

преди 10 години

Враговете на България са против Южен поток! Ние можем да се направим на ударени и да предложим ,ЕС да спре доставките си на руски газ по ВСЯКАКВИ ГАЗОПРОВОДИ ! ЗАщО ДА Е ОТРИТНАТ САМО юЖЕН ПОТОК? Тогава да видим какво ще кажат всички,които си получават и ще продължават да получават в още по-големи количества руски газ (като Германия, Великобритания и др.) нарочно го правят ,защото с руския газ,икономиката ти става по-конкурентна (както се случи с турската икономика с руския газ) ,а те не искат в

81

еми

преди 10 години

По думите му това е важен национален проект - важен е за сигурността на страната, важен е за сигурността на гражданите....:)))))))................Когато един руски агент те убеждава в нещо , той ВИНАГИ борави , будалка с ОБЩИ фрази..:)"Сигурност на страната " и сие ..) !!???Руският агент не борави с ЦИФРИ !! Борави с верността към СССР !!!Сигурността на България - винаги трябва да е ОБВЪРЗАНА със ссср или русия !!! Това ни внушават вече 60-70 години :)Трябва да сме със Сталин или Брежнев,

80

пешо

преди 10 години

За руския агент е БЕЗ значение , че България НЯМА да получи нито ЛЕВ - за 20-25 години от Южния поток ..За него е ВАЖНО , че самият путин ТАКА иска и нарежда :))И руският агент - изпънява , даже ни "убеждава' в "правотата"" на руския цар :) !!??

79

Анонимен

преди 10 години

Липсва финансиране за "Южен Поток"

78

Анонимен

преди 10 години

Само " ЮЖЕН ПОТОК ", през България за Европа ! И по ниски цени !Всичко дето мрази България се тресе !!!

77

?

преди 10 години

" Южен Поток ", ще свали ЦЕНАТА !!

76

106

преди 10 години

На се наричай Българин. , защото не си !

75

Антон

преди 10 години

Лжет Вигенин. В консульствах в России у собственников недвижимости в Болгарии для получения визы стали требовать документы, зверенные БОЛГАРСКИМИ нготариусами. Если это облегчение получения виз, то я - папа Римский

74

българин

преди 10 години

Вигенин да дрънка пред ИТАР-ТАСС колко ценен бил за България "Южен поток" и да не ЛЪЖЕ, че в България имало единомислие по въпроса. Да говори ТОЧНО ОБРАТНОТО, за да има икономичиският министър Стойнев ПОВЕЧЕ ОСНОВАНИЯ ДА ПРЕГОВАРЯ С РУСНАЦИТЕ ЗА МНОГО ПО-НИСКА ЦЕНА НА ГАЗА. За какво ни е "Южен поток" при днешната цена? Ама, тези комунистчета нямат намерение да преговарят за цената. А тя ВДИГА ЦЕНИТЕ НА ПАРНО, ТОК И ВСИЧКИ ОСНОВНИ ХРАНИ. БЕЗ ДОБРА ЦЕНА НЕ НИ ТРЯБВА НОВО ТРАСЕ ЗА РУСКИ ГАЗ!

73

Браво !

преди 10 години

Браво ! През България да минават тръбите за другите Европейски страни !Варианта - Русия - Турция , и България да взема от Турция , е да си заровиш главата в пясъка !Някой смятат ( като болния Василев )че газта през Турция от Русия , ще се нарича Тураска и той ще спи спокойно !

72

Анонимен

преди 10 години

По този въпрос в България не цари единомислие другарю Вигенин!Този проект обслужва руските интереси, но не и катарските, турските и саудитските, най-прогресивните нации в света, верни поданици на САЩ! Както и *** банкери...и европейските!