37

Анонимен

преди 10 години

С анексията на Крим от Русия, САЩ и Европа разбраха, че за Баба меца си трябва клетка.

36

Анонимен

преди 10 години

Полша е напълно превзета от Германия !Базите от Германия ще ги преместят в Полша !

35

до 37

преди 10 години

Полша била решителна и твърда срещу Русия? Защо поляците се молеха на Русия да им купува месото и това продължаваше с години даже вкараха европейски съюзници да защитават тази кауза? Русия им пусна, а поляците бяха доволни. Поляците треперят да не би Калининградска област, която е над главите им да стане място за налагане на наказателни мерки срещу тях, затова пищят с пълно гърло за помощ срещу Русия. Време е на поляцитеда им бъде показано мястото в ъгъла.

34

Анонимен

преди 10 години

На тия не им пука за Украинския народ .Такива бомби ще им приложат , че ще се разбягват по целия свят.Едно време поляците просеха по улиците на Европа , милиони се изселваха че нямаха работа в Полша ( без бомби

33

Анонимен

преди 10 години

евразийски съюз няма да има защото китай са си поискали отнетите му територии в далечния изток от русия

32

Анонимен

преди 10 години

виждайки какво става с украйна,сега и беларус и Казахстан се отдръпват от евразийския съюз.русия остава напълно изолирана с агресивната си имперска политика.

31

Анонимен

преди 10 години

полша е за решителена и твърда политика към руския окупатор в украйна.проблем е лигавата и безгръбначна германия

30

Гошо

преди 10 години

Защо поляците не си поканят немски войски, да ги защитават от агресивните руснаци? Те имат благи спомени още от 1939 г. Жалка, *** ***! Поляците са народс достойнство, но и те милите, все си избират някакво "тупорылое быдло" за управляващи. Всъщност, като нас и украинците...

29

Анонимен

преди 10 години

няма нужда да изпращат,да въоръжат добре полската румънската и украйнската армии.това са държави с общо 100 милиона население.и трите държави и народи са патили и страдали от русия народните настроения в тях са срещу руския експанзионизъм и милитаризъм

28

дънди

преди 10 години

Поляците трябва да бъдат осъдени за подривната им дейност в Украйна. Не купувайте полски шоколади, които се продават в големите вериги - купувайте български. Отнасяйте се негативно към стотиците им тирове разбиващи нашите пътища!

27

Анонимен

преди 10 години

""Продължаваме да изучаваме варианти за действия, които биха уверили нашите съюзници от НАТО в твърдата ни ангажираност към принципа на колективна отбрана в съответствие с член 5 от Устава на НАТО, казал контраадмирал Джон Кирби."А САЩ от какво се отбранява? Или ги е страх, че териториите, на които ще си разположат ПРО се стопяват с всеки изминал месец?

26

Garibaldi

преди 10 години

До xxАз зная.Проблемът е твой,че нищо не знаеш.Много лошо,много лошо.Поне вземи да почетешв интернет пише много за руските въоръжени сили и въоръжение!

25

Жоро

преди 10 години

До бобибобНе ти е изкривено чувството,просто има двойни стандарти и страх........повярвай не само ти си задаваш този въпрос,кой реши че едните са добри а другите лоши?

24

бобибоб

преди 10 години

Аз съм не много на ти с политиката и за това моля някой да ми обясни защо да разполагаш войски в собствената си държава е укоримо и подлежи на санкции,а да прехвърляш войски в чужди държави на другия край на света и това да се смята за "добро"за света дело.Защото взех да се съмнявам да не би да ми е изкривено чувството за справедливост.

23

анонимен

преди 10 години

страх лозе пази

22

Наско

преди 10 години

А изпращат ли и психиатри заедно с тях!?защото на моряците от кораба Доналд Дък!!!им трябваше такъв след като един Руски Су-24 ги деморализира и те се скриха в Румънско пристанище....

21

АТАКИСТ

преди 10 години

Ционистката държава САЩ много скоро ще се разпадне, защото американците са дебели ***, които не четат книги, а по цял ден висят на компа. Западната неолиберална политика, заедно със западните държави също ще се разпаднат по същата причина. Опитват се и тука да го наложат тоя модел от 25 години, но нещо не им се получава, ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ!!!До 10 години сме вън от ЕС и НАТО, и влизаме в бъдещото общество на православните народи и БРИКС!СМЪРТ НА ЦИОНИЗМА!АТАКА ПОБЕДА!!!

20

трепач

преди 10 години

само че този път няма дае като през 1 ва и 2 ра световни воинибоините деиствия далеч и само дапечелят сега ако стане ще бъдат разрушини напълно гарантирано

19

Додо

преди 10 години

БРИКС , Индия е в добри отношения с западния свят,и не долюбва Китай,няма как да стане.Всеки е за себеси в БРИКС

18

Анонимен

преди 10 години

Малийййй тоа полския министАр много зле чуека."Доскоро съществуваше идеята, че вече няма заплахи в Европа и повече няма нужда от американско присъствие в Европа. Събитията показаха, че има нужда от обратен завой (re-pivot), и че Европа беше в безопасност, защото Америка беше в Европа"Такива откровени глупости скоро не бях чел.