467

Анонимен

преди 10 години

Идиотско е да си *** и промит мозък!Православна Русия е много по-близка до България като култура,традиций,славянски народи сме,от колккото тия прости като вас американци,от които нямаме никаква полза,освен че се навъдиха гейчета и наркомани като вас друго запада не е направил за нас!

466

баи Ганю

преди 10 години

Които е опитвал да се *** с тази страна нещо добро не е видя?!Исторически примери колкото щеш?Когато тя реши да прави доброправиго.Когато се бъзикат с нея става лошо.Това да се има в предвид от храчещите по нея и наивече от нашите управляващи марионетки които бърборят без да мислят.Запъдът се подигра и жестоко излъга в обещанията си при закриване на Вар.договор и доброволна ликвидация на комунизма.Обидата към Русия и неспазване на договорките принудиха Русия да каже че повече така не може!

465

жалки сте

преди 10 години

Да си русофил е идиотско. За да се изпълни доктрината за Третия Рим, която прокарват в момента руските управници, българският народ трябва да бъде затрит в определен момент, понеже се явява основна пречка. "Братята славяни" се гласят да ни изтрият изцяло от световната история. Но това русофилите ще го разберат късно.

464

Анонимен

преди 10 години

До До Сда, вярвам си напълноАми ти вярваш ли си наркоманче утаено, ще ми ходите с Волен Сидеров 50 човека за по 20 лева? Това ли ви е гръбнака ? Ще копате камъни ако оцелеете...Такива *** като вас много лаят по интернета и по стадионите ама ще страдате ако създавате по-големи проблеми..

463

До С

преди 10 години

Ама ти верваш ли си наистина,соросоидно влечуго такова.Ами да направим референдум,а.

462

АНАЛИН

преди 10 години

ТУК Е ПЪЛНО С ПРОРУСКИ ***.. И КАТО ИЗЛЕЗНЕТЕ ОТ ЕВРОПА КЪДЕ ЩЕ ВЛЕЗНЕТЕ БЕ.. Е ЕВРОАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ С КАЗАХТСТАН И ТУРКМЕНИСТАН ЛИ БЕ ?

461

С

преди 10 години

До ззззззззззТова не ти е Крим да говориш за подобни референдуми. Българите няма да допуснат руснаците да ги поробват отново и такива предатели като вас няма да си намерят място и никой няма да ви спаси, бъди сигурен...

460

Анонимен

преди 10 години

Голям кеф е да гледа човек сритани американски ***.

459

Анонимен

преди 10 години

До ззззззззззОтивай в русия сам тук е България! г*з

458

Бойко не Борисов

преди 10 години

Западът притиска Русия 25 години.Президента Путин каза-баста.Махалото на историята тръгва в друга посока. Може да не ви харесва, но е факт. И както се пееше в една песен на великия Висоцки:-От границы мы Землю вертели назад - Было дело, сначала. Но обратно ее закрутил наш комбат, Оттолкнувшись ногой от Урала.Руснаците строили империя,могат-строят.А ние за съжаление сме кучето дето лае кервана.

457

Анонимен

преди 10 години

Русия за пореден път стана за смях пред света

456

Анонимен

преди 10 години

До qwerТоку-що описа точно САЩ!

455

ззззз

преди 10 години

До Анонименооо украинците тепърва ще ядат *** защото докато Русия обича да си строи империя и да гледа навсякъде да е добре то прогнилия и страхлив запад иска да има колонии и пазари. Русия да си вземе източните части пък да се оправят мелезите в киев.

454

зззззззззз

преди 10 години

Гол ще и го дъвчат на Русия както се видя запада няма орехчета да направи каквото и да е. Скоро и тук референдум и да ставаме руска автономна република защото тукашните власти, олигарси, депутати съдии медии и тнт са нелегални просто не са представителни и не представляват волята на народа а някаква си там собствена и *** на евро-американски подметки. Като оня *** роската плевнелиев с ордена сигурен съм че ако расмусен се беше разкопчал оня загубеняк щеше да му го лапне.

453

Анонимен

преди 10 години

Украйна до вчера плащаше по 240 долара газта,но след което заеха тази антируска политика първоначално и поеха по "западния път"е нормално вече да няма отстъпки!Не може да забраняваш руския език в Украйна и да чакаш отстъпки!

452

Анонимен

преди 10 години

до 529: Загубения е винаги от губещата страна !

451

koko

преди 10 години

Много ми е хубаво да гледам как западните ку*ки реват, реват, а руснаците да им казват, че им е през х*я за тях :)

450

Анонимен

преди 10 години

България докато има такива дупедавци и продажни политици ще плащаме скъпа газ защото опъват огромни комисионни!Пък и с тази анти руска политика,която провежда България е напълно нормално да плащаме скъпа газ,не може непрекъснато да се кланяме на САЩ и да чакаме отстъпки!

449

Анонимен

преди 10 години

A SEGA NEKOI IKONOMIS OT KOMENTIRA6TITE DA IM OBQSNI NA TAPITE KOMUNISTI4ESKI GLAVI KATO KAK 4REZ GAZTA SE IZNASQ I KOMUNISTI4ESKA IDEA , DEMEK ZARAZA . NE MOJE6 DA PRODAVA6 NA ZAPAD GAZ ZA 300 evro A NA UKRAINA I BALGARIA ZA PO 600 EVRO . ZAEDNO S CENATA NA GAZTA TI PRODAVA6 I NOSTALGIATA PO KOMUNISTI4ESKIA STROI V KOETO VSI4KO E BILO BEZPLATNO . NA KOETO SE OBOSNOVAVA KOMUNISTI4ESKATA IDEA . A KOI PLA6TA SMETKATA DRUGARI . BEZPLATEN OBED NEMA

448

рус

преди 10 години

Сега е времето Русия да поиска американците да изтеглят войските си от всички точки по света където са се набъркали, в замяна на своите искания към Москва, и да видим наглярите от хамерика и европедалите какво ще отговорят.