11

7

преди 10 години

4I4OV0TOOOOOOO, KUHA LEIKOOOOOOOOOOO GOLA VODA SIIIIIIIIII,......

10

ветеран

преди 10 години

То бива *** милиционер,ама тоя от къде го икопаха.Ами срам за професията.

9

Кибик

преди 10 години

Трансформатор - ами представете си нещо като трафопост използван за тайник, колата е паркирана пред него :)

8

Анонимен

преди 10 години

Колко мноооого некъдърност в тази куха тиква! Оставка смотаняко! Оставка безчестно нищажество!

7

Витлеем

преди 10 години

До историк-анализаторНе мразя никого, защото мозъчните клетки са за по-добри цели. Избягвам да ги занимавам с глупости. Използвах последните 45 дни да се пречистя преди светлите дни, които предстоят. Пречистете се и Вие, та да ви олекне. Ако всеки ден славите Бога, няма да Ви остане време да мразите някого.

6

Анонимен

преди 10 години

Не са много и хората, които знаят що е туй трансформатор на кола - но поне има един ...

5

Спонсор на МВР

преди 10 години

Абе както и да го погледнем, човек който се занимава с благотворителност към определени властови кръгове, има доста опции за успешен бизнес.

4

Минку дайрето

преди 10 години

Щом казват, че не са много хората, които внасят кокаин, значи ги знаят поименно. А и сигурно разни полицейски началници ядат и пият с въпросните лица, демек говорят си на "ти".

3

Х

преди 10 години

От двадесет и няколко дена има изчезнала жена от Карлово,но никои не взема мерки.Тя няма родствена връзка нито с лихвар ,нарко-трафикант или друг вид тяхни хора.По Нова телевизия го показаха но другите медии мълчат,защо?

2

Анонимен

преди 10 години

Не са много хора, които могат да го внесат у нас, а тези, които мога ни плащат редовно.

1

историк-анализатор

преди 10 години

Мили ми прости и неграмотни другари. Никой не иска повече БКП-БСП-ДС на власт. Това е една от причините да се търси непрекъснато някоя нова партия да вземе властта. Въобще не си въобразявайте, че като плюете ГЕРБ и това ще ви помогне. ПРОСТО НАРОДА ВИ МРАЗИ. 70 години тормозите този народ с убийства, кражби на частни имоти, беззакония, отвличане на хора за пари и всякакви престъпления само и само терористите от БКП-БСП да са на власт. Е стига ви толкова.