47

Анонимен

преди 10 години

Така трябва и се започва от ниско ниво до най-високо.

46

PAVE

преди 10 години

BOKLUCITE TRQBVA DA SE 4ISTQT KATO AVGIEVITE DVORI.OTNEMETE MU LICENZA I GO TIKNETE ZAD RE6ETKITE.

45

Анонимен

преди 10 години

малко му е

44

Sali ot Ruse

преди 10 години

Да му отрежат главата на живо пред НОВА за да нема други такива

43

Анонимен

преди 10 години

Този щом може да приказва, значи нищо не са му направили. Ама не се научиха как да го пртавят. Чувал на главата и бой до неузнаваемост. На следващя ден питат очтиво, дали ще му върнат парите. Ако не, отиват с готови документи за прехвърляне на имущество и БОЙ, докато не подпише. После продават и си компенсират загубите и нервите. Само бой ги оправя тези самозабравили се ***. Ама българина е страхливец, за това имаше и мутренско време. Защото българинът го е страх да протестира и да се защитава

42

до 40

преди 10 години

Аман от гастарбейтери излезли за по едно лято. Аман от неграмотници като теб. Аз живея 14 години в Германия и да има измамници. Но тези измамници при подаден сигнал знаеш ли на какво ги правят? Питам те, компетентния? Знаеш ли какви глоби в рамките на десетки до стотици хиляди евро им налагат и колко лежат в затворите? Знаеш на баба си ... ! България е мафиотски рай и все още се намират слепи невежи като теб да обясняват колко е зле на Запад и колко добре в България.

41

Анонимен

преди 10 години

Ако сме хора на място, ще следим случая и ако този не влезе в затвора, трябва да реагираме. А ако не дай, Боже, тръгнат да съдят тези, които го поступаха малко(защото това определено не беше бой) задължително да се протестира. Напълно наясно съм, че справедливост в България няма да има никога, защото всеки гледа само себе си и не го е еня за другите, но поне си помечтах малко.

40

Анонимен

преди 10 години

Щом полицията и прокуратурата не си вършат работата, саморазправата е единственото средство за справедливост. Логическо следствие. Само *** не би го разбрал. Колко телефонни измами станаха? Сигурно хиляди за тези 10 години. Колко от тях лежат в затвора? НУЛА. Колко измамни фирми посредници бяха показани по Господари на Ефира и колко още има? МНОГО, ПРЕКАЛЕНО МНОГО! Колко от тях са наказани адекватно, колко от тях лежав т затвора? НУЛА! Е какво остава, на човек да му падне пердето да БИЕ НАРЕД!

39

до 19

преди 10 години

Тъпан си ти ! Изглежда въобще не си излизал от Бг . На запад са по напред измамниците.Там друга ценностна система не съществува , освен пари. И те лъжат, крадат и мамят , но знаят кога никой няма да ги хване.

38

Анонимен

преди 10 години

за бой си е

37

Анонимен

преди 10 години

Е..ан за младия меринджей.

36

TooN

преди 10 години

Знаете ли какво ме дразни в случай като този?Не стига, че е лъгал толкова време хората, ами и след това НАГЛЕЕ!!!Е как да не му строши човек на такъв наглец кокалите?!

35

само в България

преди 10 години

Глупавия Българин не разбра ли че такава Посредническа дейност не се заплаща , примерно в Германия всички Фирми-Посредници не взимат и един цент за услугата , това си е Престъпление в България и вероятно само в България

34

Аспарух

преди 10 години

Браво на безхаберната нова телевизия и нейните служители, които седят и заснемат извършването на престъпление и с бездействието си осъществяват друго престъпление!Браво на герберастката телевизия!

33

FBI

преди 10 години

Работа на ДАНС да разледва тези СХЕМИ

32

Анонимен

преди 10 години

Тази фирма е част от обръчите от фирми на Станишев и жена му.Миналата седмица убиха 5 годишно дете в Поморие заради тяхното безхаберие!

31

Hamburg

преди 10 години

Не разбирам за какво се плаща 1200 лева при положение че вече нема РАЗЕШИТЕЛНИ ЗА РАБОТА , тоест може само с един Тpудов Договор между Работник и Работодател което е абсолютно БЕЗПЛАТНО , освен това Посредническата дейност на Фирма-Посредник е абсолютно безплатна не се заплаща , с две думи пpи този случай е ИЗМАМА

30

Анонимен

преди 10 години

България е държавта на баламите!Подават ти лисче със детенце за което събирт пари - излиза ,че са фалшиви.Гледаш телевизия и някакви си неграмотници ти правят "магии"Пускаш за работа в чужбина ,някакви недоносчета ти обират парите.Почваш да работиш някаде и ти набиват още 20 длъжности към това за което си се разписал.Аз на един мои шеф му казах ,ако искаш ми плащаи за всеки килограм дето вдигам от клек и пак ще е над минималната ,ама защо трябва да се циганим по тоя начин?

29

димитров

преди 10 години

всеки който излъже и открадне пари трябва да бъде линчуван или убит, тогава измамниците ще намалеят, а останалите няма да смеят!

28

Анонимен

преди 10 години

Мутрите бяха гадове, обаче в случаи като тоя - вършеха чудесна работа.... За разлика от милиция и съд (не че и там не ставаше, но с мутряги парите ти се връщаха за 10тина дена, със съд - година)