9

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 9 в "Плана Ран-Ът" не се предвижда България да ограбва други държави----------------В малките мозъчета на *** забогатяването задължително е чрез ограбване. Ограбване и пропиване на парите във вид на водка и сельодка.

8

Анонимен

преди 10 години

Както отделния човек може да промени социалния си статус, единствено ако назначи други хора да работят за него, така и една държава може да повиши жизнения си стандарт, единствено ако експлоатира природните ресурси и труда на населението на други държави. А в "Плана Ран-Ът" не се предвижда България да ограбва други държави.

7

Анонимен

преди 10 години

Както един човек, продавайки собствения си труд, никога не изменя социалния си статус, независимо колко часа на ден работи, така и една държава чрез експлоатация на собствените си природни ресурси и собственото си население, никога не повишава жизнения си стандарт, колкото и да увеличава работния ден на трудещите се или да увеличава добива от природните си ресурси и да съсипва природата си.

6

Анонимен

преди 10 години

Защото от 25 години се борим за оцеляването си.

5

Анонимен

преди 10 години

През 19-ти век разликата в собствеността, притежание на богати и бедни държави е била в съотношение 3:1. През 1950 година съотношението е 35:1. През 1990 година съотношението е 74:1. Богатите държави не са забогатели от това, че са съградили блага, а от това, че са отнели благата на бедните държави, защото благата на Земята са константа - "игра с константна сума".

4

GMC

преди 10 години

Ако прочетете цялата статия ще видите, че Точка 5 гласи:"Предпочитате да се оплаквате, а не да се ангажирате"Ето това е ОСНОВНИЯТ проблем на българите.

3

Анонимен

преди 10 години

Като не може да забогатеем може поне да му *** мамата ......... като започнем от днес.бг.

2

Елемаг

преди 10 години

Защото не сте син на Ирен Кръстева,Защото не сте дъщеря на Пръмов,защото не сте син на Велчев-старши,защото не сте син на Станишев-старши,Защото не сте син на Йордан Цонев....да продължавам ли?????

1

sando

преди 10 години

точка 4- Живеете в България