83

БГ

преди 10 години

ДА СИ ПРИПОМНИМ МЕСТАНЕ И СЪБИТИЯТА ПРЕДИ 138Г.,КОГАТО ПОМАЦИТЕ ОТ БАРУТИН,КЛАХА БАТАК,КАКВО ЩЕ КАЖЕШ,А?

82

Петя

преди 10 години

Как да работят? Преди малко гледах предаване на Карбовски, те не говорят български!

81

Анонимен

преди 10 години

Много се извинявам ,но не мисля,че проблемите на съвременното общество ще се решат с възраждане на архаична религиозна система.По време на война женската утроба е трябвало да ражда,а когато светът е пренаселен,какво?Освен това Турция трябва да се извини за нарушаване на човешките права на населението в завладяните от Османската империя територии.

80

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Местане,батко,Съгласен съм с тебе,че имаме една майка,но не мога да си обясня защо някои ,,мои братя,,като отидат на джамия вътре в нея пеят и издигат възгласи за друга ,която не е моя майка.

79

Анонимен

преди 10 години

Публикувана на сайта на Белия дом петиция за присъединяването на Аляска към Русия е събрала за два дни 7500 подписа. За да отговорят официално американските власти на петицията са необходими 100 000 подписа, информира РИА Новости."Гласувайте за отделянето на Аляска от САЩ и пресъденяването й към Русия", се казва в публикуваната на 21 март петиция. В текст се посочва, че "група руски сибирци в древността са пресекли днешния Берингов пролив и за започнали да се заселват на арктическото крайбрежие, в Алеутите и Алеутския архипелаг".

78

N

преди 10 години

*** мазен как лъжеш само хората и най-вече тъпите комунисти които вярват на всичко и не им пука че турци и *** ги управляват,добре че хора като Левски и Ботев не са живи,защото или щяха да ви заколят лично или щяха сами да си направят примка.

77

до 53

преди 10 години

Пич аз знам отговора и ще ти го кажа. Това бедствие се нарича българин. Където мине трева не никне.Ето ти и 1 пример съвсем пресен. Пообиколи из България и виж какво е оставихте от Живково време. Всичко е в руини.Казвате "*** го направиха"...напротив те досъбориха това което беше останало от ограбените заводи и фабрики. Надявам се да съм ти дал отговора който толкова търсиш. Хайде сполай ти и умната, че да са ти умни децата

76

Анонимен

преди 10 години

До Василев:Когато са на път да изтрият едентичността ти, не можеш да си позволиш да бъдеш наивник.

75

Анонимен

преди 10 години

Добре пишеш всичко това за Турция,но те преди всичко са мюсюлмани,а е факт,че за разлика от християните,те са сплотени. Българите сме на път да се превърнем в малцинство в България затова трябва да прекършим високомерието си и да се ориентираме към православната общност,защото тя е определяща за нашата самобитност и единтичност.Съжалявам,но съм евроскептик след опита,който натрупахме в ЕС.Ако ЕС избира между нас и Турция,ще избере турските гастербайтери.

74

Анонимен

преди 10 години

kakto navsekade v zapadnia svjat i v turcia evreiski banki komandvat.turcite otnovo 6e badat izpolzvani za pu6e4no meso za voina sre6tu evropa.taka 6e se razviat sabitiata..ako takiva kato jastreba sa gledali mobi dik filma ,trebva se setat kvo se slu4va s kapitan ahab nakraja..sveta e promene svetovnite sili ve4e ne sa sa6tite i sekvi neoosmanistki utopii za obre4eni na proval..ako turcia nastapi sre6tu evropa ja 4aka sadbata na ahab ot mobi dik

73

Анонимен

преди 10 години

В Турция кюрдите нямат право на самоопределение.Нямат право да се наричат кюрди.Нямат право да учат кюрдски в училище.

72

Анонимен

преди 10 години

В Турция до скоро беше практика да спират телевизии, за "неспазване на закона". Спиранетоп обикновено траеше 24 ч., но можеше да продължи и няколко дена.

71

Анонимен

преди 10 години

В Турция до ден днешен има "убийства на честта". Ако изнасилят твоя роднина жена, си длъжен да я убиеш, за да "измиеш срама".

70

Анонимен

преди 10 години

Ако не си съгласен с вътрешната или външната полика в Турция, много е вероятно да станеш политически затворник. В Турция все още е пълно с политически затворници.

69

Анонимен

преди 10 години

Знаеш ли,приятелю,наистина за някои от лошите черти на българската народопсихология е виновно турското робство.Българите не сме имали историческото време да се изградим като нация , много груба грешка е ,че е допуснато след Освобождението да останат турци в България.Човешко е да се греши.Най-тежкото наследство е затварянето на българина във фамилията,което е обяснимо,но е най-голямата ни грешка.

68

Анонимен

преди 10 години

В Турция забраниха Туитър. Беше забранен за повече от година и Ютуб.В турските сайтове има жестока цензура. Дори и малка критика към държавата не минава през ***. Първо пишеш коментар, после чакаш *** да одобри и да го пусне. Одобрението може да е след 30 мин.Обикновено коментара не минава.Най-големият сайт за новини хабертюрк спира не пуска най-невинни коментари.

67

АТАКИСТ

преди 10 години

Те потурчените българи може да са рожби на България, само ако я смятат за собствена Родина, а не Турция. За съжаление тези *** *** на 99% желаят тук да стане турско, Турция да ни завладее, защото тия *** *** имат за своя Родина не България, а Турция. Живял съм 20 години сред тази рязана *** и им знам манталитета, знам им желанията, знам какво всъщност искат тия потурчени ***. А тоя *** на снимката няма к'во да го споменавам- за разстрел е!

66

Баташкото клане

преди 10 години

Аз пък питам ДПС: да търсим ли някаква логическа връзка, че митингът се е провел именно в село Барутин, откъдето е Ахмед ага Барутанлията - главния предводител на башибозука, извършил зверствата в Батак? Какво се опитва да ни подскаже г-н Местан?

65

Анонимен

преди 10 години

Майката е една, бащите може и да са повече, но майката, майката е важна! Питайте евреите, ако не вярвате.

64

Анонимен

преди 10 години

Агент "Сава" - татрин по майка и *** по баща.Баща му изоставя майка му преди "Савая" да се роди.Турска кръв = 0.Агент "Павел" - татрин.Агент "Сава" не знае и до днес добре да говори турски език. Нивото на турският му е много слабо.Агенти татари управляват турците в България, защото са поставени от ДС.