158

неутрален

преди 10 години

чували ли сте за НОВ СВЕТОВЕН РЕД а за СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО за намаляване на човечеството защото въздуха нямало да стига за заблуждаване чрез медии за ролята на ВАТИКАНА-Рим?

157

Ббб

преди 10 години

"кърджали" намираш се тук само поради толерантността на българите след Руско-турската война защото не са ви избили и изгонили в пясъците на Азия. Това което турците са правили тук през робството. Но вие не оценявате това, правите се на интересни и съответно ще си го получите. Турция на която се кланяте е следващата-ежи се на Русия и Баба Меца само ще кихне и ще я отнесе. Кюрдите ще направят държава, ние ще си върнем Беломорието, Гъция - Константинопол и така. Та трай си да поживееш тук още.

156

тт

преди 10 години

Маи ще има работа за ,Топол,Ярс и други......Краино време е янките с тяхните приятели да получат възмездие за всичките злини по света,които причиниха.За всички деца,останали сираци и невенни жертви за да си натъпчат големите алчни ***.

155

Анонимен

преди 10 години

Horata v durjavata Ukraina sa za zapazvane na granicite ,pri edin referendum min 70 % sa ZA!

154

Ббб

преди 10 години

"кърджали" и ти си българин по произход както и всички не само от Родопите ами чак до проливите. Това че са приели исляма не ги прави други. Ти май бъркаш религиата с националност. Простено ти е - не си ходил на училище, живял си в родово-общинен социал в някое село, но не се бутай там където скърца, че пръстчетата могат да пострадат.

153

Вирдджиния

преди 10 години

Слушай, Кърджали, България я имало на картата много стотици години преди да се появи завоевателят Турция, също така Крим е бил руски много столетия преди 1992г когато за първи път се появява измислената държава Украйна, както и Македония.

152

Анонимен

преди 10 години

Пълна лъжа!Говорителят на украинското министерство защо не каже, че има американци в центъра на Киев, воювали в горещи точки, принадлежащи към неизвестно какви охранителни структури и сега са рамо до рамо с бандеровци, и маскирани като тях насаждат своя ред на майдан.Не им отърва истината

151

Ббб

преди 10 години

Абе "кърджали" ти май не си наясно с историята - какъв референдум на българска територия населена с българи и само временно владяна от чужда държава? С какво право турчулята ще имат претенции? Тогава Гърция трябва да си вземе Константинопол и *** да бъдат изгонени в Мала Азия откъдето са дошли.

150

Вирджиния

преди 10 години

Да, демократично е с референдум, защото той се провежда в исконни руски земи. Кърджали е бил под турско робство, заедно с цяла България, разликата е огромна. По-близък пример е да се направи референдум в Охрид дали иска да се присъедини към България. Разликата е, че в Крим не са забравили, че са руснаци.

149

Jho

преди 10 години

Този път вживяващите се САЩ като недосегаеми и ненаказуеми ще гризнат дръвцето. Това не е Египет, Ирак, Либия, Централна и Южна Америка - да правят каквото си искат. Сирия беше първото стъпало на което се препънаха. Сега понеже са достатъчно глупави и комплексирани трябва да направят още една крачка и да изчезнат от сцената. Този път прошка няма да има. А слугите от ЕС ще усетят на собствените си територии какво означава "американски съюзник" когато бъдат принесени в жертва.

148

Крим

преди 10 години

До 163. Наистина, Русия не иска война! Обаче в Украйна имаше един фашистки преврат, бандити- бандеривци завзели властта. Русия е длъжна, ДЛЪЖНА да спаси своите сънародници -руските хора. Ама, може би си мислите, че Русия трябва да ги хвърля ???! " Русские своих не бросают!"

147

HAHAH

преди 10 години

Дори нашите *** са по умни от западните маси. От това ги е страх евро*яците.

146

Бойко не Борисов

преди 10 години

Путин трябва да играе ,,ва банк".Референдуми трябва да има в Донецк,Одеса,Харков и на всякъде с преобладаващо руско езично население.Така ще подкопае социалната база на превратаджиите.Те твърдо не са готови за война.Това е груба геополитическа игра и всички лозунги за демокрация,нова ценностна система са прах в очите на еснафа.Като ще му прилагат санкции и ограничения,които май са неизбежни поне да вземе максимума.

145

Ай си ктир бе

преди 10 години

Яловата пропаганда са тези Еуро медии. Явно населението на западна Европа е толкова просто че каквото му подхвърлят и попива като гъба. Като някаква комедийна сапунена медийна опера се разиграва. Как може демократично изкачено правителство със смъртни случай, а превзета в-на база без един изстрел и жетртви. Поне тук явно не сме толкова прости. Има шанс още за България

144

Анонимен

преди 10 години

Тук работата върви към приключване. Следващите да се готвят Балтика и Преднестовието. Няма запад ,тоя запад във които мнозина вярват ,демокрация ,ЕС,НАТО .Няма тъкова нещо .Тия са безкруполни лицемери ,лъжци и крадци .Никога не ги е интересувало нищо друго освен парите. Путин и предлага конвенционална воина без ядрени оръжия .Те и така ги е страх от руснаците. Ами разбира се тия се възползват и ще си правят каквото си поискат .И

143

Анонимен

преди 10 години

Az bqh v Ukraina predi 10 dena. Upotrebiha horata . Doneck beshe spoken, sled razdvijvaneto na rusnacite I tam se poqviha mitingi .Vsi4ko e qsno , pone za men.

142

Вирджиния

преди 10 години

Просто нещата си идват на мястото, Крим е бил руски и отново е руски. Западът няма какво да направи, защото русия не е Сърбия или Либия.

141

до №160

преди 10 години

няма как да има руски коментари, ние бяхме тяхна колония все пак... и в турция нямат лошо отношение към нас

140

do 165

преди 10 години

A ti taka li pravish s podarucite ? Podarqvash I posle si gi vzemash.

139

Анонимен

преди 10 години

Западът да си прибере тримата *** - Кличко, Яйцето и Турчина, и точно за 24 часа всичко ще миряса! Да бе, да питам и още нещо: тия банкери в Швейцария що са пропуснали да замразят милиардите на газовата принцеса и да ги върнат на украинския народ?