11

Анонимен

преди 10 години

Да ме прощават протестиращите,но София не е България.От създаването на кабинета до сега протестират оставка,ами хайде да го кажем не ни трябват избори достатъчни са няколко кресливи софиянци(пък и те едни софиянци,повечето пришълци от провинцията).Та сетил се авторът за изборите.Трябва да е закон щом си влязъл от името на партия,напускаш щом ти заговори съвестта(парите) избран си с партийна бюлетинка а не по съвест(поне за сега законът е такъв).

10

Лазаре Лазаре...

преди 10 години

Стани Лазаре и ХОДИ но не ЛЪЖИ!Единствен Сидеров ясно изказа мнение против това номадство и то не от днес!Много ви е изгодно да премълчавате или плагиатствате идеите на Сидеров докато го плюете?!АТАКА винаги ще партията която казва на висок глас това с което партиите на статутковото лицемерно 25 години вече ви правят на ***!

9

ха-ха-ха

преди 10 години

Ми след като си имаме пожизнени съдии, прокурори, милиционери, почти пожизнени държавни чиновници що да си нямаме и пожизнени депутати и пожизнен премиер и президент?

8

Анонимен

преди 10 години

политици,прокурори,полицай,****али и ***.Това е демокрацията у нас фалшименто като порно филм само къде народа *** очаква да се роди нещо ново

7

абе.....

преди 10 години

.....идва време в което, за да имаме парламент няма да е нужно да гласуваме, защото депутати ще стават който плати повече. Не че сега не е така, но в бъдеще ще е масовка.И...най-важното - всичко ПОД МАСАТА !

6

НеАнонимен

преди 10 години

До анонимен 2Аз имам една леля, която още от комунизма си живее жената все на кредит и не й пука дали ще може да го върне. А това че ти имаш нужда само от хляб и сол си е твоя работа.п.с. Ама едва ли караш москвич или лада. Сигурно си си взел нещо западно, а? *** ...

5

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТова че някой е създал или не семейство, не е критерий за успешен политик. Те и *** имат семейства (и то големи с по 7-8 чаавета), значи най-стават за политици според теб.За политик се иска морал (на първо място) и принципност.Аз не знам някой български политик на прехода да ги притежава гореизброените качества.

4

Анонимен

преди 10 години

ААвторче,ша та светна бате!Мъж,който не става за нищо,даже и семейство не може да създадестава политик!Факт!А един мъж който и семейство не може да създава,пиши го бегал!

3

Анонимен

преди 10 години

Като говорим за пари и купуване на депутати,на някой ясно ли му е какви пари ще се въртят и перат с мажоритарния избор и мажоритарните кандидати за които толкова приказки се изприказваха,такова драпане от страна на народа да го приложи този модел на живо!!Хубаво,ще бъде личност,ама тази личност със собствени средства ли ще прави предизборна кампания,ще плаща от джоба си ли медийни изяви,все ще се намери някой да "инвестира" в мажоритарния кандидат или отново даваме сами агнето в устата на вълка!

2

анонимен

преди 10 години

Пазаруването на кредит е патент на "демократичните" /бивши капиталистически/ страниПритежаването на стоки, от които нямаме необходимост - също, вкл. ужасните реклами за тях.

1

getmans1

преди 10 години

Пресконференцията която гледах, показа един усмихнат, щастлив и доволен Станишев. Такъв не бях го виждал, за да се радва така или само страданието Борисово е причина или е в дъното на заверата.Както и да е, щом от всички страни изглежда мръсно, значи си е мръсно.