99

...

преди 10 години

Аз искам само да помоля моите съграждани в цяла България: Моля ви не се връзвайте на поредния фарс - Бареков и компания... Този човек даже не може да скрие ,че е дете на мафията. Най-богатия и влиятелен в момента българин - ЦВ Василев е негов покровител. ТВ7 (тяхната телевизия) е една от най-манипулирани и пристрастни телевизии. Та те не искат да дадат повторения на един обикновен мач когато подпиран дори да не е умишлено е Ботев Пд , а вие се надявайте за честност в политиката! Мислете

98

Анонимен

преди 10 години

Казармата е свързана с дисциплината бе Росене! Поне като се хвалиш,че си офицер,най-малко това трябва да знаеш? Как ще накараш *** да спазват някакъв ред или режим?Как ще ги накараш да не бягат при булките или да не берат,жилязу,ей тъй докато служат? Наряди ли ще дават,какво?Сами си говорите с Барека и не си вярвате!

97

boc

преди 10 години

Росене, аз и много българи ти вярвахме.Ти излъга ВСИЧКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ, ЧЕ ЕДНИ *** ЛИ НЯМА ДА ИЗЛЪЖЕШ!!!???

96

Бръчков

преди 10 години

Този смещник отсега флиртува с *** пастмина , която тегли държавата надолу като воденичен камък ...Офицерче , ами облачи си униформата , та циркът на Бареков да е пълен !!!

95

Анонимен

преди 10 години

Roska da be6e dal na *** po edna fafla pone.Kvo gi xrani dumata

94

Бай Миле

преди 10 години

Бивш полицай и бивша простетутка няма .Смотаняка при глупавите *** е отишал,следващия пат не носа ще му счупят а и краката .

93

Е га ти държавата

преди 10 години

Поредният защитник на правата на ***... Те *** само права имат, задълженията са за българите... Ей, продажни политици!

92

Анонимен

преди 10 години

европейските избори ще бъдат пълна измама

91

АНАЛИН

преди 10 години

КАКВО МИСЛИ ВМРО ЗА ТАЗИ СОЛОВА ИЗЯВА НА РОСЕН ./..ВМРО ПОДКРЕПЯ ЛИ КАЗАНОТО.. НАЛИ СА КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР.. НОВАТА БЕЗПРИНЦИПНА КОАЛИЦИЯ Е НАЛИЦЕ ПО ПОДОБИЕ НА ТАЗИ В ПАРЛАМЕНТА. УЖАС И ПЛАСТМАСА

90

St. John Red

преди 10 години

Не са проблем римляните драги сънародници......проблема е, че не гласувате. Трябва да се гласува масово!!!И когато следващите к.етени го подкарат, както всички в тези 25 г. ... по дърветата на площада. Един да опне въжето и много неща в родината ще се оправят.

89

Анонимен

преди 10 години

Това е поредния защитник на ***.трябваше да се забрани на хора без средно образование да гласуват.Аз не мразя ***,но те са напаст която само строг закон ще ги спре и ще ги накара да работят.България се *** и това е страшно.Ще се самоунищожим като нация.Аз смятам че единствения който ще спре това безобразие и ще въведе ред в държавата е Волен Сидеров.слезте на земята и вижте реалността.

88

Анонимен

преди 10 години

ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС,КГБ!

87

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИ ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НЕ ГЛАСУВАТЕ продължавайте и вие господа политици да й давате помощи , продължавайте господа политици да агитирате *** и да й плащате на изборите

86

Анонимен

преди 10 години

Росене, *** не можеш да ги излъжеш, те са професионалисти от поколения наред.Дошли са да те слушат, за да разберат, каква ще е муфтата.Белите ви *** (твоя и на Барека) ще са желан бонус ...

85

Анонимен

преди 10 години

росене ти си един голям ***

84

Анонимен

преди 10 години

do 100 ! Are sega sashtestva ? Kade ti e chovechnosta pak na tebe be , tapanar sas tapanar ? Sto na sto si povtarql v 8 klas ?

83

Татунчо

преди 10 години

Не,Росене,ние не сме един народ с ***.Те не искат да учат,да работят и да се образоват.Те иска само хляб наготово,да крадат,да просят и да получават помощи.Ама и ти си един тарикат.Кога влезе в политиката,кога усвои лицемерието и печеленето нагласове.***!

82

Анонимен

преди 10 години

И тези опряха до *** гласове. Защо не приеха закона за електронното гласуване. Защото тогава от *** гласове нямаше да зависи нищо

81

ясно

преди 10 години

Млада и гладна партия, няма пари даже за кебапчета, та обяснява на гладно колко е хубава. И понеже само неграмотните и глупавите може да повярват в това, дето не се е доказало с практика, та затова първо във Факултето!Ех, колко можем да сме наивни!?

80

Анонимен

преди 10 години

Росен има спешна нужда от медицинска/ психиатрична помощ. Не е за смях, тотално е превъртял, а не беше просто момче.