65

Анонимен

преди 10 години

Важното е, че ми плащат. *** съм си, пиша си постчета, дебелее ми сметката, пък вие завиждайте.

64

Мара Банкянска

преди 10 години

Яяя, Боце Рапоня какъв е левент на снимката. Край - влюбих се ще гласувам за него.

63

Анонимен

преди 10 години

И сои точно експерти са били в ГЕРБ??? Оня , Петното, или шашавата докторка, дето Буда я намери на крайпътната шкембеджийница и я назначи за министър на здравеопазването? Или хер Флик? *** журналята, за 5 лв. и децата си ще заколите, продажници мръсни!Не, че от другата страна на цървула не е същото, но в момента коментирам статията. И най ме е смях, като някой каже, че Буда ще ни оттърве от комунистите..... Все едно да кажеш, че дървеницата, ще те спаси от комарите!Верно *** народ остана

62

Анонимен

преди 10 години

На мене поне не ми плащат правя го безплатно. Безплатно не мога да ги понасям.

61

БАЖНО !

преди 10 години

На покъртителна гледка се натъкнали група ученици и тяхната учителка в софийската зоологическа градина съобщават световните агенции.Докато се разхождали забелязали председателя на втората по големина партия БСП и премиер в сянка Сергей Станишев да дразни маймуните с клечки и камъни. От своя страна те побесняли до такава степен че намерили изход , нахвърлили се върху него и го изчукали. Докато се намеси персонала те му скъсали ***. За да му запушат дупката използвали монтажна пяна и мет. скоби

60

Анонимен

преди 10 години

68 и как ще изхвърлиш Атака от парламента ?

59

Анонимен

преди 10 години

Кви нови играчи, бе нещастници, военно положение скоро ви чака, политици ***! С АТАКА НАПРЕД!

58

Анонимен

преди 10 години

Предполагам че това със снимката е станало неволно защото нормален човек не би го направил.

57

Анонимен

преди 10 години

Колко ли още депутати от ГЕРБ ще си напазарува задкулисието? Вървят нови шевове и кройки.

56

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да серeм в устичката на Кейт Мидълтън! Тфа ша реши проглема мхм...

55

Анонимен

преди 10 години

БКП-ДС не е във форма. Това трябва да е текстът. Та ГЕРБ са смрадливата чалгизирана БКП, за разлика от тях БСП са очиларковската комсомослка пастмина. Малко по-малко противна от мутрите и серийните педофили изнасилвачи. Та да не се вайкат, нали се появяват нови мутации - дудуци, перформатори, ан-ални националисти и ислямисти - все ***. И на негласуващите пак да кажа - мърльовци гнусни, заради вас башибузука си вее байряка. Точно заради вас!!!

54

american boy

преди 10 години

Предишния коментар 57 ми е взел думите от устата! Как е възможно такова безобразие, да поставите снимките на великия българин Бойко Борисов до снимката на този лалугер и любител на еднополовите ласки, гражданина на Съветския Съюз С.Д.Станишев?!? Но, изборите идат и машината на активни мероприятия на КГБ започва да се задейства! Братя, не забравяйте, от комуниста по-мръсно същество няма!

53

Анонимен

преди 10 години

Искаш да кажеш че вероятно Стефанов ще премине при Бюреков или ?

52

Бивш член на БСП

преди 10 години

Малко инфо за троловете. Красимир Стефанов е скрита лимонка на БСП-ДС. Той е назначен от Станишев за шеф на НАП. Б.Борисов е почтен и мислеше, че този човек ще си работи работата без политика. Да ама не. Друго , което е важно той и Бареков са много близки, и днес Бюрека го разказва наляво и надясно. Това е истината.

51

Анонимен

преди 10 години

Как може да слагате на една снимка до велик политик и голям човек като Бойко Борисов , разни съветски плъхове и бити ******аси .

50

цялата каша по-горе

преди 10 години

е само едно дрън-дрън.

49

Анонимен

преди 10 години

Кви нови играчи бе, едни и същи персонажи в различни опаковки.

48

Анонимен

преди 10 години

Точно така-старата политическа класа си отива, идва нова-идват новите играчи, а старите си отиват!

47

край

преди 10 години

Хората вече не вярват на партиите - и БСП и Герб имат по 15-20% подкрепа. Нови " проекти" за спасители слава богу вече няма да има. Този на Барека е ялов и няма да получи подкрепа. 100% МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ и партиите ще се прочисят и обновят с нови хора. Няма нужда да се сменят парттите - важно е да сменим хората в тях.

46

българин

преди 10 години

Най-добре е да се забранят всички партии и да се гласува за хора кадърни, а не крадци.