18

Пешко

преди 10 години

До Анонимен 19, прочети статията - " Полетите са заплатени и са приложени фактури.", "Макар и заплатени, за част от полетите не се съхранява списък на пътниците.", а от Сметната палата единствено "...препоръчват да се регламентира редът, по който се разрешават полетите на "Авиоотряд 28", както и за съставянето на досиетата и тяхното съхранение."

17

Пешко

преди 10 години

До Анонимен 17стига спекулирали с човешките трагедии, това кутевци срам нямате.

16

Владимир

преди 10 години

това по Борисово време ами по времето на Станишеф световноизвестниа некадърник син на доказан масов убиец и по времето на другите *** каде са репортите? Що само Борисов гледате? Няма лошо ама гледайте и проверявайте за всички!!! Ама как бихте могли нали световноизвестниа непрокопсаник ви държи в джобче!!! ***! Хората от глад мрът по улиците те за авиоотряд ме занимават говедари !! Вие сте психически болни хора страдате от умствени разстроийства всичките каде целувате краката на Станишеф!

15

Пешко

преди 10 години

Т.е. много шум за нищо - всеки полет си е прилежно заплатен и фактуриран. На кутевци им дай да дрънкат алабализим да минава времето.

14

bashkircho

преди 10 години

Mi to inache tezi piloti kak shte natrupa chasove be... nali tria letiat

13

Анонимен

преди 10 години

Тези *** вече 25 години крадат държавата и народа, а вие авиоотряда......Болни мозъци!

12

Анонимен

преди 10 години

Нека да накажем строго всички самозабравили се политици които са ползвали Авиотряд 28 като безплатно такси през последните 25 години.

11

Дядо Петър

преди 10 години

Рапонът не е измислил нищо ново.Преди много години съм пътувал с правителствен АН 24, понякога използван от Балкан за вътрешни полети.В кабината имаше специален шкаф, в който Пенчо Кубадински си е държал пушките, когато е пътувал на сафари в Африка.А ние сме си държали . . . . . и сме им плащали сметките.

10

Анонимен

преди 10 години

Елена Йончева каза че не пътувала за Сомалия с Авиоотряд28, от което следва че е пътувала от Сомалия за България, за Ирак, Афганистан, Индия и Египет.

9

Анонимен

преди 10 години

Бойко си кара съотборницте, Сергей си кара любовниците - мила родна картинка

8

данъкоплатец

преди 10 години

Докато не вкарат баш мутрата-Тиквата и неговите ГЕРБерасти в затвора за разхищения на народната пара и стотинка няма да дам.Егати и държавата след като един гангстер ни стана министър-председател !!!

7

Анонимен

преди 10 години

25 год. политиците ни разполагат с държавата като с бащиния и затова народа не им вярва.

6

Анонимен

преди 10 години

Авиоотрядът е обслужвал приятелите на Мутрата. Плащал е народа. Най-типичен пример е онова пиянде Мутафчиев, който не зная поради какви причини е Председател на СА и кой го е избрал въобще. Може би Мутрата го е назначил, както Рашид Турчин.

5

Анонимен

преди 10 години

Имунитета и на съд горилата.

4

аз

преди 10 години

И аз съм човек в нужда. Що требе да плащам за обикновен самолет за разходка до Малдивите? А много ми се ходи.

3

Анонимен

преди 10 години

...и хора в нужда.Че вие Тиквуняка за човек ли го броите!

2

наблюдател

преди 10 години

Ясно, някой си ползва държавните самолетчета като бащиния, а данъкоплатеца се ръси.И да бяха само тия по времето на Тиквуня. Що не извадят и миналите проверки. Бас ловя, че картинката ще е същата. Абе у *** почти никой няма частен самолет, щото нема по убаво от държавното - хем по-евтино, хем по убаво.

1

Гацо

преди 10 години

Признал съм го Бойко за най-добрия селски футболист, ето и на тия години е звезда в Б група самолета трябва да лети.