99

Анонимен

преди 10 години

Никаква кражба не е това а е тероризъм навремето му казваха саботаж. Махнали само скрепителите за да не се вижда и да заблуди машинистите. Кои автобусни фирми имат изгода от сриване имиджа на БДЖ. На кого са. На Доган на вички е ясно. Доган вече стабилно клати станишев за да свали правителството щото вече и ДПС трупа негативи

98

Kris

преди 10 години

Izvinqvam se che ne pisha na kirlica no nqmam na rabota

97

Kris

преди 10 години

ami prosto trqbva da se vyvede zakon po otnoshenie na glasuvaneto, a imenno samo ''hora'' zavyrshili sredno obrazowanie da imat pravo da bydat glasopodavateli

96

Ку-Ку

преди 10 години

Не можеее, не може да криминализират кражбата на жилезу, защото ще намалее оборота на фирмите на дупитатите! Нали те си гласуват лобистки закончета за банките, за изкупните пунктове, за какво ли още не. За да се види зор и да се принудят все някога да направят компромис с джоба си, трябва да се окраде сичкуту жилязу и да не останат здрави влакове + много жертви разбира се!

95

Луцифер

преди 10 години

Законодателни промени срещу вилнеещата *** престъпност ще има,чак когато *** започнат да опъват жените на дУпетатите и министрите в луксозните им коли макар, че и това не някои от тях ще хареса...

94

Анонимен

преди 10 години

къде сте ве политиците орешарски станишев доган/местан борисов да ви *** майката проста! ще направите ли нещо полезно за тая *** държава ве *** гнусни?!

93

държавна сигурност

преди 10 години

БХК трябва да бъде обявена за терористична организация а на Крадимир Кънев, Магарица Илиева и останалите ***, които я оглавяват да им бъде отнето българското гражданство и да бъдат изгонени с камъни от България!!! Доколкото до *** които извършват кражби от ж. п. съоръженията, трябва да бъдат съдени за тероризъм и обесвани на найпубличното място!

92

Чалгар

преди 10 години

Мъка ,мизерия, скръб...на територията на Чалгата !!!

91

Анонимен

преди 10 години

и собственика на пункта дето ги е изкупувал у затвора доживот!!!ако бе минал пътнически влак с по-висока скорот!

90

путки

преди 10 години

Защо този материал не се излъчи по Евро нюз и Си ен ен? Да покажат на цял свят как черните *** посягат на нашите права и дали заслужават милост или трепане? Нека всички "демокрации" , които са зад човешките права и свободи сега си вземат манговците и да си ги гледат при тях! Бял ден да не видят дано!!

89

българин

преди 10 години

Сега трябва да хванат оново копче председателя на БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ-Г-н Кръстев и да му покажат золумите на тези които защитава.Ако тук,сега беше генерал Пиночет, това нямаше да се случи.Бог да прости територията и държавата БЪЛГАРИЯ.Отиваме си дами и господа.Да живеят бъдещите собственици-БХК и крадливите ***.Не ***-крадливите *** подчертавам.Защото познавам много *** които си изкарват хляба честно и си плащат сметките.А за БХК-гроб.

88

MANGAL

преди 10 години

АБЕ ТО И АЗ СЪМ *** АМА ЧАК ТОЛКОВА *** ДА СЪМ КАТО ЖИВОТНО - НЕ , АМИ АКО МИНЕ ПЪТНИЧЕСКИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ , ЕГАТИ ТЪПИТЕ *** *** *** , ХВАНЕТЕ ГИ И ГИ ВКАРАЙТЕ ДОЖИВОТ ТАКИВА ДА ИЗЛЕЖАТ И ТОВА ЗА КОЕТО И НЕ СА ВИНОВНИ . МОЖЕТЕ ДА ГИ ХВАНАТ ПО ВТОРИЧНИТЕ КЪДЕТО СА ГИ ВЪРНАЛИ ЗА ЖЕЛЯЗО ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТИ..!

87

Циганско бъдеще

преди 10 години

Партийните глутници много добре знаят какво става ама не им дреме щото за сега от *** страдат само обикновенните хора. Радвам се че ще мине време и палатчетата на комунистите ще трябва да се отбраняват като средновековни крепости от бъдещите тумби ***. Замаците дето построихте за деца и внуци ще им бъдат и гробници.

86

Денислав

преди 10 години

С Воленчо и онова *** Петното се дават ясни сигнали към всички престъпници - можете да правите каквото си искате. След комунизъм идва разруха и престъпност.

85

tt2

преди 10 години

крайно време е да почнат да тикат крадците по лагери за принудителен труд

84

Tihomir1488

преди 10 години

Поздравления за тези , които доказаха , че липсва държава . Сега тази вечер като си легнат проверяващите да откраднат и влака . Колко още неща трябва да се случат , че да започне обратния процес ?????

83

Симо

преди 10 години

Възстановяването на инфраструктурата в участъка и изправянето на композицията щяло да струва около 300 хил. лв (на фона на 30-40 лв колкото ще вземат от скрапа е огромна сума), чувал съм, че за възстановяване на ел.захранването при такива кражби в северозападна БГ отиват средно на ден 30-40 хил лв(които ЧЕЗ ни начислява разбира се), правете сметка колко ни струват заедно със социалните плащания и освидетелстваните с подкупени от тях лекари в ТЕЛК.

82

Анонимен

преди 10 години

Не са виновни *** ,а търговците на желязо и слабият държавен контрол.Сложете камери на скапаните пунктове,както в пунктовете за ГТП. ДАНС да ги следи и при нерегламентирано изкупуване да следва отнемане на лиценза и наказателна отговорност за съдействие на терористи. Лицата крадящи релси и жици да се третират като терористи ,каквито са и срещу тях да се прилага оръжие.

81

ss-waffen

преди 10 години

Не знам. Само знам, че в северозападнала България преди много години спряха теснолинейките. Оказа се, че малко след това изчезнаха не само крепежните елементи, а и самите релси. Сега там има само трева.

80

Бръчков

преди 10 години

До кога ще се изкупува скрап без документ за произход !? Иначе все ще е така , и проводниците на трамваите и влаковете ще изчезнат ...от мръсните *** гласоподаватели.........