12

Анонимен

преди 10 години

аз пък си спомням за "генералската ода" на една възрастна госпожа от Русе, която в стихоплетство славословеше ББ!Мале, малееее, какво ни чака с такъв тип гласоподватели..........За това - следващия път, не се правете на ущипани, ами гласувайте! Да намалява % на м*нгалите и такъв сорт кукун*рели

11

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Като му поискат хилядарките за операция например - друга песен ще запее, тънко, тънко...ама много късно!

10

mancho

преди 10 години

za 50lv koledni az i film shte napravq za plamencho

9

Аз

преди 10 години

Тук се сещам за думите на Бойко за материала...

8

БлаБла

преди 10 години

Като го гледам тоя бай Кольо и останалите контрапротестиращи колко безкрайно прости са, не знам да плача ли, да се смея ли. Лошото е че елементарни организми като този на снимката са доста и затова ни е такава държавата.

7

Анализатор

преди 10 години

Аман от изкуфели платени дъртаци...

6

Анонимен

преди 10 години

който никога не е членувал в БСП, но в последните години станал "убеден комунист"и аз никога не бях гласувал за БСП политиката на НДСВ и ГЕРБ най вече ме направи комунист

5

Анонимен

преди 10 години

Боже, колко жалък може да бъде човек! Този слепец навлиза в зенита на живота си и все още не е прогледнал и разбрал, че едно бандитско правителство смени друго такова. Бедни ми Кольо, а какво е чувството да те управляват ДПС и Юруш? Как преглътна назначението на Пеевски? И още и още. Къде ти е националното достойнство? На няколко левчета ли се равнява вече подкрепата на хората към управляващите? Чувствам се омерзен и същевременно облекчен. Защо ли? Ами утре ми е полетът. С еднопосочен билет.

4

Оставка !

преди 10 години

Комунизма не прощава ! Предлагам на тоя другар сега да напише една възхвала и за Ким Чен Ун и да хваща самолета за Северна Корея !

3

Аз

преди 10 години

****тите нямат свършване!

2

Салахадин

преди 10 години

Е Тиквун и каза,че са "лош матрял" а вие като скочихте :)

1

avenir

преди 10 години

НАЛИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ СА *** ?